?Rv Ready for an R.V road trip story- דרום מערב ארה"ב- אוקטובר 2019
-
תודה על הפוסט המפורט והמעולה
-
ריני יקרה
תודה על השיתוף וההשקעה.
כל מה שנילי כבר כתבה - אני מחזקת. ובטוח שכבר עזרת לה ולי, ויהיה שימושי לרבים אחרים בעתיד.
אם יהיו לי עוד שאלות - אני יודעת איך למצוא אותך..
ובכל זאת , אם עוד יש לך כוח.. אשמח אם תספרי קצת יותר פרטים על המתחם החדש של מלחמת הכוכבים בדיסני כי מהבחינה הזאת אתם די חלוצים ואני בטוחה שיש עוד כאלו ( כמוני ) שמתלבטים לאיזה משני הפארקים ללכת , ספציפית בגלל המתחם הזה שהוא חדש ( האם היית ? רק ניב ומעין ? יש כמה מתקנים ? היה תור ? כמה זמן המתנה ? הבנתי שאין לזה אפשרות להוציא פאסט פאס)
תודה !
ראיתי שאת כבר בתכנונים למסע הבא בקראוון,
שרק נטייל ונהנה
-
בשמחה
-
עדי יקרה, תודה על הפירגון והרוח הגבית, הליווי והמילים הטובות- את בהחלט נכס.
בזכותכן בנות יקרות הצלחתי להשלים את האשכול.
מעין וניב היו באזור מלחמת הכוכבים בלעדינו, הילה ואני לא נכנסנו לשם.
מעין מוסר שכשהם היו אי אפשר היה להוציא פסט פאס. והתור היה בערך 40 דקות לכל מתקן.
אם אתם אוהבים את מלחמת הכוכבים האזור בהחלט שווה, מעין אומר שאפשר לבלות שם המון זמן. יש שם דגם חללית יפה בגודל מקורי.
מעין פחות חובב את הג’אנר, הוא לא ראה את הסרטים, ולכן הם רק הסתובבו ונהנו.
*ואני אוסיף שהם הגיעו לשם כבר בסוף היום שלנו, כבר היו עייפים.
מהתמונת האזור נראה מרשים ביותר ולכן אני חושבת שאם הם היו מגיעים אליו יותר מוקדם הם היו נהנים בו מאוד אפילו בלי לראות את הסרטים, כי לצורך השוואה גם את הארי פוטר הוא לא קרא – ומאוווד נהנה)
לאיזה שני פארקים את מתייחסת ? דיסני ואדוונצר? -
עכשיו סיימתי לקרא את הטיול שלך.
את נהדרת, אני עכשיו בהכנות לטיול זוגי ביוני וזה ממש עוזר לי.
-
תודה על הפרטים הנוספים.
כן, זו ההתלבטות... חשבנו ללכת רק לאדוונצ'ר אבל המתחם החדש קורץ לנו .. אולי ניקח הופר.
-
עדי, גם אנחנו היינו באזור החדש של מלחמת הכוכבים. אצלנו, חוץ ממני, כולם חובבי מלחמת הכוכבים, ומאוד נהנו. בילינו שם כשעתיים לדעתי.
זה נראה מרשים גם מצדי, שפחות מכירה.
למתקן הראשי היה תור של כמעט שעה. לשאר המתקנים, פחות.
כמו שריני המליצה, גם אנחנו השתמשנו באפליקציה, וגם קנינו את ה maxpass, שמאפשר להוציא fastpass דרך האפליקציה, דבר שמקל מאוד
וחוסך את הצורך לרוץ למתקן ולהוציא אותו. מדי פעם עשיתי refresh ומדי פעם התפנו תורים למתקנים שרצינו.
למלחמת הכוכבים אגב, אין אפשרות להוציא פאסטפאס.
-
ריני, גם אני חזרתי לקרא את סוף הטיול, נהנתי לקרא את כל הפירוט של הסיפור (כי בווטס אפ בעיקר שמעתי על ההילייטס).
אני גם מודעת כמה זה קשה להתמיד ולהמשיך לכתוב, בטח טיול כל כך ארוך, ועם פירוט שיעזור לאנשים שיטיילו בהמשך.
-
תודה על הפירוט ! שעתיים זה לא מעט , בעומסי הקיץ בטח ייקח יותר.. צריכה לחשוב אם נספיק הכל ביום אחד עם הופר.
וב"נספיק" אני לא באמת כוללת את עצמי... זוכרת שצרחת שם בסימולטור .. חחח...
-
סליחה על הבורות- מה זה הופר? מקפיץ ממקום למקום?
-
תודה שחזרת וקראת…
היה מאתגר לסיים את הסיכום, מסתבר שאני יותר טיפוס של בלוג
לעוד הרבה טיולים מהנים ברחבי העולם, לכם במכונית ולנו בקרוואן.
חיבוק -
ורדית תודה על התגובה, שמחה שיכולתי לסייע.
-
אפשרות לעבור באותו יום בין שני הפארקים ( כרוך בתוספת תשלום )
-
השאלה היא האם תספיקו גם וגם באותו יום.
-
-
מוני יקר, מעריכה מאוד את העזרה שלך לאורך כל הדרך.
נהיה בקשר.
ריני -
-
nilih
-
nilih
-
מוני
-
מוני