ירושלים של זהב ושל GPS
-
ירושלים של זהב ושל GPSהרימונים מוחזרים לאורי בתודה.
-
ירושלים של זהב ושל GPSרונן - לא נכנס לקטנות ניגרים/סניגלים העיקר שהם מאפריקה.
להוריך אתה יכול להראות מה שאני אומרת. אני יודעת שקשה לשנות תפיסות עולם בגיל שלהם גם הורי היו כאלה כנראה צריך לעבור מחלה קשה כדי לזעזע את החשיבה , חלילה לא מאחלת להם, אבל פעם לא הייתי נוהגת כך גם אני. כנראה שהכל בא עם הנסיון והגיל.
באשר לחיפה ראיתי כותרת שלך אבל מאחר ואני התחלתי לכתוב טרם התפניתי לקרוא. את חיפה מכירה לא רע הרי בתי למדה שם באוניברסיטה 3 שנים והיינו על הקו הזה הרבה. נפשנו מדי פעם במלון מרידיאן וטיילנו יחד איתה בחיפה וגם במלון פנורמה. מבטיחה לקרוא אולי יש משהו שהחמצתי שם.
רחל לבון -
ירושלים של זהב ושל GPSשער יפו משני צידיו.
-
ירושלים של זהב ושל GPSוגם "טרול" מנורבגיה הגיע לכאן
-
ירושלים של זהב ושל GPSהסיור מתחיל למעשה ברובע הארמני. הארמנים התנצרו והם מהווים רק כאלף אנשים. הם חיים בשכנות טובה עם הרובע היהודי.
-
ירושלים של זהב ושל GPS
-
ירושלים של זהב ושל GPS
-
ירושלים של זהב ושל GPSברח' אררט הסבירו לנו שבצד אחד זה הרובע הארמני ובצד שני מנגד הרובע היהודי מתחיל.
-
ירושלים של זהב ושל GPSוגם חתול מצאנו שטיפס מעלה מעלה על סוכה ובדק באיזה רובע לבקר.
והצצתי גם לחצר של בית.
-
ירושלים של זהב ושל GPSבנקודה זו עלינו על גגות העיר כדי לצפות לכל הכיוונים של הרובעים השונים. כיפת הסלע היתה כה קרובה אלינו וזהרה מאד. התלהבנו מאד מהמצפור הזה עד שהתחלנו לצאת מהמקום והתברר לי קצת באיחור כי הגג למרות היותו יבש היה חלק. החלקתי ומצאתי את עצמי משתטחת אפיים ארצה וממשיכה להחליק בלי יכולת לעצור ורפי רודף אחרי. מדריך שהיה עם קבוצה אחרת רץ לקראתי וביחד עם רפי עזר להרים אותי.
לכל רמ"ח אברי שלום והמשכתי בסיור. תחילה עם קצת כאבים בברך אבל ברוך השם בלי אף שבר.
-
ירושלים של זהב ושל GPSהמראות מהגגות
-
ירושלים של זהב ושל GPS
-
ירושלים של זהב ושל GPS
-
ירושלים של זהב ושל GPSעל הרובע היהודי אפשר לקרוא בקישור המצ"ב. בשטח אפשר להבחין בבנייה חדשה ברובע היהודי שהבתים מצופים באבנים ירושלמיות.
-
ירושלים של זהב ושל GPSבדרך לקארדו הגענו למבנה עם שלל חנויות. המקום מאד יפה וססגוני.
-
ירושלים של זהב ושל GPS
-
ירושלים של זהב ושל GPSשטיחים שניתן לקנות בגלריות במקום.
-
ירושלים של זהב ושל GPS
-
ירושלים של זהב ושל GPSוזהו הקארדו המקורה כיצד הוא נראה שיחזור בתמונה בתגובה הבאה
-
ירושלים של זהב ושל GPS