הסעה משדה התעופה בבנקוק לקאנצ'נבורי?
-
-
הסעה משדה התעופה בבנקוק לקאנצ'נבורי?אם אני מבין נכון ומדובר על נסיעה עם מזוודות, הפתרון היחידי בעיניי הוא מונית.
נראה לי הזוי לנסוע משדה התעופה לתחנת האוטובוסים/רכבות של בנגקוק (שעה נסיעה) ומשם להמשיך באוטובוס/רכבת לקנצ'נבורי (עוד כשעתיים וחצי).
מונית מהשדה ישירות לקנצ'נבורי תעלה להערכתי 1500 באט.
נסיעה טובה, גולן -
הסעה משדה התעופה בבנקוק לקאנצ'נבורי?לכל המשפחה או לאדם (אנחנו5)
יש איזה אתר שניתן לברר בו -
למונית עבור כולם -
הסעה משדה התעופה בבנקוק לקאנצ'נבורי?van שרות מאזור הקוואסן עולה 120 באט לאדם - כלומר במקרה שלך הצעתו של גולן טובה מאוד .
מה שכן כדאי לברר בדלפקי נ'ת ( לטובת נוסעים בודדים ) באם יש קו אוטובוס מוניות .
לגבי הנסיעה ברכבת - לא ממליץ - נסיעה ארוכה ואיטית .
-
הסעה משדה התעופה בבנקוק לקאנצ'נבורי?תודה לכם -
תיקון קטן....alagima שלום,
עלות מונית משדה התעופה לקנצ'נבורי יעלה כ-2,000 באט
היות ואתם חמישה (וכמובן עם מזוודות) לא תוכלו לקחת מונית אלא תצטרכו מיני ואן (והוא יעלה כ-2,500 באט)
בנוסף, מיני וא שירות עובד בשיטת 'ממלא נוסע' מה שאומר עלולים להגיע למקום ממנו יוצאים המיני ואנים ולהמתין זמן רב עד שהמיני ואן יתמלא.
לכן החישוב יהיה 2 מוניות בעלות של כ-900 באט + 600 באט למיני ואם שירות = 1,500 באט ולדעתי שווה לקחת את המיני ואן ישירות ולחסוך את הטירטור.
אגב, אני לא ממליץ על נסיעה משדה התעופה ישירות לקנצ'נבורי כי זה טירטור ולוקח המון זמן כי צריך לחצות את כל העיר ממזרח למערב רק כדי להגיע לצד השני של הנהר ומשם עוד שעתיים לקנצ'נבורי.
טיול מהנה,
מרטין ממשרד הנסיעות Martin4travel בתאילנד
-
תיקון קטן....תודה לך
מה אתה כן ממליץ -
אני צריך קצת יותר פרטים.
באיזה שעה אתם נוחתים בבנגקוק?
האם הנחיתה היא מטיסה בינלאומית או טיסה פנימית? (ואם טיסה פנימית אז מאיפה)
טיול מהנה,
-
תיקון קטן....נוחתים מתל אביב בסביבות 2 בצוהרים -
עכשיו בכלל אין שאלה.
אחרי 11 וחצי שעות טיסה, מה שתרצו זה מקלחת ואולי לישון שעה-שעתיים כדי להביא את הגוף למצב רפוי ומאוזן, והרעיון של עוד 4 שעות בדרכים זה פשוט סבל.
בנוסף, אם אתם נוחתים ב-2, עד שתצאו משדה התעופה השעה תהיה 3 ועד שתגיעו לקנצ'נבורי השעה תהיה 7 בערב שזה אומר ארוחת ערב ולישון כי אין מה לעשות בערב בקנצ'נבורי.
אם את רוצה להרגיש שניצלת את יום הנחיתה בבנגקוק, לכו ל-'Ocean World' בקניון סיאם פרגון ושם אתם גם יכולים לאכול אחרי הטיסה (יש קומת מסעדות זולות מעל עולם האוקיינוס)
בערב אתם יכולים ללכת ל-Suan Lum Night Bazzar (שוק הלילה) או למופע סיאם נירמיט (מופע פולקור תאילנדי גדול מהחיים) או למופע הקברט קליפסו במלון אסיה או ללכת לSea Food market אם אתם אוהבים מאכלי ים ועוד ועוד.
למחרת בבוקר תוכלו לנסוע בניחותא לקנצ'נבורי.
כדאי לשים לב שמחוז קנצ'נבורי הוא מחוז גדול מאוד ולכן אם אתם מתכננים שם יומיים בלבד אז כדאי לקחת לשם טיול מודרך (פרטי או מאורגן) לניצול טוב יותר של הזמן וטיול עצמאי לקנצ'נבורי טוב למי שיש לו 3 ימים ויותר.
טיול מהנה,
-
תיקון קטן....מה הלחץ לנסוע מייד לקנצנבורי??
כנסו לבנקוק תשהו שם יום יומיים תעבירו את העייפות מהטיסה ותמשיכו משם לקנצנבורי -
אז איך הכי מומלץ למשפחה לנסוע מאיזור זה לקנצ'נבוריקראתי את השרשור הזה, והשאלה הזו מעסיקה גם אותי -
אנחנו נוחתים בבנגקוק בבוקר מטיסה מויטנאם, והחלטנו לנצל את החצי יום הזה לטיול ב muang buran. ביום שאחרי זה אנחנו רוצים לנסוע לקנצ'נבורי.
עוד לא החלטנו איפה ללון בלילה הזה (אנחנו מתלבטים לגבי אחסון החפצים לפני שנטייל במיני סיאם, אולי נחפש מלון באיזור, כי אנחנו לא רוצים להיסחב עם התיקים לטייל שם).
