ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

איך לדבר בחינם מחו"ל?

פורום טיולי משפחות
    18
    39
    15775
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • sancho
      sancho נערך לאחרונה על ידי

לבעלי הסמרטפונים מוצעת אפליקציה חדשה לשוחח בחינם בחו"ל על רשת האינטרנט. לא צריך להקליד סיסמא ושם משתמש כמו בסקייפ, וההביצוע פשוט ביותר.

כל שצריך זה להוריד את Viber, ואתם מסודרים. לאחר שהאפליקציה הותקנה, כל אנשי הקשר שלכם שיש להם כבר את האפליקציה מסומנים אצליכם וכל איש קשר חדש שלכם שמצטרף אתם מקבלים הודעה.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ג'מוס
        ג'מוס נערך לאחרונה על ידי

איך לדבר בחינם מחו"ל?
        בוקר טוב....
        הבעיה היחידה זה שצריך להיות מחוברים לרשת האינטרנט כדי לבצע שיחות כאלו....וכידוע באירופה אין רשתות לא מאובטחות מה שלמיטב ידיעתי יש בארצות הברית בשפע.
        בקיצור, תודה על המידע. לבעלי האייפונים זה כבר קיים מזמן ולבעלי סמרטפונים המבוססים על אנדרואיד - זה יצא לפני מספר חודשים.
        אם כבר אפליקציות מומלצות אז כמובן לבעלי האייפונים:
        whats up - צאט מהיר כולל אפשרות להעברת תמונות בזמן אמת
        וכמובן facetime איכות מדהימה של וידאו בלי הרבה ניתוקים אבל מחייב חיבור לרשת wifi ולא ל3G (אינטרנט סלולרי).

שבת שלום
        ג'מוס

נ.ב.
        תעיף מבט בקישור הזה = נוסטלגיה משובחת וכמובן הצגת האייפון לראשונה בפורום(כשבארץ מרבית האנשים לא ידעו בכלל מה זה)
        http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-2585044/srch-%D7 %90%D7%99%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9F#msg_2585044
        • אורן מרום
          אורן מרום נערך לאחרונה על ידי

למה רק מחו"ל גם בארץ... 🙂
          יורם,

תודה על השיתוף Cool .. אנחנו משתמשים כבר גם בוויבר וגם בוואטס'אפ גם בארץ... יותר בקטע של SMS דרך וואטס אפ אבל אפשר לדבר באמת בחינם בסלולרי גם מהבית או מכל מקום בו יש רשת WiFI חופשיה..

אנחנו לא משתמשים בקטע של וויבר בכלל לשיחות בארץ (למרות שבדקנו היתכנות טכנולוגית וזה אפשרי ונוח) כי יש לנו חבילות זולות מאוד של שיחות אבל ב- SMS של ווטס'אפ כן (כשזוכרים Laughing Laughing ..) ואגב, לפחות לגבי What'Up, לא חייבים להיות עם סמרטפונים!! ניתן גם בטלפונים מתקדמים רגילים.. אני ועמרי משתמשים בגלקסי ואלה באייפון אבל לשני הקטנים יותר יש נוקיה X3 והיישום של SMS דרך וואט'סאפ עובד אצלם היטב.. עפרי עדין בלי סלולרי, היא פשוט צועקת.. שומעים הכי טוב Laughing Laughing .. לגבי הוויבר, לא בדקתי..

ג'מוס,
          באירופה יש אכן המון רשתות סגורות ומאובטחות אבל מאידך, יש גם לא מעט רשתות פתוחות ולא מאובטחות, צריך רק לחפש יותר Very Happy Cool ... ידעת ומצאת, תהנה Cool Very Happy ..אבל משהו יותר חשוב לדעתי: אם פעם זה היה אלמנטרי לבקש חדר עם נוף לים, גם אם היית בירושלים או בפריז, היום זה אלמנטרי לקחת חדר במלון שיש בו רשת Wi-Fi בחינם או בעלות אפסית ואז אתה יכול להתקשר בקלות הביתה בחינם, מבחדר של המלון או לאן שתרצה להתקשר כי אתה מתחבר לרשת האלחוטית החינמית של המלון.. אגב, אם אנחנו בטיול זוגי, אז אין כמו הסקייפ או המסנג'ר בלפטופ לשיחת וידאו עם הילדים (אני סופר שכולם בבית, הם בודקים שאנחנו לבושים ומהוגנים Rolling Eyes Razz Laughing Laughing ...).

