ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ארהב סוף אוקטובר חוף מערבי+נגיעה במזרחי

פורום צפון אמריקה
    סן פרנסיסקו ארצות הברית כביש מספר 1 פארקי שעשועים
    5
    13
    217
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • biliboy12
      biliboy12 נערך לאחרונה על ידי

היי לכולם!!

קודם כל תמיד מרגש ועושה קצת צמרמורת לכתוב כאן..כל טיול מחדש 🙂

מתכננים טיסה של כ-14 ימים עם הבכור שלנו (בן 4) לקראת סוף אוקטובר בעזרת השם.

חשבנו לפצל את הטיול ל 10 ימים במערב, ואחכ בימים שנותרו לטוס למיאמי.

נשמח להמלצות על מסלול או אפילו אטרקציות שחייבים לראות בחוף המערבי (נחיתה כנראה בסן פרנסיסקו) שבעיקר יתאימו לילד ואנו נבנה מסלול על פי זה..

האלווין(!!!) - מכירים מקום שממש יהיה מקושט ומגניב שנוכל ללכת ולראות ?

האם טיול חד יומי לקיי ווסט במיאמי מתאים לילד בן 4 או שמדובר בנסיעה קשוחה מידיי ?

תודה רבה מראש!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עמיחי13
        עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

לא רואה את הטעם ביומיים במיאמי \ קי ווסט. לא מבחינת העלויות, המעברים, האילוצים הקשיחים. הייתי מקדיש את כל הימים של הטיול לחלק במערב. גם ככה יש שם כל כך הרבה מה לראות שכל יום נוסף יהיה יתרון.

אין אף אטרקציה ש"חייבים" לראות. כל אחד לפי טעמו. למשל לאלקטרז הגעתי רק אחרי מספר די גדול של ביקורים בסן פרנסיסקו - פשוט כי מצאתי כל כך הרבה דברים שיותר עניינו אותי. ויש כאלה שמגיעים לשם כבר בביקור הראשון. אולי תשתפו עוד עליכם, על תחומי העניין וכו כדי לקבל המלצות ממוקדות.

biliboy12 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • biliboy12
          biliboy12 @עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

@עמיחי13

היי

תודה על התגובה !

מה הכוונה האילוצים הקשיחים והמעברים?

מבחינת טיסה מהמערב לפלורידה?

תודה רבה

• עמיחי13
            עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

מעברים: טיסה מקליפורניה למיאמי תעלה לכם ביום שלם. תצאו לשדה כמה שעות לפני הטיסה, עוד כ 5 שעות טיסה, עוד 3 שעות הפרש שעון, עוד זמן הגעה למלון... עלות ענקית בשביל עוד יום או יומיים במיאמי אילוץ קשיח: כל אילוץ בטיול שבלתי אפשרי או מאוד יקר לשנות. טיסת פנים למשל.

אם אתם בטיול בחוף המערבי ופתאום מחליטים לשנות תוכנית ממקום X למקום Y זה לגמרי בשליטה שלכם. אבל את הטיסה למיאמי תזמינו מראש וכבר תהיו "תקועים" עם זה גם אם תגלו שבעצם רוצים יותר זמן במערב.

• biliboy12
              biliboy12 @עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

@עמיחי13

תשובתך הייתה משתנה באם היינו מקדישים לפלורידה 4-5 ימים ?

אני ואישתי בפעם השלישית לדעתי בחוף המערבי, ולא יצא לשנינו להיות בפלורידה...לכן כן ניסינו לשלב.

karnielr עמיחי13 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • karnielr
                karnielr @biliboy12 נערך לאחרונה על ידי

@biliboy12

מיאמי עיר לא באמת מעניינת, אני חושבת שכדאי שתקראו עליה קצת לפני שאתם מחליטים להקדיש לה חלק די נכבד מטיול כל כך קצר. היה כאן לא מזמן שרשור בנוגע למוקדי עניין במיאמי, שווה לכם לחפש אותו.

karnielr תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • karnielr
                  karnielr @karnielr נערך לאחרונה על ידי

@karnielr

נשמח להמלצות על מסלול או אפילו אטרקציות שחייבים לראות בחוף המערבי (נחיתה כנראה בסן פרנסיסקו) שבעיקר יתאימו לילד ואנו נבנה מסלול על פי זה..

ועוד משהו....

אנחנו נסענו עם הגדול שלנו כשהיה בן ארבע לטיול של חודש וחצי בארה"ב שכלל המון המון דברים כולל פארקי דיסני בפלורידה. הדבר שהכי הרשים אותו היה מקל שמצא בפארק גליישר וליווה אותנו כל הטיול. בקיצור, לא הייתי בונה טיול לפי תחומי העניין של בן 4. תבחרו מה מתאים לכם, אם אתם תיהנו גם הוא ייהנה.

biliboy12 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                  • biliboy12
                    biliboy12 @karnielr נערך לאחרונה על ידי

@karnielr

לקחתי לתשומת ליבי ! תודה רבה

ועדיין, באם יש לך אטרקציות זכורות לטובה במיוחד בקליפורניה, אשמח לשמוע!

