ירושלים של זהב ושל GPS
-
ירושלים של זהב ושל GPSירושלים פנים רבות לה ובני לאום ודתות שונות. נהניתי לצלם את שלל הדמויות והפנים השונות וכעת אביא מבחר ממה שהצלחתי לקלוט בעדשת המצלמה.
-
ירושלים של זהב ושל GPS
-
ירושלים של זהב ושל GPS
-
ירושלים של זהב ושל GPS
-
ירושלים של זהב ושל GPS
-
ירושלים של זהב ושל GPS
-
ירושלים של זהב ושל GPS
-
ירושלים של זהב ושל GPSלנו במלון הולידיי אין בבוקר יום שבת יצאו הנזירות ממלון פארק הסמוך וממרפסת החדר צילמתי אותן.
-
ירושלים של זהב ושל GPS
-
ירושלים של זהב ושל GPSבשבת בבוקר בעת שהלכנו ברח' הלל מבית הכנסת האיטלקי לכיוון נחלת שבעה ראינו את התהלוכה הזו של יוצאי אתיופיה.
-
ירושלים של זהב ושל GPS
-
ירושלים של זהב ושל GPS
-
ירושלים של זהב ושל GPSזהו תם ונשלם וכעת צריכה לאמר בשנה הבאה בי-ם, אבל מקווה מאד שבשבת הקרובה אפקוד שוב את ירושלים כי התאהבתי בה נואשות. אז אם יהיה משהו מעניין לספר או להראות אביא כאן בהמשך.
מקווה שנהניתם אני נהניתי מאד הן מהמסע והן מהשיתוף המפרה.
רחל לבון
-
ירושלים של זהב ושל GPSרחל: מחזיר לך קצת דוסים שנמצאים בכל מקום
ובחדשות היום הם גם עושים פוגרום .
-
טיפ לטיול חנוכיותרחל היקרה
איזה יופי של ירושלים הבאת לנו במצלמה!
קלטת הרבה ממגוון הדמויות וגם נופים ואבן ירושלמית.
כירושלמית לשעבר אני יכולה להעיד שהבאת את האופי של העיר!
תודה
דבורה -
אשכול לתפארתהיי רחל,
חזרתי מטיול שנתי בן 3 ימים בנגב ובמדבר יהודה, ומצאתי שהאשכול הנפלא של ירושלים צמח והתםתח בינתיים.
אין ספק שיש לנו ארץ נהדרת (הכוללת דרום יפיפה המחכה למבקרים), ולפעמים אנחנו קצת אדישים ליופיה, ורצים על פני הגלובוס לצפות ולחוש בסביבה אחרת...
אז תודה על התזכורת הנפלאה בדבר יופיה של ירושלים ואווירתה המיוחדת.
סוף שבוע מהנה
נילי -
רחל- זה לא האריה "שלי"האריה שצילמת זכה ובצדק במקום ה-1 ונמכר בעשרות אלפי שקלים...
זה שעוצב על ידי עזב כאמור את העיר....
לפארק המסילה ניתן להגיע מדרך חברון שליד גן הפעמון
באשר לבית טיכו
נזכרתי עתה שרציתי להוסיף
זוהי שלוחה של מוזיאון ישראל
ד"ר טיכו היה מבין 1 מרופאי העיניים הראשונים בעיר
ואנה אשתו היתה ציירת מוכשרת
את הבית שבו התגוררו הורישו למוזיאון ישראל
בבית נמצאים ציורים שלה וכן רהיטים מקוריים שלהם
אנה אהבה מאד את העיר והרבתה לצייר אותה
יופי של תמונות לכדת במצלמה
רוניה -
דבורה, נילי ורוניה היקרות - תודה רבהתודה על טפיחת השכם שקיבלתי מכן. על המידע ששיתפתן אותי ואת האחרים.
רוניה אם כבר את מזכירה את הבית של אנה טיכו אז צילמתי גם את הריהוט של הבית וגם מודעה מאד מעניינת שקוראת להתפלל לשלום בריאותו של ד"ר טיכו.המודעה באה בעקבות התנקשות בחייו שפגעה בו ופצעה אותו.
-
דבורה, נילי ורוניה היקרות - תודה רבהאכן בית טיכו הוא פנינה אמיתית ומקום שרוב האנשים פוסחים עליו.ובכלל כל האיזור שמקיף את בית טיכו בתנופת בניה רצינית כולל רחוב יפו שעבר ועובר מתיחת פנים.
יש היום גם הוסטלים שמציעים לינה מוזלת וסבירה ממש בלב הענינים כמו הוסטל ירושלים(ממש על פינת בן יהודה-יפו)אברהמס הוסטל(ליד הדוידקה) ואחרים.
בכל מקרה מאד מבין את הרצון שלך להמשיך לפקוד את ירושלים בשבתות-מה גם שזמן הנסיעה שלכם פחות משעה-מה שלא נכון לגביי.. -
דבורה, נילי ורוניה היקרות - תודה רבהבעניין טיול חנוכיות וגם בבית בבית טיכו.
כדאי לשים שם לב לתערוכת החנוכיות הצנועה של ד'ר טיכו שהצגה שם בעבר דרך קבע(שווה לבדוק אם עדיין מוצגת).
קבלו חנוכיות מהתצוגה.