ועוד מילה כי אני יודע שאתה חובב אייפונים ובביתי יש גם חובבי סמרטפונים לסוגיהם... אישית, חוץ מאימיילים ואינטרנט, אין לי סבלנות לכל האפליקציות והילדים צוחקים שאני לא מנצל 15% מהיכולות של המכשיר..רק בשמחות!!

אורן
          • אורן מרום

ההבדל בין גלישה סלולרית לגלישת Wi-Fi
            ועוד דבר הכי חשוב זה המניעה, לא רק החסכון Rolling Eyes Shocked Cool ..

לחסום גלישה סלולרית בעת נסיעה לחו"ל, אחרת, אללה יוסטור ולהקתו מגיעים לעקל את החשבון... Twisted Evil Evil or Very Mad ..

יש אפשרות כמובן לנתק גלישה סלולרית גם מהמכשירים אבל אני לא מסתפק בזה, כי הילדים יכולים לשחק ולפתוח בטעות (עפרי בת שנתיים וחצי שולטת באייפון ובגלקסי יותר טוב ממני במשחקים וסרטוני רינת ויויו ביוטיוב...)...אני אשכרה מתקשר לחברת הסלולר ומבקש מהם לחסום לגלישה סלולרית את המספרים שלנו בתאריכי הנסיעה בחו"ל, מה שבטוח בטוח!!

גלישה סלולרית בחו"ל זה תענוג יקר מדי ומי שלא יודע בדיוק את ההבדל בין גלישה סלולרית לגלישת Wi-Fi, עדיף לו שיברר קודם ויידע את ההבדל ואיך מתחברים.. אחרת, החינם יעלה לו ביוקר!! Evil or Very Mad Crying or Very Sad Twisted Evil

רק בשמחות! Cool
            אורן
            • רבקה.ק.
              רבקה.ק. נערך לאחרונה על ידי

איך לדבר בחינם מחו"ל?
              ג'מוס - תודה שאתה מעלה באוב מפעם לפעם אשכולות כאלה נוסטלגים - נחמד לי!

ועל כל שאר המידע החשוב כאן מגיעה גם תודה.

רבקה
              • o.s.
                o.s. נערך לאחרונה על ידי

איך לדבר בחינם מחו"ל?
                ב Viber לדעתי גם הצד השני צריך שתהיה מותקנת לו התוכנה בסאמרטפון.
                הכי זול זה לקחת את הטלפון של העבודה.
                O.S
                • אורן מרום

לאוהד מאורן :-)..
                  עזוב אותך עכשיו ויבר וואטס אפ..

אני מעדיף לעבוד עם אפליקציית O.S.... מתוחכם, יעיל וזול.. וגם, שוטף כלים Rolling Eyes Shocked Laughing Laughing Laughing ...

אוהד, איזה ביקור של אח"מים.. שנים, שנים שלא ראיתי את הפרצוף שלך כאן.. טוב לראות אותך, יקירי!! Very Happy Smile Cool

בהקשר למה שכתבת, זה נכון לכל פלטפורמת תקשורת... מסנג'ר, וויבר, ווטס-אפ, אימייל, סקייפ וכדומה... אחרת הם "לא יודעים ולא יכולים לתקשר"... Cool Smile ... ההתקנה בכל מקרה קלה ופשוטה..

ואגב, שמעתי שהחבר'ה שלך מהעבודה מבקרים כאן קבוע Rolling Eyes Razz Cool

רק בשמחות!!
                  אורן
                  • sancho
                    sancho נערך לאחרונה על ידי

ג'מוס, אכן נוסטלגיה, ולא להאמין שעוד לא עברו 4 שנים מאז. מעניין מה יהיה לנו עוד 4 שנים מהיום.

