סיכום נלהב ממערב-אַרְהַב
-
טיול נהדרשוב תודה על הפירוט וההשקעה וכל הכבוד על הביצוע.
שנה טובה וחג שמח
שבוע הבא בקליפורניה
-
סיימתי לקרא את הסיכום שלך כאשר כבר הגענו לארהב והתחלנו בטיול שלנו:) שהוא מאוד דומה לשלכם.
נהנתי מאוד מהסיפור, מהדרך שאת כותבת ומהתמונות הנהדרות.
-
תודה על סיפור טיול הכתוב באופן רהוט וקולח ומלווה בתמונות מתאבנות מאוד.
כייף להיזכר במקומות שברובם ביקרתי ולא פעם מנקודת מבט השופכת עליהם אור שונה.
ללא ספק חוויה מעשירה.
חג שמח ושנה טובה!
-
נראה טיול מהמם חבל שלא הוספת טיפים של מספרי כבישים ועם יש כבישי אגרה -
הי, תודה רבה על התגובות! ולכל אחד לחוד-
לריקי על המילים הטובות והליווי המעודד
ולמוני (שלום גם לך), נראה לי רק הגיוני לכתוב במקום בו נעזרתי אני כה רבות ואליו מגיעים גם אחרים באתר זה, כשארה"ב עולה על הפרק.
סו - תודה על הפרגון לאורך כל הסיפור. שימחת.
איילת- שמחה שליווית ושמחה מאד שכתבת את הסיכום רב העזר שלך. תודה!
עדי- כמה כיף היה לפתוח את השנה עם התגובה הנהדרת שלך. מכירה את הטיולים שלכם ובטוחה שיהיה מעולה גם בלי ליוויתנים (אם כי יש תרופות יעילות (מה חבל שלא השתמשנו), ויש ימים רגועים יותר. אל תפסלו על הסף). וחייבת לציין שהמלון שלנו היה כרוך בתוספת נסיעה של 15 דקות בלבד לעמק לעומת אל-פורטל...
לשאלתך- היינו בסן פרנסיסקו 4 ימים מלאים, אם יכולה להקצות יותר לא נראה לי שתתחרטו. עיר משגעת.
פירו ודיאנה- שיהיה לשתיכן טיול נפלא! תעשו חיים. מקנאה מאחור…
ותודה רבה גם לך, צביקה.
נמרוד- גוגל מפס עושה את זה הרבה יותר טוב ממני. לגבי כבישי אגרה- אין. גשר הזהב כרוך בתשלום אבל לנו היה כרטיס שנתי שקיבלנו מדודינו כך שאין לי נסיון רלוונטי לתרום.
ושוב, וכמה שיותר- שנה טובה לכולם.
-
אז ככה קצת אחרי השופר גם אני השלמתי את התפוח בדבש הזה שהיווה סיום הולם לשנה שחלפה ופתיחה נהדרת לשנה החדשה.
אז (איך אפשר שלא) נהניתי מכל אחד ואחד מרכיבי תפריט הטיול והסיפור ומזיגוג השפה העשיר והמעשיר שמעל שעבורי תמיד מהווה תוספת כה מבורכת.
מאחל גם לך ולמשפחה הנהדרת שנה טובה וכמובן עוד המוני טיולים.
שמוליק
-
שמוליק יקר,
תודה!!!
ושנה טובה ומבורכה גם לך ולמשפחתך.
-
היי גליה,
השלמתי את הקריאה המהנה והצפייה בתמונות הנהדרות
קראתי לבן זוגי כדי שיראה את יופין של השמורות, בתקווה להעתיק לפחות חלק מן הטיול הנהדר שלכם בעוד כשנה.
לצערי, אין לנו משפחה במערב, אבל נסתדר…
תודה רבה עבור ההשקעה הרבה בכתיבה ובבחירת התמונות
מאחלת לך ולמשפחתך שנה מבורכת ומטויילת
נילי
-
עכשיו סיימתי לקרוא את החלק האחרון של הטיול , חבל לי שנגמר כי מאוד אהבתי את הסיפור, התיאורים והתמונות .
תודה לך ששיתפת , כייף היה לקרוא ולראות תמונות ממקומות שהייתי גם ובוודאי ממקומות שעוד לא הייתי .
