הכרמל
-
בערגה.
מוזמנים להוסיף תמונות.
רבקה
-
הכרמל
-
הכרמל
-
הכרמליופי של יוזמה.
אולי הדרך שלנו להזדהות ולהביע תמיכה .
-
הכרמלאנחנו לא טיילים גדולים בארץ. תמיד אומרים "מתישהו, אולי פעם, בחורף, באביב, שבת הבאה". אחד הטיולים הבודדים שעשינו השנה היה לכרמל בהמלצת שירלי. הבנים הסנובים שלי שרגילים להתלהב רק מהאלפים אמרו בדרך חזרה "כרמל שווה בטירוף, צריך לחקור לעומק". החלטנו בחורף, זה שעדיין לא הגיע, נקדיש כמה שבתות רק לכרמל. כי הוא שווה... הלב נקרע אתמול.
תודה רבקה'לה.
אלונה
-
הכרמל
-
צומת דמון 3/2009שבת, מרץ 2009, יצאנו מהבית. 15 דקות נסיעה, קו אויר "0" כמעט... חנינו באזור צומת דמון וירדנו לטייל.
עם האנשים, כל הירוק שבתמונות, היום מת.
נילי
-
צומת דמון 3/2009
-
שלג בכרמלאת השלג הזה של חורף 2008 צילמתי בצומת דמון. אז היא היתה לבנה. היום שחורה. אז היו אלה ענני חורף. היום ענני עשן.
עליתי מצומת אורן לאוניברסיטה וככל שעליתי היה יותר ויותר לבן וכל כך הצטערתי שלא היתה עלי מצלמה. אחרי שעברתי את צומת דמון המושלגת החלטתי שהמראה מצדיק איחור לפגישה. טסתי (בזהירות) בפיתולי הכביש עד לאוניברסיטה, קניתי מצלמה חד-פעמית של ילדים באקדמון וחזרתי לשלג להנציח את הרגע. עוד באותו יום פיתחתי את הסרט. לאכזבתי הרבה שרדו מהמצלמה ה"איכותית" רק שתי תמונות... והנה הן לפניכם.
מקווה שעוד נוכל לראות מראות כאלה מלבבים בכרמל.
בית אורן שלי שרופה והכרמל האהוב כל כך עצוב
אורה
-
שלג בכרמלכל הכבוד על היוזמה, מי ייתן ונזכה לראות את הכרמל יפה ואפילו מושלג בקרוב. ושתיגמר כבר השריפה הזאת! -
הכרמל - החצר האחורית שלנואצלנו הכרמל הוא החצר האחורית. שם יוצאים לטבע הקרוב. שם עושים על האש עם החבר'ה, כל השנה ובעיקר בכל יום עצמאות.
עכשו נשרפת לנו החצר.
-
וזה הכרמל מאתמולכך זה נראה אחר הצהרים מהמרפסת שלנו
-
וזה הכרמל מאתמולמצער מאד-ונשאלת השאלה אם לא כדאי במקום לקנות(ולתרום) כל כך הרבה עצים לא כדאי למדינה להשקיע במשאבי כיבוי!?
אין לי ספק שכיבוי מהיר ואגרסיבי היה חוסך המון דונמים שרופים.
ועם כל הכבוד לאסון האקולוגי-ליבי ליבי עם משפחות הנפגעים שרובם מאזורי הספר של ארצנו.יהי זכרם ברוך-אמן!!! -
וזה הכרמל מאתמולובימים עצובים שכאלה עולים השירים המרגשים ביותר.אהוד מנור-כרמל-בן יפה נולד-קבלו לזכרם. -
כרמלהפעם אין לי מילים, רק עצים וגעגוע.
-
כרמל
-
הכרמל
-
הכרמל
-
הכרמלשתי תמונות מעין הוד, אחד מהמקומות המיוחדים בכרמל (ובארץ).
ושיר שמילותיו מקבלות משמעות כואבת בימים הללו.
-
הכרמל5 דק מהבית שלי,
נמצא כל הירוק הפורח והמקסים הזה.
בכל חורף ואביב בשבתות כשלא מתחשק לנסוע רחוק, נוסעים ממש כמה דקות ומגיעים ליערות וחניונים מקסימים, לשבילים מכוסי עצים ופרחים.
החי בר, חניון האגם, נחל אלון, ועוד.
מאתמול בצהריים מכסה אותנו כאן ענן שחור ענק ומאיים, וכל החלונות בבית סגורים.
מאוד עצוב.