הוואטסאפ מעולה אבל בעיקר לאסמסים ולתמונות ולא לשיחות, ואני בארץ כמעט ולא משתמש בזה אלא רק להשיב למי שפונה אלי בווטסאפ, כי יש לי חבילת אסמסמים שאין סיכוי שאשתמש בה, בניגוד לבת שלי שכמה שאגדיל לה זה לא מספיק....
                    בקשר לוויבר, ברגע שפותחים את האפליקציה מיד נפתחת רשימה של אנשי קשר שנגזרה מהרשימת אנשי הקשר שלך, ושרק להם יש את הוויבר.
                    כמו שאמר אורן, חשוב מאד לנתק את הגלישה הסלולרית, כי אני מכיר מישהי שיצאה עם אינטרנט פתוח, ובחו"ל הדפים המשיכו להתעדכן, וכשהחשבון הגיע ל 5000 ש"ח החברה סגרה באופן יזום את הגלישה.

היום בהרבה מאד בתי מלון ומסעדות יש ווי-פיי, לא נפוץ כמו בארץ, אבל זה פתרון מעולה לשיחות בלי חשבון. לפפני כמה חודשים כשהיינו בטיול זוגי באלפים, לבת הגדולה היה מבחן מגן או בגרות, ומחו"ל אשתי עשתה איתה חזרה על המבחן בשיחות דרך הביפון שארכו שעה-שעתיים כל ערב.
                    • ארנון א
                      ארנון א נערך לאחרונה על ידי

היי סאנצ'ו, שירשור מבורך!

כמה משלי:
                      O.S. – יש לי כמה ידידים טובים שיש להם וויבר אבל לי אין... והנה אנחנו מדברים ומתקשרים נווו פרובלם את אולל Razz אני כל הזמן עם הטלפון מהעבודה... הם לא Cool Laughing

רשתות – יש אכן באירופה רשתות פתוחות שאפשר להיתחבר אליהן. למשל ברשתות מקדונלדס, מסעדות דרכים, חלק מתחנות הדלק, נמלי תעופה, רכבות...

ב- WhatsApp למשל, ישנה אפשרות בהתחברות ללקבוע את תצורת החיבור. סלולרי, אלחוטי או גם וגם.
                      בדיוק כפי שאורן אמר והזהיר Shocked במידה ואין קשר אלחוטי התיקשורת תיהיה סלולרית וההוצאות, בהתאם! בידקו ובטלו לשיקולכם Rolling Eyes

אורן (אוףףף שוב) צודק - אין כמו מסנג'ר וסקייפ לשיחות שמע/וידאו. בגוגל גם ניתן לתקשר טוב וכיום גם בפייסבוק Thumbs Up בפייסבוק עוד אין לי ניסיון!

אגב, מנסיוני, מסנג'ר עוקף את כולם במה שקשור לכתיבה בעברית, גוגל ופייסבוק אחריו וסקייפ במאסף.

WhatsApp- האם ישנה אפשרות לחפש אנשי קשר כמו בסקייפ?

שבת שלום לכולם,
                      ארנון Smile
                      • איילת של עומר ואיתי
                        איילת של עומר ואיתי נערך לאחרונה על ידי

תוספת קטנה:
                        שלום למכובדיי המלומדים!
                        תרשו לי להוסיף את אפליקציית TANGO ,שחסכה לי ה-מון כסף ואיפשרה לנו באמצעות שיחת וידאו להפיג געגועים!
                        היא זהה לוויבר אבל מאפשרת שיחת וידאו איכותית.

וכל זה קרה באירופה-באיטליה ובלונדון- בבתי המלון שבהם התארחתי קיבלתי אחרי שביקשתי את שם משתמש וסיסמא למשך השהות.(למרות שאני ב 3G )

יורם- שירשור מועיל ביותר!
                        אולי נגלה כאן עוד אפליקציות חדשות Smile
                        ארנון-התשובה חיובית לגבי חיפוש אנשי קשר בווסססאאאפפפ??? Cool
                        • ארנון א

תוספת קטנה:
                          היי איילת,
                          TANGO? לא מכיר וטוב שצרפת. אקרא קצת...

