ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פוקט-קראבי-קופיפי-קאו סוק

פורום תאילנד
    7
    31
    10446
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • dafnika
      dafnika נערך לאחרונה על ידי

הי לכלם,
      אנא סלחו לי מראש על עוול שאולי אעשה לאזור זה או אחר מהמוזכרים לעיל.
      בגדול ,אני מבינה שהפואנטה המרכזית של האיים הוא החוף היפה והטיולים היפים שיוצאים ממנו או מסביבתו כמו 7/4 האיים.כלומר הקטע הוא למצוא את החוף האחד והמדהים ביותר ולהתמקם במלון הנעים ביותר.
      אם כך,מה הפואנטה בלעבור ממלון למלון במשך שבוע של בטן גב וטיולים?
      למה לא להתמקם בחוף אחד וזהו?
      לגבי העיר פוקט(וכאן אני פוחדת להעליב)-אנחנו לא מחובבי ה"בלגן" ובכל זאת לא נוכל להתעלם מהאקשן בעיר.האם גיחה של שעתיים שלוש יספיקו?חוף פטונג וכל הבלגן ממש לא מושכים אותנו...
      אם נשקיע 8 ימים באזור ומתוכם יומיים (לילה אחד,אולי שניים) בקאו סוק,היכן כדאי להיות בששת הימים הנותרים.עדיף מקום אחדאלא אם תסבירו לי את הראציו בלעבור מאזור אחד לשני וכך לכסות בעצם 3 אזורים ולהקדיש לכל אחד יומיים (או שני אזורים כך שבכל אחד 3).
      תודה מראש לכל המשיבים החביבים Smile
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שגיא
        שגיא נערך לאחרונה על ידי

היי דפנה
        בעקרון יש צדק בדברייך , אבל יש אנשים שקשה להם לשבת על התחת - בטן - גב במשך יותר מכמה ימים באותו מקום ורוצים קצת לגוון.
        כמו כן לכל אי יש אופי אחר - אחד רגוע , אחד מסיבתי , אחד משלב את השניים וכו' . בחלק גם יש טיולים שניתן לעשות באי ששונים מאי למשנהו.
        לגבי פוקט - הייתי מוותר - בביקורי האחרון שם לא התרשמתי לא מהחוף, ולא מהאזור ..
        לפי מה שהבנתי את נוסעת עם משפחתך - ובמקרה הזה באמת יהיה לכם הרבה יותר נוח להתמקם באי אחד במקום להסחב עם כולם בין איים.
        • dafnika

שגיא,תודה רבה.
          אם מתמקמים בקו פי פי האם יש מגבלה לגבי הטיולים שניתן לקחת-כלומר,האם אי אפשר את כולם?
          אני מבינה שקראבי הינה רצועת חוף(באי פוקט) וריילי זהו אי קטנטן ששטים אליו מקראבי.אילו משניהם יותר פסטורלי ובתולי מבחינת הטבע שבו אך עם זאת לא משעמם? Smile
          • שגיא
            שגיא נערך לאחרונה על ידי

תלוי באיזה חוף תתמקמו בקופיפי אבל ריילי קצת יותר טבעי ופסטורלי, אבל מצד שני קצת יותר משעמם וקופיפי מציע יותר עניין ופעילויות.
            בחירתך בקופיפי היא טובה מאוד . לא הייתי מייעץ לך על מקום יותר טוב מזה.
            אני די בטוח שמקופיפי אפשר לעשות את כל סיורי השנירקול שיוצאים מפוקט שכוללים בין השאר את מאיה ביי וג'יימס בונד איילנד.
            (עשיתי את הסיור בזמנו אבל לא הייתי בג'יימס בונד איילנד כי זה בסיור נפרד)
            • dafnika

