ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

דובי פנדה בסין

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    10
    24
    6068
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • קיפודה
      קיפודה נערך לאחרונה על ידי

איפה הכי כדאי לראות פנדות בהנחה והמסלול הוא בייג'ין ,שנגחאי,שיאן,גווילין,יאנגשאו הונג קונג?

האם כדאי לדעתכם ליסוע למרכז גידול כלשהוא או שאפשר להסתפק בגן חיות?

תודה רבה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • papkin
        papkin נערך לאחרונה על ידי

דובי פנדה בסין
        פאנדות בסין לרוב יש בכל גן חיות גדול בבייג'ין יש גן חיות שמאוד אהתי וניתן להגיע אליו בקלות במטרו זה גן חיות ענקי עם חיות מכל היבשות כולל קנגורו ופינגווינים ומה לא עם מדשאות אגמים מפלים אני בליתי שם יום שלם בין הייתר כמובן שיש שם דובי פאנדה חמודים(:
        • ronihyam
          ronihyam נערך לאחרונה על ידי

נכון ללפני חודשיים הפנדות בבייגין נראו במצב מזעזע
          • papkin

נכון ללפני חודשיים הפנדות בבייגין נראו במצב מזעזע
            מה זאת אומרת מצב מזעזע?????????אני הייתי ב2009 לא היו בעיוצ כלשהן אז.
            • gilboa.amit
              gilboa.amit נערך לאחרונה על ידי

דובי פנדה בסין
              במידה ומתאפשר לעצור בסצ'ואן, יש מספר אופציות באיזור צ'נגדו.
              מרכז wolong סגור עדיין עקב רעידת האדמה.
              אופציה אחת היא בגן החיות של צ'נגדו.
              אופציה שניה היא מרכז הרבייה ביאפקסו(אני טועה בבוודאי בדיוק השם).
              מרחק של כשעה נסיעה מהעיר. ישנו אוטובוס ציבורי שעובר סמוך להוסטלים הגדולים ומגיע עד למרכז.
              במרכז יש גם פנדות רגילות(giant) וגם אדומות. מומלץ להגיע מוקדם, כדי להספיק ולראות את האכלת הגורים.
              • קיפודה

דובי פנדה בסין
                תודה רבה למשיבים Smile
                אני יודעת על המרכז בצ'אנגדו.השאלה מה ההבדלים בין המרכז,למשל בצ'אנגדו,לבין הפנדות בגן החיות בבייג'ין? ברור שבמרכז הרביה יהיו יותר פאנדות המפוזרות על יותר שטח.אך מה בנוסף?
                ובעניין גן החיות:שמעתי בזמנו שיש בסין את אחד מגני החיות הטובים בעולם.האם נכון? אם כן,איפה?
                • papkin

דובי פנדה בסין
                  במרכז בצ'אנגדו יש כמובן יותר פאנדות כי זה במה שהמרכז מתרכז ויש אפשרות לאנשים שרוצים להוציא כמה אלפי יואנים על ללטף או דובי פאנדה חוויה שאומנם נראית לי מרתקת אךלא שווה את המחיר.
                  לא שמעתי את עניין הגן חיות אבל לגבי הגן חיות בייג'ין חוץ מעניין הפאנדות יש שם המון חיות אחרות ככה שיש מה לראות לדעתי
                  • עוזי
                    עוזי נערך לאחרונה על ידי

דובי פנדה בסין
                    נכון ללפני כמעט שלוש שנים גן החיות הענק של בייג'ין היה במצב מאוד לא טוב למרות התיירים הרבים שהגיעו בשנה של אולימפיאדה אך מנגד דווקא מתחם הפנדות הגדול מאוד היה הדבר המתוחזק והמרשים היחיד בו.
                    • ronihyam
                      ronihyam נערך לאחרונה על ידי

היינו בשניהם... ובכלל אין מה להשוות
                      לפני חודשיים היינו בגן החיות, מבעד לגדודי האנשים הצלחנו לראות כ4 פנדות שנראו רע מאוד, ( חשבנו שההם מסוממות...), הגן עצמו היה דיי מוזנח והיו שם חיות כמו אריה וטיגריס בכלובים פצפונים מברזל שנראו כמו כלא בקיצור ממש לא מומלץ, מלבד עולם המים החדש והיפה אבל עולה עוד 100 יואן לבן אדם אם אני זוכרת נכון, אפשר בהחלט לוותר בלי ייסורי מצפון.
                      היינו מעדיפים לא לראות פנדות בכלל מאשר לראות אותם רק בבייגין
                      לעומת זאת בצנגדו מאוד נהנו.
                      רואים שם כמות גדולה מאוד של פנדות וגם גורים מתוקים (כמובן שאפשר להצטלם איתם, אנחנו ויתרנו על התענוג..)
                      והעיקר שמגיעים בשעת ההאכלה של הפנדות כך שנמצאים שם ברגעי שיא הפעילות היומית שלהם..
                      תהנו!!
                      • eyalye
                        eyalye נערך לאחרונה על ידי

דובי פנדה בסין
                        בצ'נג-דו (סיצ'ואן) יש את המרכז הגדול ביותר של דובי פנדה. שאפשר גם להצטלם איתם (אם זה מעניין אותך).