אנשי קשר - לא הבנתי Rolling Eyes חיובי או ???
                          אני כן יכול לחפש בין אנשי הקשר שלי המופיעים בספר הכתובות בטלפון. בסקייפ החיפוש הוא 'בספר הטלפונים' כלל עולמי של סקייפ.
                          תובנות?

ארנון:)
                          • glasha
                            glasha נערך לאחרונה על ידי

תוספת קטנה:
                            אלוהים, באיזה שפה אתם מדברים? חוץ מ"בשמחות" של אורן לא הבנתי אף מילה. Crying or Very Sad
                            • ארנון א

תוספת קטנה:
                              היי אלונה,
                              TANGO נווו הריקוד הזה ששושי הביאה מדרון אנריקה Cool Laughing

החיסרון הגדול של כל המכשירים האלה הוא שגם כשמחוברים לרשת, קפה עדיין תכיני לבד...(גם בשמחות) או שתקפצי לביקור.

ארנון Smile

• glasha
                                glasha נערך לאחרונה על ידי

תוספת קטנה:
                                ביקור. קפה. הסבר. אחר כך נרקוד.
                                • jenn
                                  jenn נערך לאחרונה על ידי

איך לדבר בחינם מחו"ל?
                                  יורם
                                  אשכול מאוד חיוני

בסקייפ יש אפשרות לחייג לכל מספר טלפון בארץ/בחו"ל וגם לנייד גם למי שאין לו סקייפ. זה עולה ממש ממש גרושים. פשוט רוכשים סכום שרוצים בכרטיס אשראי.

למי שיש טאבלט/סמרטפאון אפשר בקלות לחייג גם לארץ וגם לשיחה מקומית בחו"ל דרך השירות הזה של סקייפ כמובן דרך חיבור wifi

אנו מצאנו את זה מאוד נוח דווקא כשהינו צריכים לחייג מחו"ל לחו"ל

• Trico
                                    Trico נערך לאחרונה על ידי

די ! באמת ? ואוווו
                                    • o.s.
                                      o.s. נערך לאחרונה על ידי

מאוהד לאורן :-)..
                                      היי אורן
                                      ראיתי את מכובדי העדה באשכול,אז נכנסתי להגיד שלום.
                                      לפגוש אותך זה תמיד "שמחות".
                                      ארנון נראה לי לא סביר שאתה מתקשר בוויבר בלי שהיא מותקנת אצלך,אבל אתה חבר אז אני לא אפתח את זה.
                                      אלונה גם אנחנו לא מבינים,סתם זה ניראה כאילו כן,זורקים מילה מעניינת ואומרים שמשתמשים באפליקציה הזאת ממזמן,וגם את שמחות.
                                      איילת,מעניין הטנגו הזה בראבו,אלפא ינקי אקו לימה אקו טנגו.
                                      O.S
                                      • ארנון א

מאוהד לאורן :-)..
                                        היי O.S
                                        אמרתי שמיתקשר לחברים שיש להם וויבר... צ'ק איט אגאין... לי אין!
                                        לא אמרתי ולו בחצי מילה שמיתקשר אליהם/איתם בוויבר Laughing
                                        תנוח טוב בסופ"ש הזה... Smile
                                        ארנון
                                        • hgktrduc
                                          hgktrduc נערך לאחרונה על ידי

יש לי ויברציות מה viber ...
                                          למועצת חכמי האפליקציות,
                                          שמתם לב שכתוב כאן ״וואטסאפ״ בכמה צורות?
                                          איך אני מגיעה להורדה חינמית של הפלא הזה?
                                          חיפשתיו וטרם מצאתיו באייפוני Confused  
                                          סופשבוע נעים ותקשורתי לכולם
                                          יעל
                                          • ריקי 5
                                            ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

יש לי ויברציות מה viber ...

קבלי

whatsapp

http://www.whatsapp.com/

• 1
                                            • 2