האטה בתיירות?
-
צבעים יפים ב – Snow Canyon צפונית ללאס וגאס, ארה”ב
-
אורקה זה דולפין
-
צודק. נפלתי עם השם killer whale. אכן הגדול ביותר ממשפחת הדולפינים…ושימחת אותי מאוד שיש מי שקורא ועדיין מסתכל על מה שאני מפרסם פה… אולי כדאי שאני אטעה קצת יותר…..
-
מבט מ- whangaroa ,נורסלנד, ניו זילנד
-
-
סאלאר דה אויוני, בוליביה
-
תגובה זו נמחקה!
-
זה עם פילטר כלשהוא נכון?
-
שום פילטר. מצלמה קטנה ופשוטה ונוף אוטנטי שנשקף מחלון הרכבת.
-
צבעים מדהימים, פשוט לא נראה טבעי….
-
הנסיעה ברכבת שינה לקחה 26 שעות . בין נימנום לנימנום מראות הטבע התחלפו וזכיתי לראות נופים שונים משגעים ביופיים.
-
הגבר המצולם הצטרף לשייט על אגם טיטיקקה בצד הפרואני. לא ברור אם היה על תקן של עוזר משיט או סתם נוסע. אבל ישב עם שקיק עלי הקוקה שלהם ולעס אותם תוך כדי שהוא מנמנם פה ושם
-
-
ואח”כ אוכלים..
-
גדליהו “הרגת אותי מרוב קנאה עם המלזיה שלך :) , איך הצלחת להכנס לשם?
פעם ראיתי דרכון מלזי שהיה מוטבע בו משהוא כמו – תקף בכל העולם פרט לישראל….
-
ניצלתי דרכון זר להיכנס לשם..והאמת שהסיבה העיקרית היתה לראות אורנגאוטנג בטבע, מעבר לכך בין שתי מדינות המזרח שבהן הייתי- עדין הייתי מעדיף את ויאטנם...ואת הסיפור עם הדרכון המלזי שתיארת אני מכיר מעוד מדינות- גם לבנגלדש יש משהו דומה
-
איחולי שבוע טוב!מצאתי את זה בין תמונות אחד מטיולי ויאטנם….
הכי לא יחודי או מקומי שיש.. כנראה במסגרת הדור החדש של צילומי האוכל ( ומחובתי לבת שטיילה איתי לתעד כמה שיותר לטובת שאר בני המשפחה ( : )
-
גם הויטנאמים השתנו.בתחילת האלף הנוכחי מוצר בחלב היחיד שאפשר היה למצוא שם היה משולשי גבינה מותכת.זה היה מרכיב מקובל בסנדויץ’ בגט בכמה מקומות, למשל דוכן סנדויצ’ים פופולרי בדאלאט.
החלב במסעדות ובתי קפה לתיירים היה מאבקה או משפופרת חלב מרוכז.
היום בכל קניון יש חלב וחלק מהמשכילים ואנשי העסקים (ובעיקר נשים) שותים קפה או לה.
-
-
אם האיטלקים היו כובשים אותם, היו מרוויחים אספרסו וגבינת סקמוֹרצה, גם אצלינו היה רק 'לה וש קי רי', שהבריחו כנראה מהגדה.