<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/" xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/" xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom" version="2.0"><channel><title><![CDATA[חיי לילה בדרום אמריקה?]]></title><description><![CDATA[שלום
רציתי לדעת איך הם חיי הלילה בארצות בדרום אמריקה חוץ מברזיל וארגנטינה ששם בטוח יש מועדונים טובים 
האם גם בשאר הארצות יש מועדונים שאפשר לבלות בהם?
(בוליביה,צילה,פרו,אקוודור וקולומביה)

וגם מה המחיר פחות או יותר לכניסה למועדונים כאלה?

אשמח לתשוב]]></description><link>https://community.lametayel.co.il/topic/1488/חיי-לילה-בדרום-אמריקה</link><generator>RSS for Node</generator><lastBuildDate>Wed, 29 Jul 2026 23:26:19 GMT</lastBuildDate><atom:link href="https://community.lametayel.co.il/topic/1488.rss" rel="self" type="application/rss+xml"/><pubDate>Sun, 24 Apr 2005 18:29:06 GMT</pubDate><ttl>60</ttl><item><title><![CDATA[Reply to חיי לילה בדרום אמריקה? on Mon, 25 Apr 2005 15:29:47 GMT]]></title><description><![CDATA[<div class="imported-subject">חיי לילה בדרום אמריקה?:Re</div><div class="imported-body">אמנם אני לא ממש חיה את ''חיי הלילה '' אבל אני אנסה בכל זאת--קח בחשבון שכל מה שנכתב פה נכון ללפני כשנה וחצי.
כמעט בכל מקום בפרו ובוליביה אפשר למצוא פאב/מועדון וכו`, צריך רק לדעת לחפש...
בלימה יש מדרחוב די גדול שבו יש מסעדות, פאבים ומועדונים, אנחנו הצטרפנ</div>]]></description><link>https://community.lametayel.co.il/post/158099</link><guid isPermaLink="true">https://community.lametayel.co.il/post/158099</guid><dc:creator><![CDATA[[[global:guest]]]]></dc:creator><pubDate>Mon, 25 Apr 2005 15:29:47 GMT</pubDate></item><item><title><![CDATA[Reply to חיי לילה בדרום אמריקה? on Sun, 24 Apr 2005 18:39:45 GMT]]></title><description><![CDATA[<div class="imported-subject">חיי לילה בדרום אמריקה?:Re</div><div class="imported-body">קולומביה חיי הלילה מעולים יש מקומות לכל תקציב (החל מכניסה חופשית ובירות בחצי דולר ועד מקומות שהכניסה תעלה 20$ וכל משקה כמה דולרים) . המקומות המומלצים הם הערים בוגוטה קאלי ובעיקר מדיין (medellin).
בצ`ילה ניתן למצוא הרבה מועדונים שמנגנים מוסיקה טובה ולא יק</div>]]></description><link>https://community.lametayel.co.il/post/148628</link><guid isPermaLink="true">https://community.lametayel.co.il/post/148628</guid><dc:creator><![CDATA[[[global:guest]]]]></dc:creator><pubDate>Sun, 24 Apr 2005 18:39:45 GMT</pubDate></item></channel></rss>