איזה כייף זה לספר סיפור טיול וגם לקרוא סיפור חדש.
שנה טובה ומלאה חוויות חדשות וחג שמח !!
-
שנה טובה.יופי של סיכום. מקומות שעוד לא היינו בהם וכבר עושים חשק לבקר בגלל התמונות המקסימות ומאוד עוזרים גם התיאורים המפורטים של המסלולים שחבתם לבחור ( בין אם בוצעו בפועל או לא- טובים כתוכנית בסיס).
בטוח שעוד אעלה את הסיכום הזה בחיפושים בעתיד
תודה!
-
כמה יפה כתבת!
ואיזה תמונות נהדרות.
נהניתי לראות את האיזור ״שלי״ בעיניים שלכם. נראה שתפרתם את הטיול בדיוק למידתכם, שזו אמנות לא קטנה.
-
נילי- איזה כיף זה להתחבט שנה מראש בתכנוני הטיול הבא. בונה מתח. בטוחה שתיהנו (אפילו בלי קרוב אמריקאי לרפואה...).
שרה- תודה לך. וזה באמת כיף לכתוב בסוף, מאריך את החוויה. אם כי חייבת להודות שזה לא קל, בטח כשנסחפים למין סאגה ארוכה שכזו. בפעם הבאה כותבת רק על טיולי סופ"ש
.
גדליהו- תודה על הליווי המפרגן. היה מעודד...
ושירלי- שוב תודה על התשובות בפורום והמידע הרב שמשתפת, נעזרנו רבות. ואיזה כיף לך שזה ה"איזור שלך".
ותענוג לחזור ולאחל לכולם- שנה טובה, ברוכה ושמחה
-
גליה יקרה, וואו, שאפו שאפו על הסיכום. הצטרפתי ממש באיחור (חבל) כי כבר יצאנו לטיול הגדול הזה גם אנחנו לפני החג. מלוס אנגלס , אחרי שלושה ימים ברוטו, נסענו ישירות לזאיון. גם אנחנו, בוקר טוב עכשיו, בבסט ווסטרן. (הרבה ישראלים פגשנו(:) כמה כיף כאן והפארק מהממם. הנוף משגע. שמרתי לי הסיכום המופלא שלך גם בpdf כדי לקרוא.
חברים, למי שעוד בדרך... למשל:
עשינו את ה narrows אתמול: אפילו כמה עיקולי נחל קטנים- אפשרי מבחינת קר המים. לא נורא. מתרגלים אחרי הקטע הראשון. וכייף. ממליצה
שנה טובה ומתוקה לכולם.
-
הי, אשמח לפרטים לגבי כרטיס לפארקים. עד איזה תאריך הוא בתוקף?
-
נורית- תודה רבה! תמשיכו ליהנות ותעשו חיים.
Ice cube- כרטיס המנוי הוא לשנה. אם שואל לגבי הכרטיס שלנו, שלח לי הודעה פרטית.
-
סיימתי לקרוא בהנאה רבה את עלילותיכם הנלהבות
עלילות גנרל שרמן, גנרל גרנט וכמובן הדב (והדובון) הותירו רושם עז במיוחד, גם הופעת הלוייתנים (מינוס ההקאות), שלל תמונות נוף ירח מהפארקים, וכן, מה לעשות...ידו של אנטלופ תחתון על העליונה (לפחות מבחינה תמונתית, שלא מעבירה את המסחור והצפיפיפות). מקווה לחוות לפחות חלק מהיפה יפה הזה גם מתישהו
תודה תודה על סיכום נפלא
שתהיה שנה טובה, מלאת טיולים, הרפתקאות, וחוויות נהדרות
-
@צפנת-לוינשטיין
תודה רבה צפנת יקרה. שמחה שקראת.
גם אנחנו ניסינו לדרג אבל נהיה קצת צפוף למעלה אז ויתרנו
. צריך הכל ועוד קצת...
שתהיה גם לך ולכולם שנה נהדרת מרובת חוויות טובות.
-
יופי של סיפור טיול, כייף גדול לקרוא אותו
-
מוני
-
מוני
-
מוני