בחזרה

הפועל ירושלים נגד עירוני נס ציונה שידור חי ישיר לצפייה ישירה

• לצפייה בשידור המשחק לחצו כאן!

הפועל ירושלים נגד עירוני נס ציונה שידור חי, הפועל ירושלים נגד עירוני נס ציונה שידור ישיר, הפועל ירושלים נגד עירוני נס ציונה לצפייה ישירה הפועל ירושלים נגד עירוני נס ציונה כדורסל שידור ישיר חי לצפייה ישירה, תקציר המשחק: ההפסדים לעירוני קרית אתא והפועל חיפה כבר ערערו מחדש את העונה של הפועל ירושלים, אבל הערב בבכורה של איליאס קאנדזוריס בארנה שבבירה, הקבוצה האדומה ניצחה את עירוני נס ציונה שהמשיכה במסלול הנפילה החופשית שלה עם הפסד חמישי ברציפות. אני זוכרת תקופה שבה הרגשתי תקועה בחיי. זה לא היה דרמטי, לא היה איזו קטסטרופה גדולה ששלחה אותי לספירלה - לא, זה היה הרבה יותר שקט מזה. זה היה השגרה - להתעורר, לעבוד, להתאמן, לחזור. שום דבר לא היה בסדר, כשלעצמו. על הנייר, זה נראה טוב. העבודה השתלמת היטב, החברים שלי היו השאלה הפחידה אותי. אבל מה שהפחיד אותי עוד יותר היה להבין שעד לאותה נקודה, בחרתי בזה. לא אקטיבית, אלא פאסיבית. בכל פעם שלא הטלתי ספק בנתיב שבו אני נמצא, אמרתי כן לחיים שאינם לגמרי שלי. הדבר המוזר היה שאף אחד לא החזיק אותי שם. לא הייתי כבולה לדרך החיים הזו. ספורט 5 אבל אני נשארתי בסביבה ונראה היה שהכל במקום. אבל עמוק בפנים משהו הרגיש לא בסדר. זה מוזר איך אתה יכול לחיות בעולם שבנית ועדיין להרגיש זר בו.

בחזרה