לא מספיק שהתצוגה במערכת בטא מעצבנת, עכשיו גם קופצת פרסומת שמקצרת את המסך?
-
גם ככה קשה לגלוש בפורומים מאז המעבר, בטח אם נמצאים בחו”ל ומשתמשים במסך קטן, וכל הודעה צריך לפתוח בנפרד ויש הרבה גלילה. אז פתאום גם צצו בכל חלון הודעת פרסום למטה שעוד יותר מגבילה את יכולת הקריאה ואת גודל המסך וכל הזמן צריך להקיש כדי לבטל אותה, בכל חלון שוב ועוד פעם בהודעה הבאה וחוזר חלילה.
ולאורך כל ההקלדה הזו גם קופצות “תגיות מוצעות” שלא קשורות בשום קשר למה שאתם קוראים כרגע (על מדינה אירופאית ועל פארקי מים!) ומסיחה את הדעת. המערכת בטא הזו הופכת ניג’סית יותר מיום ליום. בסוף גם נאלצתי לבחור תגית לא קשורה כי אחרת המערכת מסרבת לפרסם…
-
אצלי הפורום עולה בסדר, ואז עולה שוב עם הפרסומות, ואז הכל (חוץ מהפרסומות) מתמזער. האותיות קטנות והכל מוצג על קטע צר יותר של המסך. פשוט ייאוש. כל הזמן הזה, במקום לעבוד על לתקן את מיליוני הבעיות בפורום, מסתבר שהם עובדים על הכנסת פרסומות.
-
כנראה ידעו שהמהלך שלהם יעצבן, אז שמו תגיות של אירופה ופארק מים, כדי להשרות אווירה רגועה 😨.
היום נשבר השיא (האתר המעצבן), בעיקר הפרסומת שתקעו לי בפולנית.
-
האתר על הפנים. כנראה בגלל זה מתמעטים המשתתפים.
-
בטלפון הנייד או במחשב?
אני גולש גם בנייד וגם במחשב שולחני ואין לי בעיה.
אמנם בטלפון יש פרסומות אבל בבאנר בתחתית מסך הנייד שניתן לסגירה. במחשב יש דפי פרסומת שאפשר לסגור ב X.
-
חברים אפשר בבקשה צילומי מסך של הפרסומות שמכסות לכם את המסך?
והאם מדובר רק על הפרסומות בתחתית העמוד?
האם זה מקשה על הקריאה רק בסמאטרפון/טאבלט?
תודה!
-
-
-
-
אכן הפרסומות מאוד מעצבנות. במיוחד שסוגרים אותם, אבל בכל כניסה להודעה הן נפתחות שוב. במחשב לטעמי זה אפילו יותר מעצבן..
-
כן, הכוונה לשתי הפרסומות האלה, ושימו לב שאצלי, בלי הפרסומות הטקסט בפורום תופס את כל רוחב הדף, ועם הפרסומות הוא הופך להיות צר וקטן יותר, כך שקשה לקרוא כי קטן לי מדי.
-
בדוגמא של פסגות מושלגות יש לו מסך גדול משלי. במחשב הנוכחי שלי כשנכנסים לפורום בלי לגלגל למטה רואים את הכותרת של הפורום, את כפתור ההוספה של הודעה חדשה, ואז ישר את הפרסומת. סך המקום לקרוא מה שקורה בפורום הוא קטנצ’יק, רואים רק מודעה למעלה, מודעה למטה (כן יש בה איקס לסגירה אבל זה מעצבן כל פעם מחדש) ומודעות בצד.
-
הבאנר התחתון מפריע מאד !!!
-
הבאנר התחתון מפריע מאוד! ונפתח מחדש כל הזמן!
-
-
יש לי הצעת ייעול לצוות- כל אחד(אם יש יותר מאחד), יביא מכשיר: סמארטפון, לפטופ ומחשב (לא יזיק גם לבדוק איך האתר מתפקד עם דפדפנים שונים) ותציצו פעם-פעמיים, איך האתר נראה ומתפקד - את הפעולה הזו עושים גם צוותים אחרים שבונים אתרים וכך תוכלו לחסוך פניות ל'תצלום מסך' מחברי-הפורום, שגם זמנם מתבזבז על הפעולה הזו.
-
אצלנו רואים באנר תחתון ועליון שלא מפריע לגלישה בפורום + איקס לסגירת הבאנר העליון.
לכן אני מבקשת מהגולשים צילומי מסך כדי לנסות להבין איך זה עבורם ומה הבעייתיות מבחינתם, ולנסות לעזור כמה שניתן
-
-
האיקס הוא לבאנר התחתון. כדאי לדייק בזה. וכמו שאמרתי, אצלי כרגע יש לפטופ מסעות שהוא כמו נוטבוק, קטן מאוד. כשנכנסים לפורום בתצוגה הנוכחית שהיא בזבזנית במקום ונכנס פחות מידע פר מסך, אז ללא גלגול רואים רק את כותרת הפורום וכפתור הוסף הודעה עד שמגיע הבאנר התחתון. אין ביכולתי כרגע לצרף תמונה.
די לא כתבתי כאן מאז השינוי. הוא מצטרף ליותר מדי שינויים שהופכים את הגלישה ללא נעימה ולא נוחה וסתם מסורבלת. גם נושא התגיות שהוזכר.
פרסומות קופצות זה מעיק, גם כשיש עליהן איקס. זה כל פעם לסגור שוב ושוב ושוב כי הפכתם את הפורום לכזה שמצריך כל פעם לפתוח עוד לשונית ועוד לשונית במקום גלישה מדורגת שזה כבר חוסר נוחות גדול כשמטיילים ויש חיבור פחות טוב, כשגולשים בהצצה מהירה וכו’. הגיע הזמן לחשוב שוב על כל השינויים הללו או לפחות לא להחמיר את המצב עם שינוי נוסף שמביא שוב תגובות שליליות נוספות כשעוד לא טיפלתם בקודמות.
-
יהיה נחמד מאד מצידכם (ובאופן כללי גם הגון) אם תפרסמו איזושהי התייחסות מסודרת לשפע התגובות וההערות שהצטברו במהלך חודשי הבטא החולפים.
אם לשפוט ממראה עיניים בלבד אז קשה למצוא איזושהי תועלת בכל הפידבקים והביקורות שפורטו בפניכם (ולבקשתכם), דבר לא השתנה...
אולי אם תגידו שהדברים הופנמו ועובדים לתיקונם יהיה קל יותר ללחוץ על הX להסרת הפרסומת המפריעה בכל דף ודף.