איך מגיעים מצאנג מיי לקופיפי? מה האופציה המהירה ביותר?
              האם חייבים לעבור דרך פוקט? אולי בכ"ז לסמן וי על פוקט?
              מקופיפי לקאו סוק -איך מגיעים..כמה זמן?
              • שגיא
                שגיא נערך לאחרונה על ידי

מהצפון לקופיפי הכי קל זה בטיסה מצ'אנג מאי לפוקט ומשם במעבורת לקופיפי.
                אם פוקט עדיין מעניינת אותך אז יש שם מופע שנקרא פנטזיה . משהו מרהיב בקנה מידה עולמי. אוספים אתכם מהעיר לאזור שבנוי בסגנון אתר של דיסני , שם יש ארוחת בופה עשירה , ואחרי זה מופע של התרבות התאילנדית. רקדנים , מוזיקה , פילים , קופים , והכל על במה אחת.. ממש יפה . חוויה לכל המשפחה.
                http://www.phuket-fantasea.com/index.php
                אולי חברים נוספים פה ימליצו על אטרקציות נוספות באזור.
                הגעה מפוקט לקאו סוק ראי שרשור שנרשם לא מזמן בנושא ששושי ענתה לי על דרכי הגעה לשם.
                • dafnika

נכון נכון המליצו לי כבר בעבר על הפנטזי ושכחתי מזה.
                  איך אפשר למלא יום ולילה בפוקט באטרקציות שאינן בקופיפי?
                  Smile
                  • שגיא
                    שגיא נערך לאחרונה על ידי

לא יודע אם את ומשפחתך בקטע אבל החוף בפוקט עשיר באופציות לספורט ימי. אופנועי ים, בננות , מצנחי רחיפה וכו'.. אני בטוח שאפשר למצוא שם פעילויות לכל המשפחה.
                    ואז אחרי הצהריים אתם יכולים ללכת לפנטזי .. זה ממלא את כל הערב.
                    • dafnika

כן אנחנו מאד בעניין של ספורט ימי אך נראה לי שגם בקופיפי יש ספורט ימי...הייתי רוצה לדעת מה יש בפוקט שאין בקופיפי בכדי שיהיה שווה ללון שם לילה לפני המעבר לקופיפי.הפנטזי הוא דבר אחד אך השאלה אם הוא שווה עיכוב של לילה בדרך לגן העדן האמיתי.
                      אגב שגיא וכלם ,האם יש עונות טובות ופחות לקאו סוק? 2 האופציות הן חופש גדול או פסח.
                      תודה Smile
                      • שגיא
                        שגיא נערך לאחרונה על ידי

אני לא בטוח שיש בקופיפי ספורט ימי באותו היקף ובמגוון אופציות כמו בפוקט.
                        לפחות כשאני הייתי שם לפני כמה שנים לא היה שום דבר כזה .

לשאר השאלות - חברי הפורום כנסו לתמונה לעזרתה של דפנה יקירתנו
                        • dafnika

תודה.אכן אנחנו מנהלים דיאלוג..לאן נעלמו כולם? Rolling Eyes
                          • רויטל 1
                            רויטל 1 נערך לאחרונה על ידי

היי דפנה,
                            תחזרי לחוברת, יש לך שם פירוט מלא לגבי כל האפשרויות. את טיול 4 האיים מומלץ לעשות מפוקט. את 7 האיים מומלץ בהרבה לעשות מקופיפי אם ממילא אתם שם.
                            • dafnika

רוויטל תודה.האם לדעתך פוקט זה מסט?
                              • רויטל 1
                                רויטל 1 נערך לאחרונה על ידי

