בחזרה

סיכום טיול באפריקה

• אני זוכר את הרגע שבו נחתתי לראשונה באפריקה עם שילוב של התרגשות וציפייה. החודש האחרון היה מסע מלא הרפתקאות, נופים מרהיבים, תרבויות עשירות ואנשים מדהימים.

התחלתי את המסע שלי בקייפטאון, דרום אפריקה, שם פסגת השולחן והשילוב של הרים וים פשוט ריגשו אותי. נהניתי מביקור ביקבים המקומיים ומהאוכל הטעים. משם, המשכתי לשמורות הטבע של נמיביה, שם צפיתי בפעם הראשונה בחיי בפילים, ג'ירפות ואריות בטבע הפראי. הרגע שבו ראיתי אריה בגודל מלא קרוב אליי היה פשוט בלתי נשכח.

עברתי לבוצואנה, שם יצאתי לשיט בנהר האוקוונגו. המים הצלולים והשקט השלו היו ניגוד מוחלט לרעש העירוני, וזה נתן לי תחושת שלווה שלא הרגשתי הרבה זמן. גם זמביה הייתה תחנה מרגשת, עם ביקור במפלי ויקטוריה העצומים שהותירו אותי חסר מילים מול עוצמת הטבע.

באתיופיה, חוויתי את התרבות המקומית העשירה, טעימת הקפה המקומי וטיול בעיר העתיקה של לליבלה עם הכנסיות החצובות בסלע. סיימתי את המסע שלי בטנזניה, שם טיפסתי על הקילימנג'רו. למרות שהיה מאתגר, הרגשתי תחושת הישג עצומה כשהגעתי לפסגה וצפיתי בזריחה.

החודש הזה באפריקה היה כמו חלום. מהנופים המדהימים ועד לאנשים שפגשתי בדרך, זה היה מסע בלתי נשכח. אני כבר מתכנן את החזרה שלי, כי אפריקה פשוט נכנסה לי ללב.

בגלל שעברתי מדינות הייתי חייב לעשות כרטיס פיקטיבי דרך אקספדיה.

• @הדר_לוי_2000

די עם הפרסומות המעצבנות האלה!

• @meravshell

לחסום. פשוט וקל.

• עברתי על כל הנודניקים שמפרסמים כביכול קישורים לתוכניות טלביזיה וחסמתי את כולם. מניחה שזה אותו אחד שכל פעם פותח שם משתמש אחר.עד לפעם הבאה.

בחזרה