המרכז נקרא:
                        Chengdu Panda Breeding and Research Center
                        • קישור לאתר בצ'נג-דו
                        • קיפודה

דובי פנדה בסין
                          אוקי...תודה רבה א-ב-ל איך יהיה הכי נוח לשלב את צאנגדו במסלול שלנו?
                          הבעיה היא ההגעה לצאנגדו רק בשביל הפנדות...האם שווה את הטרחה?אומנם כבוד הפנדות במקומן מונח אך האם עצם ההגעה לצאנדו והסירבול שבעזיבה באותו היום ליעד אחר (אחסון מזוודות וכו..)שווים את זה...
                          להזכירכם המסלול הוא בייגין,שנגחאי,שיאן גווילין יאנגשאו והונגקונג...וכל זה ב19 יום נטו.
                          חוץ מגן החיות בבייגין אין עוד אופציות?
                          • cillam
                            cillam נערך לאחרונה על ידי

דובי פנדה לא סין אבל פנדות...
                            לגן החיות באידינבורו סקוטלנד הגעיו שתי פנדות......

http://www.edinburghzoo.org.uk Rolling Eyes Laughing
                            • hadmw
                              hadmw נערך לאחרונה על ידי

דובי פנדה בסין
                              המסלול נראה קצת מסורבל, הייתי מציעה לך לתכנן אותו קצת אחרת, לגבי הפנדות אני לא חושבת שכדאי לנסוע עד צ'נגדו (זה קרוב ל17 שעות ברכבת משיאן) רק בשביל זה, אבל סצ'ואן מדהימה בלי קשר ואם את פתוחה להצעות אז הייתי ממליצה לוותר על שיאן (הטרה קוטה לא מדהים בכלל, וחוצמזה אין שם הרבה מה לראות) ולאמץ את סצ'ואן. יש לך את הפנדות בצ'נגדו, יש את השמורות טבע ג'יודזאיגואו וחואנגלונג (שזה הדברים הכי יפים שראיתי עד עכשיו בסין ללא ספק) צפונית לצ'נגדו, ודרומית יש את לשאן (הבודהה הגדולה) ואת אמיי שאן (הר מטורף שנראה לי לוקח את הטיפוס על החומה הגדולה בסיבוב).
                              אבל אם את יחסית סגורה על המסלול שלך אז וותרי על הפנדות בצ'נגדו..
                              אני אישית נמסה למראה חיות חמודות כאלו ובכל זאת אני אומרת שזה לא שווה את הנסיעה עד לשם רק בשביל זה.
                              ועוד קחי בחשבון בתכנון הטיול, שיש מרחקים עצומים בין הנקודות שציינת, חלקם כמעט יום שלם נסיעה ברכבת. אז לשיקולך..
                              בהצלחה!
                              • R e e F
                                R e e F נערך לאחרונה על ידי

דובי פנדה בסין
                                גני חיות יש בכל עיר מרכזית בכל יעד שתבחרו ברחבי הגלובוס. אני משתדל לא להשקיע זמן כדי לראות בע"ח בגני חיות (נדירות ככל שיהיו), אם כי לראותן בטבע ובסביבת הגידול הטבעית שלהן.

אם את ממש רוצה לראות פנדות, לא צריך לצאת מגדרך ולהשקיע זמן נסיעה לאיזה אתר מרוחק, יש אותן כפי שציינו קודמיי בגן החיות של בייג'ינג.
                                • קיפודה

דובי פנדה בסין
                                  תודה לכלם Smile
                                  hadmw היי,
                                  איך היית משפרת את המסלול הקיים ומה מסורבל בו אם את ההגעה ממקום למקום נעשה בטיסות למעט אולי נסיעת לילה אחת?אשמח למקצה שיפורים .
                                  אודה אם תכתבי לי את השמות של המקומות סביב צאנגדו באנגלית כדי שאוכל לחפש עליהם מידע.
                                  • cillam
                                    cillam נערך לאחרונה על ידי

דובי פנדה בסין
                                    צ"נגדו הינה נקודת היציאה שלי לאיזור KHAM בקיץ . כל שאני מסתכלת על אתרים באיזור.

הנה אתר שאני חיפשתי בו ואחר כך התפרשתי ממנו לעומק.
                                    http://www.travelchinaguide.com/cityguides/chengdu.htm

Huanglong Valley משך את תשומת ליבי ו Dujiangyan Irrigation Project .

אני ממשיכה משם לכיוון KANDING והלאה.

יש כמובן טיסות אבל שוב אני אגיע מ HKG אוGULING .

בהצלחה עם הפנדות. אני אישית מעדיפה את האדומות הקטנטת יותר .
                                    • papkin

דובי פנדה בסין
                                      לדעתי אם המסלול שלכם נשאר כמו שהוא אין טעם להגיע במכובן לשם אני לא יודע למה קודמי חשבו שהפאנדות מסוממות אבל צריך דלעת שמדובר בחייה עצלנית שחוץ מלחאכול ולישון לא עושה כלום ככה שהסיכוי שתראו אותה בחצי עמידה חצי שכיבה הוא 98 אחוז אני הייתי מסתפק בהחלט בגן החיות של בייג'ין אך אם אתם לא מתעניינים בחיות אחרות ורוצים רק לראות פאנדות נראה לי מיותר לשלם מאה או מאה ועשרים יואן כדי להכנס לגן החיות.
                                      • orly064
                                        orly064 נערך לאחרונה על ידי

דובי פנדה בסין
                                        המקומות סביב צ'נגדו-
                                        jiuzhaigou,
                                        Huanglong
                                        leshan
                                        ג'וזאיגו זה פארק לאומי מדהים. אני מסכימה עם הנאמר לגבי וויתור על שיאן, אך גם בלי להוסיף את צפון סצ'ואן המסלול שלכם מקיף ועמוס. התחלת את הדיון בטיול שלכם במטרה לטייל בערים בעיקר, אם אינני טועה. אם זה אכן רצונכם, צפון סצ'ואן ולשאן ואמיי שאן ממש לא עונים על ההגדרה הזאת. השאלה היא למה רציתם להתמקד דווקא בערים, והאם הרצון הזה השתנה?
                                        בכל מקרה, לא תצליחו לראות את הכל, כך שתצטרכו לבחור...
                                        • פארק לאומי ג'וזאיגו
                                        • קיפודה

דובי פנדה בסין
                                          orly064 את צודקת משהו...קצת נסחפתי,סין מדהימה אך ענקית והדבר האחרון שבא לנו לעשות זה לסמן וי ולבסוף לא להיות ,בעצם, באמת בשום מקום....ומצד שני,יש לנו מספיק זמן עד הנסיעה בכדי שנוכל לשנות ולהתגמש.
                                          האורבניות תשלוט בטיול בכל מקרה.לפחות שבועיים מתוך הסך הכל יהיו בערים.השאלה איך לחלק את מעט הימים הנותרים בשמורות טבע,כפרים,מרכזי רביה וגידול של פנדות Razz וכולי..
                                          יהיה טוב,אני אופטימית! תודה לכלם על הסבלנות המופלאה Surprised
                                          • hadmw
                                            hadmw נערך לאחרונה על ידי

דובי פנדה בסין
                                            אני חושבת שאורלי כתבה לך פחות או יותר את כל המקומות, חואנגלונג וג'יודזאיגואו היו המקומות שבאמת הכי הכי אהבתי בסצ'ואן, ובינתיים היו ממש ההיילייט של הטיול שלי, עכשיו אני גם יודעת להגיד שיאנגשואו (אני נמצאת בה עכשיו וזה מ-ד-ה-י-ם).
                                            לגבי תכנון המסלול אני מציעה פשוט לקחת מפה של סין, לסמן לך את המקומות, ולסדר את המסלול לפי מה קרוב למה, קצת קשה להסביר את זה פה בפורום.
                                            לגבי הטיסות - אין ספק לחלוטין שזה יחסוך לך הרבה מאוד זמן וכאב ראש של רכבות ואוטובוסים, אבל קחי בחשבון שזה גם יקר פי 2-3 (טיסה יכולה לעלות בסביבות ה900 יואן, תלוי כמובן מאיפה לאן וכמה זמן מראש את קובעת אותה). אם זה בתקציב שלך אז תתפנני לך זה באמת כיף!
                                            להלן שני אתרים של הזמנת טיסות פנימיות בסין שיחסית זולים:
                                            http://www.elong.net
                                            http://www.ctrip.com
                                            כדי לסבר את האוזן, אני למשל בדקתי עכשיו טיסה מגואיילין לשאנגחאי ליום שני הקרוב, אתמול היא היתה 470 יואן והיום היא קפצה ל580 (המחירים כוללים כמובן מיסים). הטיסה היא בערך שעתיים. לעומת זאת רכבת היתה לוקחת לי 26 שעות בערך והיתה עולה לי בערך 340 יואן. הטיסה הזאת היתה ממש מחיר מציאה.
                                            כמובן שאורלי העלתה נקודה טובה לגבי מטרת הטיול, איזור סצ'ואן הוא לא בדיוק ערים גדולות. אבל זה גם מה שאני מאוד אהבתי בו..

אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות את מוזמנת גם לשלוח מייל.
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון