travelcard בלונדון והנחות 2FOR1
-
שלום לכולם, אמנם יש כאן מידע בנושא אך הוא מלפני שנים. אנו טסים ללונדון והייתי שמח אם מישהו/י יכולים לעשות לי סדר בנושא, למשל האם כרטיס שבועי מקנה את ההטבה (באחד האתרים קראתי שרק יומי) וכו'. תודה מראש, חן
-
המטרה המקורית של ה-2for1 הזו לעודד אנשים להגיע לעיר ברכבת ולא ברכב פרטי, ולכן בעצם ההנחה היא על כרטיסים של הרכבת ולא דווקא על טראבלקארד בתוך לונדון. כמעט כל כרטיס רכבת בתוקף שהוא אל לונדון או בתוכה מתאים בשביל ההנחה הזו.תוכלו לקרוא באופן ספציפי כאן https://www.nationalrail.co.uk/days-out-guide/train-fares-discounts-and-ticket-validity/. אם אתם רוצים טראבל קארד תהיו חייבים לקנות את זה של הרכבת העילית בשביל לקבל את ההנחה. זה יכול להיות יומי, שבועי, חודשי, מה שתרצו. זה בכלל לא חייב להיות טראבל קארד, זה יכול להיות סתם כרטיס נסיעה ברכבת.
-
ככל שאני רואה המידע הכללי שמפורסם פה באתר כמו איך מקבלים את ההנחות עדיין עדכני, המידע שיכול להיות שאיננו עדכני הוא האם ההנחה תקפה באטרקציה ספציפית, רשימת האטרקציות המעודכנת נמצאת כמובן באתר
-
@שקד יי, תודה על המענה. שאלה לגבי הרכבות - אנו מתכננים לנסוע ברכבת בשבוע שנהיה בלונדון. 2 שאלות: האם זה משנה של איזו חברה? 2. האם הכרטיסים צריכים להיות לאותו היום או לאותו השבוע על מנת ליהנות מההטבה?
-
אתם יכולים לקרוא את הפרטים בקישור שצירפתי לכם. זה בעצם מתוכנן בשביל אנשים שמגיעים מחוץ ללונדון ונכנסים אליה: If you are making a single journey or your return ticket is valid for 1 day, you can use your National Rail tickets to qualify for 2FOR1 and other offers on the day of travel. If you are making a return journey, you can use your National Rail ticket to qualify for 2FOR1 and other offers on any day on or between your outward and return dates. For example, if you arrived on Thursday and will return on Sunday, your tickets will be considered valid for 2FOR1 and other offers on Thursday, Friday, Saturday and Sunday. כלומר, תוכלו להשתמש בכרטיס החזור ללונדון ככרטיס חד יומי לעיר. לחילופין, אם יש לכם הלוך חזור לכמה ימים אז הכרטיס יהיה בתוקף ביניהם. ההגיון מאחורי הכרטיס הוא שאנשים יגיעו אל לונדון (אן ערים גדולות אחרות) ברכבת, לכן בעצם זה עובד ככה שמה שמשנה זה הלוך אל לונדון וחזור מלונדון. לכן כל זמן שיש לכם כרטיס בתוקף לנסיעות האלה ההנחה בתוקף. הקישור מפרט גם את חברות הרכבות שמשתתפות, אבל בעיקרון זה כל מה שתחת נשיונל רייל פלוס עוד כמה.
-
היי שקד, תודה על המענה המפורט. הייתי בלונדון לפני המון זמן, אבל זכרתי שאז קניתי את הטרוול כארד השבועי והוא העניק לי את ההנחות, ללא קשר לכרטיס הרכבת. אנו מתכננים לנסוע ברכבת לוינדזור, אך לפי ההסבר הזה, הוא לא יעזור בשאר הימים
-
אפשר לקבל את אותן הנחות אם זה טראבל קארד של הרכבת שחייבים לקנות מהרכבת, לא אויסטר ולא שיטות אחרות. טראבל קארד שבועי נותן הנחות לכל השבוע, הזמן שבו הכרטיס בתוקף. פשוט העיקרון מאחורי זה הוא לא הנחה לבעלי כרטיס יומי או שבועי אלא הנחה לנוסעי הרכבת.
-
שלום שקד, ממש עשית לי סדר בכל הבלגן שהיה לי בנושא. תודה
-
שאלה נוספת: בחלק מהאתרים רשום שצריך תמונה לטרוול כארד. לדעתי בפעם הקודמת שהייתי לא הצטלמנו. זה משהו חדש או שזה ישן וכבר לא רלוונטי?
-
ממה שאני קוראת כאן https://www.nationalrail.co.uk/ticket-types/tickets/0ch/ כבר אין כרטיסים שבועיים מנייר והכרטיסים חייבים להיות אלקטרוניים, באמצעות Smartcard של אחת מחברות הרכבת. אין לי ניסיון עם זה בעצמי. נראה שאכן צריך תמונה. אני משערת שתמונה סבירה בסלולרי תספיק.
-
ממה שאני קוראת כאן https://www.nationalrail.co.uk/ticket-types/tickets/0ch/ כבר אין כרטיסים שבועיים מנייר והכרטיסים חייבים להיות אלקטרוניים, באמצעות Smartcard של אחת מחברות הרכבת. אין לי ניסיון עם זה בעצמי. נראה שאכן צריך תמונה. אני משערת שתמונה סבירה בסלולרי תספיק.