I amsterdam
-
I amsterdamבוקר טוב יונית
אכן לא אכפת לי כי אני לא רואה בזה "לכלוך", ואת יודעת שאף פעם לא הסכמתי להפוך את הדיווחים שלי ל"סיפור" או "בלוג" כי ממוקדי תוכן - זה לא אני. אבל אני לגמרי במיעוט פה, אם זה מנחם.
לגבי אחרים ומה מפריע להם, לעתים קרובות דווקא היעדר ד"ש עם שיר באשכול שלהם מפריע להם יותר מנוכחותו...
את גם יודעת שהטיולים שלי בדרך כלל לא מהווים בסיס מגובש לתוכנית טיול של זרים וגבוהים ואחרים אלא יותר חומר קריאה למוכרים ו... טוב מתבקש לכתוב "נמוכים" אבל לא יפה.
אבל את כרגיל צודקת. למרות שהקטע על "חלקו המירבי לא רלוונטי" פוגעני למדי.
אלונה -
I amsterdamאלונה,בזכות שיחות החולין שלא קשורות לטיול שלך הצלחתי להשלים את הפער בימי היעדרותי ובלוע את כל תיאורייך העסיסיים.לפחות לא עיכבתי את טור המטיילים...
לא יאומן איך עיר ביום בהיר ומגדל פעמונים עם שמיים כחולים(אוטרכט)נראים שונה לגמרי לעומת מה שאני זוכר(מבול אלכסוני כתוצאה מרוח חזקה,קור,אפור,מנוכר).
לא יאומן גם איך תיאורי המתוקים שלך גרמו לי לאכול סתם שטויות ביומיים האחרונים.... -
I amsterdam
גם אני מעדיפה ואפל בלגי על פני הילדה המשתינה
הכלבון מקבץ הנדבות נוגע ללב הרבה יותר מהילדון המטופש.
תודה רבה, אלונה, על יום ההולדת המצולם שלכם. היה סתווי ויפה לאללה. עכשיו אני מחכה לסוסים ולנערה הנצחית המשתינה בשלג
(מותר לדבר כאן ככה?
). -
I amsterdamדנט, לכבוד ולעונג לי תמיד.
זיוצ'קה, אצלי הכול מותר. את יודעת הרי. מה דעתך להצטרף השנה לסוסות בשלג? השנה הבטיחו פחות סקי, יותר מסאז'ים ופינוקים. התוכנית טרם התגבשה, מתישהו אמצע מרץ בכל מקרה.
אלונה
-
I amsterdamאפשר למסור ד"ש עם שיר??
-
I amsterdamאלונוצ'קה,
את יודעת שאני כאן איתך מההתחלה, ואפילו עוד לפני ההתחלה... ככל שקראתי קיוויתי בשבילך שלא ייגמר כל כך מהר
כיף לקרוא אותך, כרגיל. כיף שהיה לך כיף.
מחכה לגיחות החצי-ספונטניות העתידיות שלך!!!
נעה -
תודה תודהשלי - שלך, בלי 'חצי המלכות' וכל זה, עד הקצה.
ואנא, כמה שיותר 'לא רלוונטיים' שנותנים טעם, צבע, רגש. בגללם הכי מענג לקרוא את הסיפורים שלך.
בעניין הארוחה: קטנות, המנות, אבל רבות מאד, טעימות מאד, יפות מאד (סעדה לצידנו גם הת'ר הסינגפורית שיש לה בלוג אוכל וצילמה הכל. כשתפרסם - אשלח לך), ומלוות בכמות בלתי נתפסת של יין משובח. וחייבים לגמור מהכוס, כדי שניתן יהיה למלא אותה עוד פעם. עם התקדמות הארוחה הכל נהיה כל כך שמח, כבר בקושי הרגשנו מה אוכלים - דמייני את הצהלה הכללית כשסוזי, בת הזוג של אותה הת'ר, שואלת את דויד הצרפתי במבטא סיני כבד מתי יש איRקשן בצרפת. היא התכוונה לשאול על הבחירות, אבל זה מה שיצא לה
-
ריניני מזל טוב גם ממניהייתי מוכנה לחגוג את יום ההולדת שלי במסעדה טובה בפאריז אבל כנראה שהפעם זה לא יקרה
יום הולדת שמייח
מירב -
לכותבים המוכשרים ולמנהליםלכותבים המוכשרים בינהם כמובן אלונה: אנא המשיכו לכתוב וגם שטויות אלו הם המלח והפלפל של האתר ובלעדהם התבשיל יהיה תפל. באשכול מכובד כזה עמוד או שניים לשטויות נראה לי חיוני.