היי דפנה. לשאלה כזו תקבלי תשובות מנוגדות מאנשים שונים, כי זה גם מאוד עניין של טעם. יש כאלו שמתלהבים ממנה ויגידו שזה ממש חובה ויש כאלו שימליצו לא להתקרב...
                                לדעתי האישית, כשמדובר בביקור ראשון בהחלט שווה להקדיש כמה ימים גם לפוקט, ולו רק - או בעיקר - בשל הטיולים היפים שניתן לקחת ממנה והמופעים (בעיקר פנטזי, אך גם סיימון קברט נחמד). גם הקניון נחמד, אך הקניות בפוקט יקרות יחסית לצפון ולבנגקוק.
                                את ימי החוף והים הייתי משאירה לקופיפי, כי המים שם צלולים בגוונים מדהימים ושקטים כמו בריכה ענקית, בניגוד לים הסוער ונעכור בפוקט.
                                אם אתם חובבי צלילה או רוצים להשקיע באתרי שנירקול מיוחדים, תוכלו לצאת מפוקט גם לאיי סימילאן, אבל כאן השאלה כבר באיזו תקופה תחליטו לנסוע כי השמורה פתוחה רק בחודשים נובמבר -אפריל.

בנסיעה הקרובה אנו כנראה נבחר לדלג על פוקט מכיוון שמיצינו את מרבית האטרקציות שמעניינות אותנו שם ואני אישית מעדיפה את השלווה של אי בודד כמו בגלויות... Smile
                                • dafnika

הי,
                                  רוויטל Smile וכלם(לאן נעלמו כלם Shocked ) האם לסימילאן ולטיול 4 האיים אפשר להגיע גם מקופיפי?
                                  וגם נוצר לי עוד רושם,ותקנו אותי אם אני טועה,שבפוקט דווקא יש מלונות טובים יותר...
                                  תודה Smile
                                  • שושי
                                    שושי נערך לאחרונה על ידי

בעיניי זה לא יגיוני לבנות על טיולי כוכב, כי יש שעתיים הפלגה במעבורת, ויש שניים ליום, בכלל לא בא בחשבון.
                                    הטיול לאי סימיליאן, מאוד יקר, האי נמצא צפונית לפוקט, מול החופים של קאו לאק.
                                    לקו פיפי מגיעים כדי להיות שם, ולעשות את הטיול של 7 האיים, לא מעבר לזה, על כל מיקרה אי אפשר לבנות על להגיע לקאו סוק ולחזור לקו פיפי...
                                    תוכלי כאן לראות קצת במפה:

http://www.sawadee.com/
                                    • dafnika

הי שושי וכלם,
                                      לא הבנתי את תשובתך.המטרה שלי היא להגיע מהצפון לפוקט,לעשות את הייחודי למקום(אטרקציות שיש רק בפוקט ואין בקופיפי),ובמינימום זמן ולחתוך לקופיפי.אחרי מספר ימים בקופיפי ליסוע לקאו סוק ואז לבנגקוק.מה רע בזה? ואיפה 2 טיולי הכוכב?
                                      לגבי סימילאן-שאלתי האם אפשר לקחת את הטיול של הצלילה גם מקופיפי.
                                      תודה רבה Smile
                                      • יוסי ל
                                        יוסי ל נערך לאחרונה על ידי

גיאוגרפיה חדשה
                                        דפנה, עשית סמטוחה מכל המקומות:
                                        אני מבינה שקראבי הינה רצועת חוף(באי פוקט) וריילי זהו אי קטנטן ששטים אליו מקראבי
                                        בכן קראבי קודם כל מחוז הכולל גם את קופיפי. יש גם את קראבי העיר שבאזור שלה יש כמה חופים מוכרים כמו או-נאנג וריילי ביץ. לריילי ביץ אמנם מגיעים רק בסירות אבל זה לא אי, זה קטע חוף החסום לגישה עקב מצוקים. קראבי ממש לא נמצאת באי פוקט.

