Jaffa
-
אפשר לשתות רק מחצי הכוס המלאה?ערב טוב
אני באמת לא מצליח להיות פוליטיקל קורקט.
רציתי לראות עוד מחצי הכוס המלאה של רבקה. אני אוהב מאוד את המבט המיוחד שלה ואני מודה שהפריעה לי ההתפרצות המסיבית של רחל.אז אל תעלבי רחל, לכולנו יש הרבה מיפו, אבל אנחנו לא מוכרחים להראות הכל כשמישהו אחר מתבטא, מספיקה תמונה אחת ואפשר גם לינק צנוע למצגת משלך.ואפשר גם בפעם אחרת. -
Jaffaרבקה קשה לי להאמין שאנו מדברות על אותו פארק ששופץ השנה. אני שנים מתרחצת בחוף ריף ולעיתים בזמן סערה בחוף "הלגונה" ממנה השקפתי על הר פסולת שהיה במקום. כעת נטעו שם עצים ודשא וספסלים ומגרשי משחקים ושבילים ואת אומרת שכל זה היה קיים שם תמיד? זה צמוד לרח' קדם
לכיוון המסעדה של "הזקן והים" צמוד לחוף. אני אביא כמה תמונות שתאשרי כי גם את התכוונת לאותו הדבר.
-
Jaffa
-
Jaffaאורי ערב טוב
צר לי שפגעתי בהנאתך מהאשכול שרבקה פתחה. אני הבינותי שסיימה להראות וזה היה אשכול קצר. חשבתי שאנשים יגלו יותר התעניינות בעיר אם יתווספו על מה שרבקה הביאה תמונות מאחרים ואף ביקשתי מאחרים שיתרמו עוד תמונות.
כל פעם שפתחתי אשכול אנשים אחרים תרמו אף הם תמונות משלהם ולא הרגשתי שמשהו לא בסדר כי כל מה שרוצים לעשות כאן בפורום זה להפרות בידע שיש לאחד על מקום מסויים עם ידע שיש לאחר ולכן הפורום כה מבורך.
אז אולי איני מבינה איך עובד הפורום.
ואת רבקה אם פגעתי בך בהעלאת תמונות נוספות - אני באמת מצטערת כי לא זו היתה הכוונה.
רחל לבון -
Jaffaרבקה יקרה,
אני כל כך נהנית מ"טוסקנה" שלך!
אפשר "להזמין" עוד קצת משוק הפשפשים? עוד קצת מפינות נחבאות?
אורנה -
Jaffaרבקה, כרגיל תמונות יפהפיות !
ואם אינני טועה, הקשתות הן במסגד ולא במנזר.
ואיזה כייף שבאותו עמוד פתחתן שני שרשורים, האחד על יפו, עיר הולדתי והשני על חולון, בה אני מתגורר רוב חיי. -
רבקהמזמן לא היינו ביפו, מאוד אוהבים אותה, את שוק הפשפשים, ואזור האומנים, המאפיה של אבולפיה, תודה על התזכורת והתמונות