איך לדבר בחינם מחו"ל?
-
לבעלי הסמרטפונים מוצעת אפליקציה חדשה לשוחח בחינם בחו"ל על רשת האינטרנט. לא צריך להקליד סיסמא ושם משתמש כמו בסקייפ, וההביצוע פשוט ביותר.
כל שצריך זה להוריד את Viber, ואתם מסודרים. לאחר שהאפליקציה הותקנה, כל אנשי הקשר שלכם שיש להם כבר את האפליקציה מסומנים אצליכם וכל איש קשר חדש שלכם שמצטרף אתם מקבלים הודעה. -
איך לדבר בחינם מחו"ל?בוקר טוב....
הבעיה היחידה זה שצריך להיות מחוברים לרשת האינטרנט כדי לבצע שיחות כאלו....וכידוע באירופה אין רשתות לא מאובטחות מה שלמיטב ידיעתי יש בארצות הברית בשפע.
בקיצור, תודה על המידע. לבעלי האייפונים זה כבר קיים מזמן ולבעלי סמרטפונים המבוססים על אנדרואיד - זה יצא לפני מספר חודשים.
אם כבר אפליקציות מומלצות אז כמובן לבעלי האייפונים:
whats up - צאט מהיר כולל אפשרות להעברת תמונות בזמן אמת
וכמובן facetime איכות מדהימה של וידאו בלי הרבה ניתוקים אבל מחייב חיבור לרשת wifi ולא ל3G (אינטרנט סלולרי).
שבת שלום
ג'מוס
נ.ב.
תעיף מבט בקישור הזה = נוסטלגיה משובחת וכמובן הצגת האייפון לראשונה בפורום(כשבארץ מרבית האנשים לא ידעו בכלל מה זה)
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-2585044/srch-%D7 %90%D7%99%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9F#msg_2585044
-
למה רק מחו"ל גם בארץ...
יורם,
תודה על השיתוף
.. אנחנו משתמשים כבר גם בוויבר וגם בוואטס'אפ גם בארץ... יותר בקטע של SMS דרך וואטס אפ אבל אפשר לדבר באמת בחינם בסלולרי גם מהבית או מכל מקום בו יש רשת WiFI חופשיה..
אנחנו לא משתמשים בקטע של וויבר בכלל לשיחות בארץ (למרות שבדקנו היתכנות טכנולוגית וזה אפשרי ונוח) כי יש לנו חבילות זולות מאוד של שיחות אבל ב- SMS של ווטס'אפ כן (כשזוכרים
..) ואגב, לפחות לגבי What'Up, לא חייבים להיות עם סמרטפונים!! ניתן גם בטלפונים מתקדמים רגילים.. אני ועמרי משתמשים בגלקסי ואלה באייפון אבל לשני הקטנים יותר יש נוקיה X3 והיישום של SMS דרך וואט'סאפ עובד אצלם היטב.. עפרי עדין בלי סלולרי, היא פשוט צועקת.. שומעים הכי טוב
.. לגבי הוויבר, לא בדקתי..
ג'מוס,
באירופה יש אכן המון רשתות סגורות ומאובטחות אבל מאידך, יש גם לא מעט רשתות פתוחות ולא מאובטחות, צריך רק לחפש יותר
... ידעת ומצאת, תהנה
..אבל משהו יותר חשוב לדעתי: אם פעם זה היה אלמנטרי לבקש חדר עם נוף לים, גם אם היית בירושלים או בפריז, היום זה אלמנטרי לקחת חדר במלון שיש בו רשת Wi-Fi בחינם או בעלות אפסית ואז אתה יכול להתקשר בקלות הביתה בחינם, מבחדר של המלון או לאן שתרצה להתקשר כי אתה מתחבר לרשת האלחוטית החינמית של המלון.. אגב, אם אנחנו בטיול זוגי, אז אין כמו הסקייפ או המסנג'ר בלפטופ לשיחת וידאו עם הילדים (אני סופר שכולם בבית, הם בודקים שאנחנו לבושים ומהוגנים
...).
ועוד מילה כי אני יודע שאתה חובב אייפונים ובביתי יש גם חובבי סמרטפונים לסוגיהם... אישית, חוץ מאימיילים ואינטרנט, אין לי סבלנות לכל האפליקציות והילדים צוחקים שאני לא מנצל 15% מהיכולות של המכשיר..רק בשמחות!!
אורן -
ההבדל בין גלישה סלולרית לגלישת Wi-Fiועוד דבר הכי חשוב זה המניעה, לא רק החסכון
..
לחסום גלישה סלולרית בעת נסיעה לחו"ל, אחרת, אללה יוסטור ולהקתו מגיעים לעקל את החשבון...
..
יש אפשרות כמובן לנתק גלישה סלולרית גם מהמכשירים אבל אני לא מסתפק בזה, כי הילדים יכולים לשחק ולפתוח בטעות (עפרי בת שנתיים וחצי שולטת באייפון ובגלקסי יותר טוב ממני במשחקים וסרטוני רינת ויויו ביוטיוב...)...אני אשכרה מתקשר לחברת הסלולר ומבקש מהם לחסום לגלישה סלולרית את המספרים שלנו בתאריכי הנסיעה בחו"ל, מה שבטוח בטוח!!
גלישה סלולרית בחו"ל זה תענוג יקר מדי ומי שלא יודע בדיוק את ההבדל בין גלישה סלולרית לגלישת Wi-Fi, עדיף לו שיברר קודם ויידע את ההבדל ואיך מתחברים.. אחרת, החינם יעלה לו ביוקר!!
רק בשמחות!
אורן -
איך לדבר בחינם מחו"ל?ג'מוס - תודה שאתה מעלה באוב מפעם לפעם אשכולות כאלה נוסטלגים - נחמד לי!
ועל כל שאר המידע החשוב כאן מגיעה גם תודה.
רבקה -
איך לדבר בחינם מחו"ל?ב Viber לדעתי גם הצד השני צריך שתהיה מותקנת לו התוכנה בסאמרטפון.
הכי זול זה לקחת את הטלפון של העבודה.
O.S -
לאוהד מאורן :-)..עזוב אותך עכשיו ויבר וואטס אפ..
אני מעדיף לעבוד עם אפליקציית O.S.... מתוחכם, יעיל וזול.. וגם, שוטף כלים
...
אוהד, איזה ביקור של אח"מים.. שנים, שנים שלא ראיתי את הפרצוף שלך כאן.. טוב לראות אותך, יקירי!!
בהקשר למה שכתבת, זה נכון לכל פלטפורמת תקשורת... מסנג'ר, וויבר, ווטס-אפ, אימייל, סקייפ וכדומה... אחרת הם "לא יודעים ולא יכולים לתקשר"...
... ההתקנה בכל מקרה קלה ופשוטה..
ואגב, שמעתי שהחבר'ה שלך מהעבודה מבקרים כאן קבוע
רק בשמחות!!
אורן -
לאוהד מאורן :-)..ג'מוס, אכן נוסטלגיה, ולא להאמין שעוד לא עברו 4 שנים מאז. מעניין מה יהיה לנו עוד 4 שנים מהיום.
הוואטסאפ מעולה אבל בעיקר לאסמסים ולתמונות ולא לשיחות, ואני בארץ כמעט ולא משתמש בזה אלא רק להשיב למי שפונה אלי בווטסאפ, כי יש לי חבילת אסמסמים שאין סיכוי שאשתמש בה, בניגוד לבת שלי שכמה שאגדיל לה זה לא מספיק....
בקשר לוויבר, ברגע שפותחים את האפליקציה מיד נפתחת רשימה של אנשי קשר שנגזרה מהרשימת אנשי הקשר שלך, ושרק להם יש את הוויבר.
כמו שאמר אורן, חשוב מאד לנתק את הגלישה הסלולרית, כי אני מכיר מישהי שיצאה עם אינטרנט פתוח, ובחו"ל הדפים המשיכו להתעדכן, וכשהחשבון הגיע ל 5000 ש"ח החברה סגרה באופן יזום את הגלישה.
היום בהרבה מאד בתי מלון ומסעדות יש ווי-פיי, לא נפוץ כמו בארץ, אבל זה פתרון מעולה לשיחות בלי חשבון. לפפני כמה חודשים כשהיינו בטיול זוגי באלפים, לבת הגדולה היה מבחן מגן או בגרות, ומחו"ל אשתי עשתה איתה חזרה על המבחן בשיחות דרך הביפון שארכו שעה-שעתיים כל ערב. -
לאוהד מאורן :-)..היי סאנצ'ו, שירשור מבורך!
כמה משלי:
O.S. – יש לי כמה ידידים טובים שיש להם וויבר אבל לי אין... והנה אנחנו מדברים ומתקשרים נווו פרובלם את אולל
אני כל הזמן עם הטלפון מהעבודה... הם לא
רשתות – יש אכן באירופה רשתות פתוחות שאפשר להיתחבר אליהן. למשל ברשתות מקדונלדס, מסעדות דרכים, חלק מתחנות הדלק, נמלי תעופה, רכבות...
ב- WhatsApp למשל, ישנה אפשרות בהתחברות ללקבוע את תצורת החיבור. סלולרי, אלחוטי או גם וגם.