איך הכי מהיר לצאת מהעיר לכיוון קנצ'נבורי בבוקר שאחרי? באוטובוס? במונית סירה לנאקון פאתום ומשם אוטובוס? -
אז איך הכי מומלץ למשפחה לנסוע מאיזור זה לקנצ'נבוריהאם אתם חוזרים מקנצ'נבורי לבנגקוק?
כי מה שאנו עושים זה לקחת ללילה את אותו מלון איפה שנלון בחזור, ומשאירים שם את את המזוודות בחדר שמירה של המלון.
הכי מהיר ונוח שמצאתי, אוטובוס מתחנה: southern bus terminal, התחנה נמצאת בצידו השני של הנהר, לכיוון קנצ'נבורי, מתחנה 81 יוצא תתדירות גבוהה ,אואטובוס ממוזג, שעתיים נסיעה.
לא ברור לי הקשר עם מיני סיאם, האם זה שבפטיה?
כי אם כך, לא באותו כיוון בכלל... -
אז איך הכי מומלץ למשפחה לנסוע מאיזור זה לקנצ'נבורישושי שלום,
מהמלון בבנגקוק צריך להגיע לתחנת האוטובוסים הדרומית (אוטובוס או מונית) + נסיעה באוטובוס מתחנת האוטובוסים הדרומית לתחנת האוטובוסים המרכזית בקנצ'נבורי + מונית מתחנת האוטבווסים של קנצ'נבורי למלון בקנצ'נבורי.
זה אומר החלפת 3 כלי רכב בדרך ולכן אי אפשר להגיד על זה שזה 'הכי מהיר ונוח' אלא זה הכי זול...
הכי מהיר ונוח כמובן יהיה מיני ואן פרטי מפתח המלון בבנגקוק עד לפתח המלון בקנצ'נבורי בנסיעה ישירה (ובטח למשפחה) וזה כמובן יעלה יותר ולכן יש כאן שיקול על עלות מול נוחות.
טיול מהנה,
-
היי מרטיןקודם כל, נהדר לראות אותך שוב כאן, כייף לקרוא כל מילה שלך.
שנית, אתה צודק, אנו רק שניים, המלון שלנו קרוב לתחנה(פרינס פלס)
והמלון בקנצ'נבורי קרוב גם שם לתחנה(פליקס ריבר קוואי), אז לי נוח, וכמובן גם זול, כי האוטובוס עולה רק 100 באט כרטיס
על כל מיקרה, אתה יודע עלות של מונית , ממלון למלון? -
היי מרטיןשושי שלום
עלות מונית ספיישל מהמלון בבנגקוק עד למלון בקנצ'נבורי תהיה בין 2,000 ל-2,500 באט.
טיול מהנה,
-
תודהאכן לזוג יקר, למשפחה זה כבר כדאי... -
בבקשה
שושי שלום,
אם כבר מדברים על קנצ'נבורי, מרכיב חשוב נוסף הוא זמן השהייה בקנצ'נבורי וטיולים באזור קנצ'נבורי.
אם יש לקנצ'נבורי רק יומיים (שזה מה שיש לרוב המטיילים) כדאי לשקול טיול שיוצא מבנגקוק, כי האטרקציות של קנצ'נבורי מפוזרות ברחבי המחוז (שבעת המפלים 80 ק"מ מקנצ'נבורי, מקדש הנמרים 45 ק"מ מקנצ'נבורי וכן הלאה) כי אחרת מה שיוצא הוא שהיום הראשון של הטיול העצמאי מוקדש להגעה מבנגקוק לקנצ'נבורי ולא מטיילים בו ובפועל יש רק יום אחד (היום השני) לטייל בקנצ'נבורי ואז כמובן מספיקים פחות.
השיקול השני הוא מחיר הטיולים - הטיולים שמוכרים בקנצ'נבורי הם יקרים יותר בקנצ'נבורי מאשר הטיול שמוכרים אותם מבנגקוק, שזה אומר שאם לוקחים את הטיול המאורגן (או הפרטי) של היומיים שמוכרים בבנגקוק ורוצים לעשות את אותם טיולים מקנצ'נבורי הם עולים הרבה יותר.
בנוסף, אם לוקחים את התוכן של הטיול המאורגן ליומיים ועושים אותו עצמאית זה יוצא יותר יקר מאשר לעשות את אותו טיול במסגרת הטיול המאורגן (ואני לא נכנס לשיקולים של טיול מאורגן בקבוצה מול טיול עצמאי אלא רק מתייחס לעלות) כי הרבה מטיילים חושבים בטעות שאם הם ייסעו לקנצ'נבורי עצמאית ויזמינו טיולים במקום זה ייצא להם יותר זול מאשר לסגור את אותו טיול מבנגקוק (ואז כשהם מגיעים לקנצ'נבורי ומגלים שזה יוצא יקר הם מתבאסים, לא מטיילים בכלל ואחרי יום חוזרים לבנגקוק ומספרים לכולם ש-'אין מה לעשות בקנצ'נבורי' או ש-'קנצ'נבורי זה סתם כפילות לצפון' ושאר ירקות, שזה תמיד אומר לי שהם הגיעו עצמאית לקנצ'נבורי ולא יצאו לטיולים כי הם היו יקרים להם).
טיול מהנה,
-
אנחנו מתכננים ל muang buran, שזה מיני סיאם ב samutב- samut prakan; שאמורה להיות קצת דרומית (קראתי שכ- 20 דקות נסיעה) משדה התעופה.
אז אנחנו מתלבטים לגבי התיקים שנגיע איתם בטיסה מויטנאם, כי זה לא לעניין להיגרר איתם שם.
לגבי חזרה מקנצנבורי עוד לא החלטנו, אולי ניסע קודם לסופנבורי ומשם לאיותאיה