בחזרה

המלצה למצלמה

• לצפייה בתוכן הצפייה המלא לחצו כאן!

היי לכולם מחפש המלצה למצלמת GO PRO שהרמת צילום איכותית. רוצה שזה יהיה עמיד למים, אבק ובעתיד אולי לחופשת סקי. לא נוסע הרבה לטייל. אשתמש בזה בעיקר לקסדה של האופניים ( במידה וזה ניתן לתפוס שם שזה לא ייפול. ) מבחינת מחיר אין מגבלה העיקר שיהיה צילום איכותי תודה לעוזרים בלי לקלקל יותר מדי מהסרט כי אני כן רוצה שאנשים יראו את זה באמת, ברידג'ט ג'ונס היא אלמנה שלא באמת מחפשת אהבה כי היא עדיין מנותקת את בעלה לשעבר אבל כפי שרצה הגורל, מסתבכת עם גבר לא תואם ומנווטת את הניסיונות והתלאות של היכרויות בסוף שנות ה-40 לחייה. בכנות, הסרט הזה יכול היה להיכתב בשבילי כשאגיע לגיל הזה אם לא הייתי כבר מושך אז, כי זה בטוח נשמע כמו חיי האהבה שלי ממש לאחרונה. כמו ברידג'ט, נהגתי להיאבק ברוח הרפאים של מערכות היחסים/מצבי העבר שלי בכל פעם שמתעוררת הזדמנות לצאת עם מישהו. בעבר, אפילו לא פתחתי את הראש שלי למערכות יחסים חדשות פוטנציאליות, כי כל מה שיכולתי לחשוב עליו זה איך הסתיימה הסיטואציה האחרונה שלי, ואיך אני אף פעם לא רוצה להעביר למישהו את הכאב של ההבנה שמישהו מעולם לא אהב אותך כמו שאתה אהבת אותו. אף פעם לא רציתי מערכת יחסים הרבה זמן אחרי זה כי אני לא רוצה להוביל מישהו ככה בידיעה שהמוח שלי עדיין היה בלאגן סבוך חודשים אחרי שהקשר המפותל הסתיים ואני עדיין אפול להתקפי אמו שמעלה זיכרונות מתחת לשמיכה שלי בלילה, ומהרהר איפה הכל השתבש כל כך נורא.

...

..

בחזרה