ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נעלי הרים

פורום טיולי משפחות
    10
    27
    6579
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אילן Ilan
      אילן Ilan נערך לאחרונה על ידי

בחזרה לענייני הנעליים
      נכון מאוד !
      כל המלצה צריכה להתאים אישית. קבלו דוגמה של נעל מותאמת אישית לצעירה שצעדה בעוז למפל באלאה. כמובן שהיא הייתה אטרקציה למטיילים האחרים, שהיו מצוידים כנדרש להליכה בשבילי ההרים ועצרו לצלם את הנעליים שלה.
      לא להאמין, אך היא הגיעה וחזרה מהמפל ללא פגע. רק הצטערה שלא ביקשה תשלום לכל צילום לקניית זוג נעליים חדש. Laughing Laughing
      מתנצל על גודל התמונה.

BTW - המזוודות שלי כחולות עם מדבקות צבעוניות וחוט כתום סביב הידיות. לא, החוט לא נשאר לי מההתנתקות. Smile
      נעלי להליכה לטרקים .jpg
      נעלי להליכה לטרקים .jpg(גודל:9.55KB)

נעלי להליכה לטרקים .jpg
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רבקה.ק.
        רבקה.ק. נערך לאחרונה על ידי

בחזרה לענייני הנעליים
        טוב אילן - יש לי קונטרה של נעליים מהעיר העתיקה של מונריאול, המרוצפת אבנים קטנות, הגברת צעדה בגאון על המחטים האלה, לא ברור לי איך...

אורנה - אפשר להסתדר עם מקל אחד, יותר טוב שניים. אם אני לא טועה, מדובר ב-200 ש"ח למקל. התחושה היא כאילו יש מעקה לשרותך כל הדרך...

רבקה

נעליים
        נעליים(גודל:50.09KB)

נעליים
        • Ronen. 0
          Ronen. 0 נערך לאחרונה על ידי

בחזרה לענייני הנעליים
          רבקה-מצטרף לדעה שהמקלות הם נכס!

רכשתי שניים כאלו בארץ ב90 ש"ח לאחד ובחו"ל ברמה דומה פחות או יותר ב9 יורו לאחד-יחי ההבדל.
          אז אולי לא הכי מקצועיים בעולם אך עם תו תקן,טלסקופי,בולם זעזועים וכו.ובהחלט התחלתי להשתמש פה בארץ-משפר ומקל מאד על טיפוס וירידה .

אני צועד בנוחיות רבה עם מקל אחד-המטפסים\הטרקרים הרציניים משתמשים בשניים.

רונן
          • galiaa
            galiaa נערך לאחרונה על ידי

בחזרה לענייני הנעליים
            ולעניין המקלות, מנסיוני, צריך "לדעת" להשתמש בהם, כי באחד מהטיולים, ניסיתי להשתמש ב-2 מקלות, שאכן מאוד עזרו ותמכו, אבל חזרתי עם שרירים "תפוסים" בזרועות, Laughing כי התנוחה של היד בזמן השימוש בהם היא שונה ובעצם אקטיבית לעומת ההליכה הספונטנית בה הידיים מתנפפנות להן בצורה חופשית...אז ממליצה להתנסות לפני ....אם אפשר כמובן.
            • אנשי הצפון
              אנשי הצפון נערך לאחרונה על ידי

בחזרה לענייני הנעליים
              Laughing Laughing Laughing

אני על כאלה על רצפה חלקה לא צועדת שני מטר... מזכיר לי שבגני מרקסיאק בדורדון הגעתי נעולה בעקבים הרבה יותר "צנועים", כי חשבתי לי - גנים... יפים כאלה... נגנים... ברור שמתאים שמלה ונעליים קצת יותר יפות. רק שהשבילים שם מרוצפים אבנים, ותוך חמש - איזה חמש, חצי דקה - הייתי יחפה (אח"כ גם בעלי הלך לאיבוד עם הבן בתוך ההמון... אבל זה לא היה בגלל הנעליים. או שבעצם כן - לא עמדתי בקצב Embarassed Laughing Cool )
              • ענתנת
                ענתנת נערך לאחרונה על ידי

אם כבר יחפה
                אז מדברים גבוהה גבוהה על נעלי הרים ואז את לוקחת פורטר בנפאל והוא צועד את כל הטרק, עם התרמיל שלך, ויחף. או בכפכפים.
                (מצד שני, וזה ממש לא בצחוק, תוחלת החיים שלהם היא סביב 40 אז הם לא מגיעים לגיל שהנזק לרגליים משמעותי).

לרבקה, יש נעלי הליכה חצאיות ולא גבוהות. לי יש מה שנקרא 3/4. עדיין הסוליה שלהם טובה משל נעלי ספורט. לא יודעת לגבי "נעלי ספורט עם סוליה להליכה".
                גם מקל זה מצוין, עשיתי כמה טרקים ככה. להליכות הקצרות שאני עושה עכשיו עם הבובון אני לא לוקחת אותו.

וכדי שלמטייל לא יתנו לי את אות המשווק המצטיין שלהם כי אני ממליצה להשקיע בציוד, אז מקל קניתי בזול בנפאל והוא אחלה Smile
                • אילן Ilan
                  אילן Ilan נערך לאחרונה על ידי

בחזרה לענייני הנעליים
                  רבקה !
                  ממש לא צריך להרחיק עד העיר העתיקה של מונריאול ( היכן העיר הזאת ?? ) כדי לראות מחזות כאלה.
                  לפני שבוע היינו בחתונה באחד מגני האירועים בשטחים החקלאים.
                  אספו אותנו זוג חברים וכש הלכנו לכיוון מקום קבלת הפנים חברתנו נשארה תקוע במקומה והתחילה לקרוא לבעלה. כמובן שתחילה לא שמענו כיוון שהיינו שקועים בשיחה, אך כש היא הרימה את קולה שמענו גם שמענו אותה. בעלה שואל אותה, למה את לא מתקדמת ? אני לא יכולה כיוון שאני תקועה בא התשובה.
                  התברר שעקב המסמר שלה נכנס בין שני שלבי דק העץ. למזלה העקב לא נשבר והנעל חולצה בשלום. Laughing
                  היא לא שכחה לשאול : מי המטומטם שבונה דק במקום כזה ?? Embarassed Shocked
                  • 1
                  • 2
                  • 2 / 2
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון