הדרך מריילי ביץ לקוסמוי
-
הי
מישהו יודע מהי הדרך המהירה ביותר מריילי ביץ לקוסמוי?
בדקתי מחירים של טיסות אבל נורא י ק ר !!
כמה שעות פחות או יותר לוקח להגיע מריילי ביץ לקוסמוי כי אנחנו צריכים עוד לקחת מעבורות לקופנגן ולא רוצים להגיע בלילה -
הדרך מריילי ביץ לקוסמויאם את רוצה להגיע לקופנגן אז את לא צריכה להגיע לקוסמוי בשביל זה
קחי מעבורת מסורטאני ישירות לקופנגן
בהצלחה -
הדרך מריילי ביץ לקוסמויהי
השאלה היא איך אני מגיעה מריילי ביץ לקופנגן?
וכמה זמן זה לוקח? -
הדרך מריילי ביץ לקוסמויmeital_levko ערב טוב
מריילי לוקחים לונג טייל לאו ננג בקרבי ומשם כ 35 דקות הסעה לשדה התעופה בקרבי,טיסה עם תאי איר לסורט תהני (טיסות יקרות 5000 בהט ומעלה) ומסורט תהני מעבורת ישירות לקו פאנגן...
-
סמימה קורה גבר?
,אין לה צורך לטוס לסוראטני,היא יכולה לטוס מקראבי לקוסמוי עם בנקוק אייר(עלות טיסה עולה בסביבות 2500 באט),ומשם לקחת מעבורת קצרה לקופנגן -
ברוך הבא אריק...נעלמת משהו...
או שאתה עסוק בלבנות את השלישי...
צודק הדרך שהצעת עדיפה וזולה יותר...
-
ברוך הבא אריק...מה זה לא מספרים לי כלום, אני רק בראשונה יפיפיה, ואתם כבר מדברים על שלישי?
-
היום הזמנתיטיסה מקראבי לקוסמוי באוקטובר, 2255 באט. -
סמי ושושי
סמי תודה:,ושושי על תדאגי,לא פספסת כלום,השני עדיין לא הגיע,סמי טעה בחישוב
-
אריק ושושי...לא התכוונתי לילדים...
-
כמה זמן???כמה זמן לוקח להגיע מריילי ביץ לקראבי? ואיך מגיעים במעבורות?
ואז הבנתי אני לוקחת טיסה מקראבי לקוסמוי ואז מעבורות לקופנגן. אני שואלת לגבי זמנים כי אם אני צאירה לעלות על טיסה אני צריכה לתכנן בדיוק את השעה שאהיה בקראבי מריילי ביץ -
כמה זמן???מריילי לקראבי זה כ40 דקות, וזו סירה לא מעבורת, ומשם מונית לנמל תעופה.
אבל קחי לך זמן, כי הסירות, אין להם שעות, יוצאות כשהם מלאות, מחוץ לעונה יקח יותר זמן...
אפשרות שניה, סירה לאו ננג, רק 10 דקות, ומשם מונית לנמל תעופה. -
כמה זמן???להבדיל ממקרים אחרים,הגעה לקופנגן דרך טיסה מקרבי לעומת הגעה ישירה {אוטובוס מעבורת} מריילי לפאנגן חוסכת לך לא יותר מ3 שעות
שיקול שקחי בחשבון אישי אם הטיסה משתלמת או לא במקרה הזה
בהצלחה -
כמה זמן???הי, לפי מה שאתה אומר עדיף לי לקחת מעבורת+אוטובוס כדי להגיע לקונפגן. מדובר על סה"כ 3 שעות זה יחסית לא נורא...
האם ידוע לך איפה אני סוגרת את הדיל של-מעבורת +אוטובוס? האם ניתן לסוגר כמה ימים רק לפני או שגם במקרה הנ"ל רצוי מראש?
דרך אגב-טיסה עולה בסביבות 4800 באט לזוג מקראבי לקוסמוי,מה שבמעבורת +אוטובוס יעלה לי הרבה הרבה פחות....וגם אין טיסה ביום ראשון אצלהם... -
כמה זמן???עדיף לדעתי
צריך לזכור שגם אם תגיעי בטיסה מקרבי מתבזבז לך זמן
הגעה לנמל שעה לפני כמחוייב
טיסה 45 דקות
מונית לרציף
כמו כן צריך לזכור שמעבורות מקוסמוי לקופנגן לא יוצאות כל שעה לכן אם נוסיף המתנה ממוצעת של שעה למעבורת הגענו כבר ל3 שעות.
מה עוד שעלויות הנסיעות ביניים בין הגעת הטיסה יעלו לך פחות או יותר כמו כרטיס להגעה מריילי לפאנגן ללא טיסה
{מונית לשדה בקרבי,מונית מהשדה בסמוי לרציף,כרטיס מעבורת}
קרבי אם אני לא טועה מרוחקת 200 קילומטר מסורט 3-4 שעות ואת שם,ומשם תופסת מעבורת של עוד שעתיים לפאנגן,לא אישית נראת אופצייה עדיפה
בכסף שתחסכי תפנקי אותך על השעות המעטות שהלכו לאיבוד במאסזים טובים או בחדרי פאר במלונות
בהצלחה -
כמה זמן???בהגעה יבשתית אין צורך בהזמנה מראש מזמינים במקום -
כמה זמן???אז כמה זמן כל הסיפור הזה לקוח. להגיע מריילי ביץ לקופנגן?
מתי לדעתך אני צריכה לצאת כדי להיום בקופנגן בשעה סבירה? -
כמה זמן???מריילי לסורטאני סביבות 4 וחצי שעות
מסורטאני לפאנגן שעתיים
עדיף לצאת מוקדם בבוקר 8-10 בבוקר -
כמה זמן???1. איך מגיעים מריילי ביץ לסוריטאני? במעבורת?
2.ההגעה מסוריטאני לקופנגן היא הרי במעבורת-יש ישירה או שצריך לעבור בקוסמוי?
3.יש מישהו ספציפי שאתה ממליץ לסגור דרכו את הכל?
פעם אחרונה שהייתי בקופיפי היה את לילי אם זכרוני לא מטעה אותי, או שאתה ממליץ לסגור בצפון? -
תשובה לשאלה אחת1. איך מגיעים מריילי ביץ לסוריטאני? במעבורת?
מרילי ביץ יש להגיע לקראבי - קודם בסירה לאונאנג ומשם מונית או מיני ואן לקראבי
או בסירה מריילי למזרח של קראבי ואז
באוטובוס לסורטני
מסורטאני מעבורת לקופנגן
האוטובוס יוצא מקראבי כל יום בסביבות 11:00 בבוקר ומגיעים לקופנגן ב-20:30