טיול לסלובניה
-
הייתי מעוניינת לדעת באיזה איזור כדאי להזמין מלון בטיול כוכב בסלובניה? -
בלד
-
@שוקי3תודה
יש לך המלצות איך לארגן את היום הראשון? נחיתה ב8 בבוקר ואסגור מלון בבלד
-
-
התכנית ליום הראשון אמורה להיות התחלה של התכנית הכוללת... יש לכם כזו (אולי צריך יותר מכוכב אחד)? לכמה ימים הנסיעה? מה הרכב הנוסעים? חשבתם מה מעניין אתכם לראות ולעשות בסלובניה? אני מניח שיהיה רכב שכור(?), מתי הנסיעה? -
לילה טוב.
ראשית למשוך את הרכב,ולהכניס לתוכו את הכבודה.
אזיי לחפש חניון מסודר,בעיר לובליאנה,לטיול של מספר שעות באתריה,ולבדוק ימיי שוק.
החנייה במרכז העיר ורחובותיה,מוגבלת לשעתיים בלבד,ומכאן והלאה,זה כרוך בקנס של...עד 80 יורו.
לאחר הסיור בעיר,נסיעה לכיוון נקודת הלינה הראשונה שסגרתם,אם בבלד..התארגנות במלון לאחר רישום כניסה,ונסיעה או הליכה לאגם בלד.
אם עדיין אור יום,ממליץ לעלות לטירה לתצפית,או לבצע שייט לאי המשאלות והחתונות,או סיור בטיילת החוף,עם גלידה מקומית.
לפנות ערב...עוגות קרם שניט,בקונדטוריה שבגב התחנה המרכזית של בלד,ולוותר על טיול לילי...תלוי ברמת העייפות.
כמו כן המלצת חמה מאוד...לינה בנומיני...בין בלד לבוהיני,באם ההרכב לא יותר מ 5 טיילים,בכתובת הזו.
Apartma mm 12a nomenj
בכל שתחליטו עלו והצליחו חיים.
אם תוסיפו פרטים,או שלד תוכנית שבניתם,זה יקל על החברים,במתן עזרה.
-
חיים, למה אתה מגיב לי במקום לשואלת?
-
תודה רבה.
הטיול הוא טיול זוג בני 50 פלוס. עם רכב שכור. ועזרת לי מאוד.
האם אוכל לכתוב את התוכנית שלי? ותשפץ אותה ?
הטיסה ביום שלישי הבא
-
-
הגעה ב8 וחצי לשדה התעופה. מאז יש לי את כל היום.
חשבתי לנסוע משדהכ התעופה לקניון וינטיגר ואז למלון בבלד
-
שוקי בוקר טוב.
כבר ציינתי זאת באחת התגובות שלי,עקב המבנה המוזר,שבמקום כותרת השאלה,מופיע שם המשיב הקודם,או שם כלשהו,וכך אינך יודע למי אתה משיב,זו עוד אחת מנפלאות המבנה החדש.
בכל מקרה תודה על תרומתך לפורום,ואם יחדיו,.....חרף כל הקשיים בהתנהלות הנוכחית,נצליח לעזור ולהיעזר,איש לרעהו ובזולתו,מיצינו את מהות הפורום.
בגלל ההתנהלות המוזרה וההזוייה,עד לשינוי ,או חזרה למבנה הקודם...המלצה קטנה...בראש המענה,לכתוב את שם המשיב או השואל,אליו אנו פונים,וכך יהוה ברור....למי הכוונה המופנית.
ולך שוקי היקר.…
המשך בזו הדרך...לשנים רבות ויפות.…
המשך טיולים מוצלחים ויפים לכולנו חיים.
-
@ריקי_3851132 אמר:
הגעה ב8 וחצי לשדה התעופה. מאז יש לי את כל היום.
חשבתי לנסוע משדהכ התעופה לקניון וינטיגר ואז למלון בבלד
זהו? זו התכנית?
-
לריקי בוקר טוב.
כפי שציין שוקי...זו לא תוכנית...זו פשרה לשרוף זמן...וחבל שכך.
בדקת זמניי רישום וכניסה למלון....
כי הכל ברוטו,גם בהליכת צב ,בקניון וינטגאר,ייקח להערכתי...לא יותר מ ....3 עד 4 שעות.
( ערוץ וינטגאר,כשעתיים ברוטו,הלוך וחזור).
....ואז מה…
לשיקולך...!!!.
בהצלחה וכייפו חיים.
-
@haim-1952 אמר:
כפי שציין שוקי...זו לא תוכנית...זו פשרה לשרוף זמן...וחבל שכך.
חיים, בבקשה לא לייחס לי דברים שלא אמרתי.
-
חלילה. רק שאלה אם כדאי משדה התעופה לנסוע לקניון
-
זה אפשרי, כמו אפשרויות נוספות. -
מי כתב זהו זו התוכנית עם סימן שאלה…
ושוב השיטה האווילית,לא יודעים למי להתייחס.ואם תנסה להכנס לעמודת השואלת,תפתח משום מה העמודה שלך....וכך נוצר הבלגן...ושוב מבקש,בתחילת שאלה או מענה,לכתוב למי זה מופנה.
וכעובדה פשוטה...כל מענה חדש בתגובה,ייפתח את עמודת המשיב האחרון,איזו בדיחה עלובה ונפסדת.ואם תכנס לעמודת השואלת,תפתחנה כל הכתבות שכתבה או שאלה השואלת בפורום,עוד בדיחה מבית היוצר ההזויי.
וסליחה מר שוקי...על אי ההבנה.
המשך יום פורה חיים.
-
כאשר מעוניינים להגיב לאדם פלוני, לוחצים על הכיתוב 'תגובה' שנמצאת בתוך הודעתו ולא למגיב אלמוני, שהודעתו הופיעה אחרונה בשרשור.
כך נוכל לדעת בבירור למי התייחסת בתגובתך.
ויש לשים רווח לאחר הפסיק, אין צורך לפסק לאחר שתיים/שלוש מילים, כדי שהקריאה תהיה נוחה יותר.
עלה והצלח, יום שקט ורגוע.
-
ריקי צהריים טובים.
קיבלת בתחילת השירשור,תוכנית ליום מלא.
לצערי עם מבנה הפורום הקלוקל,אין סיפרור לתגובות,ולא ניתן להפנותך אליהן...ולכן דפדפי לאחור בשירשור.
ביקשת המלצות...אנו יכולים רק להציע מנסיון אישי.
הכל נתון...לשיקולייך והתנהלותך....את כבר ילדה מספיק גדולה.
בהצלחה וכייפו חיים
-
חיים
אין בעיה להגיב לאחד המגיבים בשרשור
או להגיב לפותח השאלה.
ראה דוגמה למעלה- מייד אני מגיבה לריקי ישירות .