בדיוק כפי שאורן אמר והזהיר
במידה ואין קשר אלחוטי התיקשורת תיהיה סלולרית וההוצאות, בהתאם! בידקו ובטלו לשיקולכם
אורן (אוףףף שוב) צודק - אין כמו מסנג'ר וסקייפ לשיחות שמע/וידאו. בגוגל גם ניתן לתקשר טוב וכיום גם בפייסבוק
בפייסבוק עוד אין לי ניסיון!
אגב, מנסיוני, מסנג'ר עוקף את כולם במה שקשור לכתיבה בעברית, גוגל ופייסבוק אחריו וסקייפ במאסף.
WhatsApp- האם ישנה אפשרות לחפש אנשי קשר כמו בסקייפ?
שבת שלום לכולם,
ארנון
-
תוספת קטנה:שלום למכובדיי המלומדים!
תרשו לי להוסיף את אפליקציית TANGO ,שחסכה לי ה-מון כסף ואיפשרה לנו באמצעות שיחת וידאו להפיג געגועים!
היא זהה לוויבר אבל מאפשרת שיחת וידאו איכותית.
וכל זה קרה באירופה-באיטליה ובלונדון- בבתי המלון שבהם התארחתי קיבלתי אחרי שביקשתי את שם משתמש וסיסמא למשך השהות.(למרות שאני ב 3G )
יורם- שירשור מועיל ביותר!
אולי נגלה כאן עוד אפליקציות חדשות
ארנון-התשובה חיובית לגבי חיפוש אנשי קשר בווסססאאאפפפ???
-
תוספת קטנה:היי איילת,
TANGO? לא מכיר וטוב שצרפת. אקרא קצת...
אנשי קשר - לא הבנתי
חיובי או ???
אני כן יכול לחפש בין אנשי הקשר שלי המופיעים בספר הכתובות בטלפון. בסקייפ החיפוש הוא 'בספר הטלפונים' כלל עולמי של סקייפ.
תובנות?
ארנון:) -
תוספת קטנה:אלוהים, באיזה שפה אתם מדברים? חוץ מ"בשמחות" של אורן לא הבנתי אף מילה.
-
תוספת קטנה:היי אלונה,
TANGO נווו הריקוד הזה ששושי הביאה מדרון אנריקה
החיסרון הגדול של כל המכשירים האלה הוא שגם כשמחוברים לרשת, קפה עדיין תכיני לבד...(גם בשמחות) או שתקפצי לביקור.
ארנון
-
תוספת קטנה:ביקור. קפה. הסבר. אחר כך נרקוד. -
איך לדבר בחינם מחו"ל?יורם
אשכול מאוד חיוני
בסקייפ יש אפשרות לחייג לכל מספר טלפון בארץ/בחו"ל וגם לנייד גם למי שאין לו סקייפ. זה עולה ממש ממש גרושים. פשוט רוכשים סכום שרוצים בכרטיס אשראי.
למי שיש טאבלט/סמרטפאון אפשר בקלות לחייג גם לארץ וגם לשיחה מקומית בחו"ל דרך השירות הזה של סקייפ כמובן דרך חיבור wifi
אנו מצאנו את זה מאוד נוח דווקא כשהינו צריכים לחייג מחו"ל לחו"ל
-
די ! באמת ? ואוווו -
מאוהד לאורן :-)..היי אורן
ראיתי את מכובדי העדה באשכול,אז נכנסתי להגיד שלום.
לפגוש אותך זה תמיד "שמחות".
ארנון נראה לי לא סביר שאתה מתקשר בוויבר בלי שהיא מותקנת אצלך,אבל אתה חבר אז אני לא אפתח את זה.
אלונה גם אנחנו לא מבינים,סתם זה ניראה כאילו כן,זורקים מילה מעניינת ואומרים שמשתמשים באפליקציה הזאת ממזמן,וגם את שמחות.
איילת,מעניין הטנגו הזה בראבו,אלפא ינקי אקו לימה אקו טנגו.
O.S -
מאוהד לאורן :-)..היי O.S
אמרתי שמיתקשר לחברים שיש להם וויבר... צ'ק איט אגאין... לי אין!
לא אמרתי ולו בחצי מילה שמיתקשר אליהם/איתם בוויבר
תנוח טוב בסופ"ש הזה...
ארנון -
יש לי ויברציות מה viber ...למועצת חכמי האפליקציות,
שמתם לב שכתוב כאן ״וואטסאפ״ בכמה צורות?
איך אני מגיעה להורדה חינמית של הפלא הזה?
חיפשתיו וטרם מצאתיו באייפוני
סופשבוע נעים ותקשורתי לכולם
יעל
-
יש לי ויברציות מה viber ...