מסלול טיול לארגנטינה לחודש וחצי בנובמבר
-
היי,
מגיעה לארגנטינה בנובמבר ומתלבטת אם לקחת על ההתחלה טיסה לאושואיה ומשם לעלות או להתקדם לברילוצ'ה, לעשות קרטרה ולסיים באושואיה ומשם לקחת טיסה לצפון ארגנטינה.
כבר קראתי על זה פה, אבל אשמח לקבל תשובות מניסיון אישי איך מזג האוויר באושואיה בנובמבר.
-
הי הדר. זה מאוד תלוי מה הכי מעניין אותך. תכננת על טרמפים בקרטרה? אוהבת ומנוסה בטרקים? מטיילת לבד? חוברת בקלות לאחרים? אני נוטה לומר לך לטוס ישר לאושואיה ולהתחיל משם צפונה. הכי מתאים מבחינת העונה.
-
הדר
אשמח לקצת יותר פרטים על אופי הטיול,גילך, ובאיזה הרכב מטיילת, וכמה זמן הטיול?
סוף נובמבר באושוואיה זמן מעולה, כבר אביב אבל גם עדיין יש שלג על ההרים, ואף עשוי לרדת במהלך הימים שתהי
הערה אחת על מה שרשמת
לא ציינת האם את מתכוונת להגיע גם לאל קלפטה, ואל צ'לטן שהן לפני בריולוצה
למה צריך לחזור לאושוואיה בסוף שוב?
יש קצת בלגן בתכנית שלך
-
לדעתי התראת פרסומת סמויה. שימו לב. הנ"ל פרסמה כבר הודעה אחרת לגבי פנמה עם הרבה קישורים בגוף ההודעה.
-
אכן. כל מראי המקום מפנים לאתר גרינגו. כך גם בסיכומי הטיולים שלה.
מפרסמת בפורומים שונים.
הצטרפה לאתר כאן ב 17 למאי ואתמול היתה לה מתקפה של 4 פוסטים בפורום מרכז אמריקה, דרום אמריקה, תאילנד ואפריקה
גם קבוצות המטיילים בפייסבוק הן הניהול גרינגו.
והשיא - הפוסט הראשון שאומר כך:
"לצערי הפורום כאן לא ממש פעיל ורוב הפעילות עברה לקבוצות הפייסבוק ואני שמחה לשתף אותן ואני גם עדיין נמצאת שם ועוזרת כשאני יכולה.
מה שטוב בקבוצות האלה זה שיש שם ישראלים שגרים שם ועוזרים."
אז די, הדר
-
יש אופציה לסמן הודעה או משתמש כבעייתי לטיפול של איזשהו מנהל, לא יודע אם מנהל הפורום או הנהלה אחרת,
אני סימנתי את המשתמש הזה, כבר חודשים שאני מסמן איזה משתמש "מרכז הידע" והודעות שלו,
לא יודע למה אני טורח, ממילא לא קורה עם זה הרבה, אבל בכל זאת מסמן, כנראה בגלל בעיית OCD שלי
-
העיקר הכוונה... בכל מקרה חסמתי את כל המשתמשים האלה. עד שיצוצו בשם אחר וחוזר חלילה.
-
מה זה "מסמן". אתה צריך לחסום.
ברגע שאתה חוסם כל ההודעות של המשתמש נעלמות ויש לך פיד נקי.
הבעיה שהוא משנה שמות. היתרון - החסימה קלה מאד. 4 לחיצות.
למי שלא יודע התהליך הוא כזה:
לוחצים על שם המשתמש. נפתח דף המשתמש.
לוחצים על 3 הנקודות בעיגול הכתום למעלה מימין. נפתח תפריט.
לוחצים על "חסום משתמש". המשתמש הזה יעלם מהפיד שלך לתמיד.
לוחצים על :לא נקרא" למעלה בתפריט האתר וחוזרים לפיד שלך, נקי מהפוסטים של המשתמש.
-
אני דואג לא רק לעצמי,
אני מסמן ל"הנהלה" כדי שיטפלו, יחסמו לכולם.
אני חסמתי כבר עשרות משתמשים, בעיקר (אבל לא רק) בגלל הצפה, אבל לא מספיק לעזור רק לעצמי