למנהלים:הרייטנג של האתר עושה לכם טוב אל תפגעו בפורום הזה ואל תנסו להפוך אותו למשהו אחר, הדינמיקה כאן מקסימה לא לגעת בבקשה.
יום נפלא
ממכורה סמוייה הקוראת כל יום ובדר"כ לא מגיבה אך הפעם לא יכולתי להתאפק.
-
לכותבים המוכשרים ולמנהליםריניניני, אל תשכחי תמונות. עדיין לא השתכנעתי שהמנות הקטנות האלה מספקות. כנראה אאלץ לעשות קפיצה לפריז כדי להשתכנע סופית.
איילת הד"ש והשיר התקבלו כרגיל בשמחה ובתודה.
נעה'לה, כבר התחלת לתכנן את הטיול שלנו לבאת'? רק באימשלך, שחררי אותי מחובת ג'יין אוסטין. המלמלות האלה לא יושבות טוב עלי.
מירב, בטוחה שיהיו לך עוד המון ימי הולדת לחגוג בפריז, באמסטרדם, בוינה, בלונדון איפה שתבחרי.
גלית, עכשיו שיצאת ממצב הסמויה לגלויה כבר אין דרך חזרה, את יודעת, נכון? תשארי איתנו.
בגדול, הדיון על מלח פלפל ושטויות בפורום המשפחות הוא לא חדש בלשון המעטה. בואו נתעמק בו (אם יהיה צורך) לקראת עונת המלפפונים? מבטיחה להישאר בארץ.
נעמתם לי מאוד וכרגיל
אלונה -
לא קשור לאמסטרדם או אהבה.יוונית
זה לא ללכלך,זה לקשט את השירשור שלה,ומהקישוטים האלה בנויי האופי של הפורום המיוחד הזה,ומהקישוטים האלה נוצרות החברויות שמובילות למפגש פורום.
ואם להיות קונקרטיים ואתם רוצים לשלוח אותה לסיור מיקצועי מטעם האתר ועל חשבונו כדיי להביא דיווח נקי,מקצועי וענייני בלבד,או אז לא נסכים לשום תוספות וקישוטים בשירשוש שלה.
יופי אלונה.
תודה
אוהד
ועדת קישוט. -
לא קשור לאמסטרדם או אהבה.מהיום יקרא שמו : "שירשוש"
צריך עוד מתנדבים לועדת קישוט...???
יש פה כמה שירשושים לא מספיק מקושטים! -
לא קשור לאמסטרדם או אהבה.איילת!
תיזהרי שלא יעבירו אותך אליינו
לכיתה של המופרעים!
O.S
-
לא קשור לאמסטרדם או אהבה.OS, תמונה אחת שווה אלף מילים. אתה מוזמן לקשט באותו הסגנון כל אשכול שלי מעכשיו לעד.
אלונה -
לא קשור לאמסטרדם או אהבה.אלונוש יקירתי,
כ"כ באיחור... את בטח כבר עם המזוודות בדרך ליעד הבא... (הלוואי) אבל חייבת להודות לך! כ"כ נהנתי לטייל איתך! בכייף חוזרת להולנד ומודה שעוררת בי את החשק לבקר בבלגיה.
היה שווה לחזור לפורום! נעדרתי יותר מידי ואפילו פיספסתי לצערי את המפגש אבל יש לי תירוץ טוב - אליפות הארץ לנוער ואח"כ לבוגרים ואני מצרפת תמונה בתנאי שלא תגלי לה.
נשיקות,
רוית.
-
לא קשור לאמסטרדם או אהבה.מיצי, את היחידה נדמה לי מכל המתרצים שלא הגיעו, שהסיבה שלה באמת נשמעת מוצדקת ונראית נפלא.
חסרת לי נורא ובטח לא רק לי. שנה הבאה?
עוד לא ארזתי אבל חלומות יש כרגיל.
אל תיעלמי בבקשה.
אלונה