• עמיחי13
                      עמיחי13 @biliboy12 נערך לאחרונה על ידי

@biliboy12

אחרי עשרות ביקורים בחוף המערבי עדיין לא טיילתי בכל המקמות שמעניינים אותי שם. ואם אתה כולל בהגדרת "חוף מערבי" גם איזורים שקצת יותר פנימיים (אריזונה, נוואדה, יוטה, איידהו ומונטנה) ואת האזורים הצפוניים (אורדון ווושינגטון) אתה מתאר אזור שגם שנה לא תספיק לטייל בו.

באופן אישי אני מחבב את פלורידה וגם טיילתי שם כמה פעמים. מה שאני מנסה להעביר זה שבטיול כל כך קצר (שבועיים) כדאי לדעתי להתמקד במקום אחד ולמצות. אפשר גם להרחיב את הביקור בפלורידה: למשל טיול של שבועיים שכולל גם את פלורידה וגם מקומות קרובים (יחסית) כמו ג'ורג'יה או לואיזיאנה. אבל לנסות לטייל שבוע בקליפורניה ועוד שבוע בפלורידה זה לא למצות לא כאן ולא כאן. ברור שאפשר מאוד מאוד להנות בטיול כזה, אבל לדעתי לא ניצול הכי טוב של הזמן והכסף.

מוני תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • מוני
                        מוני @עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

@עמיחי13

מסכים עם עמיחי

https://community.lametayel.co.il/topic/152208/%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9D-%D7%A0%D7%9C%D7%94%D7%91-%D7%9E%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%91-%D7%90-%D7%A8-%D7%94-%D7%91/4?page=1

https://community.lametayel.co.il/topic/72090/%D7%94%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C-%D7%A9%D7%9C%D7%A0%D7%95-%D7%9C%D7%90%D7%A8%D7%94-%D7%91-%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9D

מוני

• שירליץ
                          שירליץ נערך לאחרונה על ידי

תבדקו אם יש לילות האלווין בדיסנילנד. לא יודעת אם זה חזר אחרי הקורונה אבל זה אמור להיות מתאים לגיל. בהרבה איזורי מגורים מקשטים להאלווין (אפילו אני מקשטת אבל בקטנה 🙂 ) אז פשוט לעשות קצת שיעורי בית באתרים מקומיים.

מקום ממש נחמד לגיל של הילד - בהרי סנטה קרוז יש רכבת קיטור עתיקה שנוסעת ביער הרדווד. זה נקרא roaring camp נדמה לי. ממש ליד פארק הנרי קאוול שיש בו מסלולי הליכה קלים.

ומצטרפת לחושבים שמיאמי מיותרת בטיול קצר. יש אינסוף דברים לראות ולעשות בקליפורניה.

• biliboy12
                            biliboy12 נערך לאחרונה על ידי

הבנתי, אז כנראה שאכן ננצל את כל הטיול לחוף המערבי ואתחיל לתכנן היכן נוחתים ומהיכן חוזרים.

• biliboy12
                              biliboy12 @שירליץ נערך לאחרונה על ידי

תבדקו אם יש לילות האלווין בדיסנילנד. לא יודעת אם זה חזר אחרי הקורונה אבל זה אמור להיות מתאים לגיל. בהרבה איזורי מגורים מקשטים להאלווין (אפילו אני מקשטת אבל בקטנה 🙂 ) אז פשוט לעשות קצת שיעורי בית באתרים מקומיים.
                              מקום ממש נחמד לגיל של הילד - בהרי סנטה קרוז יש רכבת קיטור עתיקה שנוסעת ביער הרדווד. זה נקרא roaring camp נדמה לי. ממש ליד פארק הנרי קאוול שיש בו מסלולי הליכה קלים.

ומצטרפת לחושבים שמיאמי מיותרת בטיול קצר. יש אינסוף דברים לראות ולעשות בקליפורניה.

שירלי תודה רבה על המידע ! אכן מחפשים איזה רחוב ממש מקושט להאלווין שנוכל לסוג אווירה (אגב, התחלנו למכור בחנויות שלנו בישראל ובאונליין קישוטים להלאווין בשנים האחרונות..אז אם חסרים לך קישוטים להאלווין הקרוב 😉 )

כן, וויתרנו על מיאמי לדעתי ונתמקד במערב. אשמח לקבל כל אטרקציה נוספת כדאי שאוכל להתחיל לבנות מסלול

• 1 / 1
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון