האטה בתיירות?
-
מפלי waiau באי הצפוני בניו זילנדעל כביש 309- שמקור שמו בזמן שהיה לוקח לעשות את הדרך על סוס
-
שמורת ארצ’ס, ארה”ב
-
לארצ’ס לא הגענו בטיול הקודם, ברור לי שנצטרך לחזור.
-
תחשבו על שילוב עם קולורדו!
-
בדיוק מה שחושבים, מעגלי דנוור. אבל לפני זה יש לי עוד כמה טיולים שממש רוצה לעשות(מזרח קנדה, אלסקה)
מקווה שקיץ הבא כבר נחזור לטייל.
-
אחד התחביבים הגדולים שלי בטיולים, לצלם!!!! אני אוהבת לצלם הכול- את כל הדברים הרגילים אבל גם שלטים, תמרורים, כבישים שלא נגמרים ועוד…
-
מישהו פעם נסע בכביש שעושה לונה פארק בבטן? אנחנו נסענו ועוד עם קרוואן…. חוויה לכל החיים
-
-
תמרור בשמורת טבע צפון תאילנד
-
חחח
התמרור מתחבא בתוך הסבך...
-
נחשים בשטח, אני נכנסתי למתח!!!
מסלול מדהים על כביש 1- קליפורניה
-
את השלט הבא צילמתי בקניון צ’אקו בניו מכסיקו, ארה”ב. מדובר בקניון שהכיל תרבויות עתיקות, שמורות יפה, וחלק מהמבנים והקומפלקסים לא קטנים. בגלל המיקום המבודד אין שם כמעט אף תייר. והייתי שם די לבד. הצחיק אותי שדרך העפר שעוברת בו נקראת highway ( וקצת אח”כ חטפתי שם פנצ’ר במקום שבו אין כמעט נפש חיה, וגם כשהיא עוברת אין סיכוי שיעזרו לך בגלל שכ”כ מבודד ולך תדע אם יש סכנה בדבר…)
-
כנראה שכל אחד מגדיר Highway בצורה אחרת...
-
באוסטרליה הרבה HIGHWAYS הן דרכי עפר רחבות שחלק ניכר מהתנועה בהן הן RAOD TRAINS – סמיטרריילר עם 2-3 טריילרים מאחור.כמעט עד סוף האלף הקודם, חלקים גדולים של סטיורט היי ויי שחוצה את מרכז היבשת מדרום לצפון היו דרכי עפר.
-
ודרך אחרת ( לא חושב שהוגדרה אי פעם כמהירה
)- בטיפוס להוארז, פרו. האוטובוס נתקע לשעות בעבודות בכביש על איזו מנהרה…. הנוסעים המיואשים התחילו להתפזר בשטח...
-
מה קרה לשדות האורז, התייבשו?
-
-
ובמעבר חד- לחיות… שקופית ישנה של ציפור הבובי מגלפגוס, אקוודור
-
טולום, מכסיקו.קו התפר בין אתר המאיה וחוף הים ( וזהו למעשה אתר מאיה לא כ”כ חשוב, שזכה לעדנה בעידן המודרני בשל מיקומו הפוטוגני)
-