פוקט - יש אי, בתוכו יש עיר (לא מתויירת) ויש באי חופים מוכרים כמו פטונג, קרון, קטה, סורין ועוד. חוף פטונג כנראה לא מתאים לך אבל החופים האחרים יותר סולידיים ובהחלט יכולים להוות מקום נופשש טוב. מומלץ לשכור רכב (זול) ולטייל ברחבי האי, והכיף הגדול למצוא חופים נטושים מאדם.
                                        המלצתי, לפחות 2 לילות בקאו-סוק, לפחות יום שייט, לפחות 3 ימי טיול יבשתי באי. אם תרצו קיפצו ליום יומיים לקופיפי.
                                        • dafnika

פאדיחות פאדיחות אך לא הביישן למד...
                                          Embarassed יוסי הי,
                                          אכן המצאתי גאוגרפיה חדשה...תודה רבה על סבלנותך ועל אי התנשאותך בתשובה.
                                          Smile Smile
                                          ההשראה לגאוגרפיה חדשה זו היתה דווקא החלק בקוביות משמאל "דרום תאילנד-האיים" ואז "האיים והחופים מדרום מערב ליבשת" ואז יש את פוקט-האי הגדול ביותר ואז קופיפי-פיצי פיצי ואז מגיעים שם ל "עיירת החוף קראבי" ואז לריילי ביץ שאליו מגיעים מקראבי בסירה (לכן הנחתי שזהו אי).נכון שלא הסתכלתי על מפה,לוקחת על כך אחריות! באותה נשימה הייתי שמחה אם היו מצרפים לשם מפה כך שהכל היה ברור יותר לכלם.
                                          טוב, עברתי גם את "זה" Embarassed אין מה לעשות...בגלל זה אני על תקן שואלת בלבד...
                                          ולענייני-
                                          האם אתה מתכוון שבעיניך עדיף דווקא להיות בפוקט בבית מלון בחוף מיוחד יותר מפטונג ואז משם לצאת לטיולים ייבשתיים +טיול לקופיפי+יום שייט(לאיזה שייט הכוונה שעורך יום שלם?) ומשם לחתוך לשמורה המדהימה קאו סוק ל2 לילות?
                                          איך הכי נוח להגיע אחרי זה לבנגקוק? האם מקאו סוק אצטרך לחזור שוב לפוקט ומשם לבנגקוק או שיש דרך אחרת בה לא אצטרך לחזור על עקבותיי?
                                          שוב המון המון תודה...
                                          יכול להיות שבגלל ה"גאוגרפיה החדשה" לא הבינו בכלל מה אני רוצה.ביי
                                          • יוסי ל
                                            יוסי ל נערך לאחרונה על ידי

פאדיחות פאדיחות אך לא הביישן למד...
                                            יש שתי אפשרויות טיסה מאזור קאו סוק לבנגקוק. האחת, לחזור לעיר פוקט (שוב שעתיים וחצי נסיעה יבשתית) ולטוס משם.
                                            השניה נסיעה של כשעה בלבד לשדה התעופה בסורתאני, יש ואנים שיוצאים כל יום מהשמורה לעיר ועוצרים בשדה התעופה.
                                            http://www.lametayel.co.il/%D7%A7%D7%90%D7%95+%D7%A1%D7%95%D 7%A7+%D7%94%D7%92%D7%A2%D7%94+%D7%95%D7%A2%D7%96%D7%99%D7%91 %D7%94

הבנתי ממה שכתבת שהפעילות ההמונית בחוף פאטונג לא מתאימה לכם. החופים האחרים הרבה יותר סולידיים (חוף קארון או קאטה) ונמצאים במרחק נסיעה קצר מפטונג כך שלא בעיה לקפוץ לפטונג לסיור ליילי. בחופים הצפוניים כמו סורין יש ריזורטים מהממים ויקרים (ראי ביומן של רויטל).
                                            הכוונה שלי לשייט היא ל- 4 האיים. שייט ליום שלם, מאד נחמד. יש הסעות מהמלון וחזרה.
                                            המלצתי אחרי שאתם מסיימים את כל הנופש הימי בפוקט, לנסוע לקאו סוק ומשם לטוס דרך סוראתני לבנגקוק.
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון