מוצ`ילה קטנה: 40 ליטר??????
-
נפלתם על השכל? התחלתי לחפש ציוד לטיול (אולי זה סימן שאני בכל זאת אסע מתישהו) ונתקלתי בתיק טרקים של Lowe alpine 40 ליטר. רבותי, התיק הזה ע נ ק ! ! ! זאת אומרת, יחסית למוצ`ילה קטנה זה מאוד גדול. אני לא רואה את אצמי נסחבת מהאוטובוס לחפש מלון עם מוצ`י -
מוצ`ילה קטנה: 40 ליטר??????:Reמסכים בהחלט אני באסכולה הזו גם כן... טיילתי עם תיק גב גדול ותיק ממש קטן בנוסף-25 ליטר בערך. סיפק את כל צרכיי תמיד!!! tsahik -
Off topic צחיק מזל''טעל השווה ציטוט החדש. הנה עוד ציטוט שווה: קביות, מתוך עבודה של קרן כהן מכיתה ה` 1: היכן שכנה פעם הקביה זמן רב לפני גילוי אמריקה כבר היו השרקנים (הקביות) חיות מחמד ותיקות בחצרותיהם של בני המקום. בפי דוברי האנגלית הם מכונים Guinea pigs, כלומר: חזרזירי -
אני מחכה, לי יש זמןואני לא הולכת לשום מקום - אשמח לתשובתך. ומשהו קטן לתשומת לבך - הפורום אינו מיועד לחיפוש ו/או מכירת ציוד מיד שניה. תודה, נטע -
בנוסף הפורום אינו מיועדהפורום אינו מיועד לפרסום כמו שנטע אמרה. אבל יותר מזה- הפורום אינו מיועד לשירשורים הזויים מהסוג שאת מנסה לפתח פה!!! עם השיחות המוזרות שלך על חזירי ים.... מאיפה זה מגיע? אני לא בנוי לדברים האלו! אם כי אני תוהה מאין לילדה בכיתה ה` יש את המידע הנ''ל? זה מו -
אני חייבת תשובה לנטעאם כי זה לא ממש קשור: איך מחסור בכסף יכול להיות מעט מקום אכסון, כשנוסעים ברכב, במיוחד כלי רכב דו גלגלי, התקציב מכתיב את גודל הרכב בו מטילים. למשל במקרה שלנו, השכרת אופנוע מסוג תיור גדול והרבה מזוודות צד ומקום אכסון עולה הון עתק, כמאה יורו ליום לפחות. א
טיול אופנוע באיטליה -
48 זה כמעט אף אחד?!דפנה... -
שאחד מהם זה אני........ראיתי כמה קיבל הסיפור על הגנגס שהיה בסיבב שלי, 700 ומשהו הצבעות...וזו סיבה למה לא לנסוע להודו:.) ומה אתה אומר אסף, תיק ''קטן'' של 40 ליטר זה לא קצת מוגזם? אני סגורה על לקחת תיק בסגנון ''ג`נספורט'' קתיק הקטן. ומעיל? לאור הקור ביומיים האחרונים (hace -
תודה!את הסיפור אני מכירה.. עכשיו רק נשאר לי להבין, לאור החיבורים, האם אני מכירה אותך גם במציאות מכ��יוון שדות הקביות של עמק חפר... -
שאחד מהם זה אני........:Reתראי אני לא נוטה להשתתף בדיונים על ציוד(סוערים מידי ;->) אבל מכיוון ששאלת... מוצ`ילה גדולה ותיק בית-ספר(ג`נספורט נניח) זה 2 התיקים הכי חשובים. אישית מה שאני עשיתי-זה לקחת תיק נוסף(לא קניתי-היה לי) בגודל ביינים(בין המוצ`ילה לקטן-בסביבות 40 ליטר) שבאופ -
למה ללכלך..אין לי בעיה עם תיקים באיזה גודל שלא יהיה, פשוט נסיוני אומר שתיק קטן, גם 40 ליטר, לא מחזיק כמות אוכל וציוד לטרק של יותר מיומיים שלושה, אז כבר לוקחים תיק בי''ס פשוט וזהו ולא צריך כל כך להשקיע בתיק הקטן (אלא אם כן רוצים..). אני בכלל הסתובבתי עם תיק טטונקה -
על איזה פרויקט הם מדברים? -
ששש... זה פרויקט סודי! -
למה ללכלך..:Reהיי היי היי -קודם כל זה סוג אל תגלי על החגורה! ובאשר לדרדור-אני חייב להתוודות:אני בעצם סוכן שלהם והם שלחו אותי כדי להחזיר אותך לפורום בזכות ההכנסות שהבאת להם... ולא צריך להודות,נהפוכו,אני מתנצל כי אני שכחתי להודות לך על אתמול-אז תודה. ואגב יש לי עוד ח -
נסיון סחיטהאני יודעת על מה מדובר למרות שאני לא אמורה, ואני אספר לכולם אם לא תתנו לי 6000 דולר (לבזבוזים) + כרטיס טיסה לבואנוס וביטוח מטיילים. ראו הוזהרתם. -
de nadaרק פעם הבאה תביא מישהי בלי תלושים
-
de nada:Reהחוצפה-להזכיר לך שהיא קנתה כבל שהיא לא צריכה... -
לילושלחתי לך כבר שלושה מיילים, עוד לא חזרת אלי.. אנא חזרי למייל המצורף - חשבתי שזה משהו אישי נגדי.. -
!!!אהה, סליחה, זה אשמתך שאתה לא עירני למה שהבחורה עושה, נא לשאת באחריות! -
קיבלת את המייל ששלחתי עכשיובאמת לא קיבלתי שום דבר!! רגע זה בגלל שאיימתי לחשוף את הסוד? רסמי יותר מתאים לי הכסף והכרטיס טיסה..