ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פסטיבל המסכות אנסי

פורום טיולי משפחות
    8
    26
    6517
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שרהש
      שרהש נערך לאחרונה על ידי

שלום לחברי הפורום,
      שתי חברות טסות לפסטיבל המסכות באנסי. סוף שבוע חמישי עד שני, לרשותנו שלושה ימי טיול.
      מתלבטות ומבקשות המלצות ועזרה.
      האם להשאר ולטייל באנסי במהלך שלושת הימים או לנסוע בנוסף לאנסי לאחד העירות הקרובות, אקס לה בן, אגם בורז'ה, שאמברי, שאמוני. המרחקים אינם גדולים אלא שאנו מתניידות בתחבורה ציבורית.
      עלתה אפשרות לטייל באזור אגם ג'נבה ביום ראשון(נלון בקרבת שדה התעופה בשל הטיסה המקדמת למחרת)יחד עם זאת רוצות לבקר בשוק של יום ראשון באנסי.
      עלתה מחשבה של השכרת רכב, נוהגת בחו"ל אך לא יצא לי לנהוג בעונה זו של השנה כשמזג האויר חורפי גשום ומושלג. הצצה בתחזית מזג האויר מראה שיהיה בהיר ולא צפןי גשם להוציא יום ההגעה.מה דעתכם? עצות והמלצות יתקבלו בברכה.
      שרה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יעל גולן
        יעל גולן נערך לאחרונה על ידי

פסטיבל המסכות אנסי
        היי שרה,
        למרות יופייה וקסמה המיוחד של אנסי, לא הייתי נשארת בה שלושה ימים. כן הייתי נוסעת לשאמוני ואפילו עולה על ה-Mont Blanc, כמובן אם מזג האוויר יאפשר זאת ומטיילת בשאמוני היפה. אקס לה בין גם חביבה, ישנו שוק שמתקיים בימי ד' ושבת, זו גם אופציה. לגבי שאמברי, אני מעיזה לומר לא מנדטורי ביום שבת. מנומנמת להחריד, הכל סגור. חוץ ממסעדות פתוחות, לא יצא לי לראות איש מלבדנו Shocked. אפילו מזרקת הפילים הידועה נשארה יתומה מצלמים Very Happy יתכן ויום אחר כן מעניין שם.
        אנסי והשוק ביום ראשון תוסס, אני מניחה שבימי הפסטיבל אנסי תהיה "רדופת תיירים" ונורא יפה יהיה להתהלך בה. המרחק בין אנסי לשדה בג'נבה הוא כמה שזכור לי כ-50 ק"מ. אני הייתי נשארת בה ונהנית עד תום הפסטיבל ורק אז מגיעה למלון הקרוב לשדה.
        בעניין הרכב, החלטה שלך. אני באופן אישי אוהבת שהרכב משרת אותי ולא אהיה תלוייה בתחבורה ציבורית. אם תחליטי לנהוג, אוכל לרשום לך איפה להחנות באנסי במקום שקרוב, מרחק הליכה מהאגם. בימי א' החנייה ללא תשלום.
        דרך אגב, איפה אתן לנות באנסי ?

• שושי
          שושי נערך לאחרונה על ידי

פסטיבל המסכות אנסי
          אני מאוד אהבתי את ג'נבה, והייתי בהחלט נשארת ליום בעיר, אפילו יום וחצי, ובשבת בבוקר לוקחת אוטובוס לאנסי לתחילת הקרנבל ושוק יום א',
          בג'נבה מקבלים כרטיס תחבורה חינם ביציאה מנמל התעופה, ובהמשך אם לנים בעיר, כרטיס חופשי .
          ממליצה בחום על המוזאון הפרטי של שעונים, הוא מדהים!!

http://www.patek.com/contents/default/en/home.html

טיול בעיר העתיקה היפה, הליכה לאורך האגם לראות את השפריץ הענק של מים, זו עיר רגוע ומאוד נעימה..
          • שרהש
            שרהש נערך לאחרונה על ידי

פסטיבל המסכות אנסי
            יעל ושושי המון תודה,
            התכנון הראשוני היה לעשות באנסי טיול באיזי.להנות מיופיה ולספוג את אוירת הפסטיבל לשבת על שפת האגם, בתי קפה ומסעדות. אתם חברי הפורום בסיפורים המרתקים שלכם, במידע המפורט, ובתמונות היפות מעוררים תאבון גדול ל"טעום" עוד ועוד.
            יעל ושושי, אין לי אפשרות להתחיל בג'נבה כיון שהוזמנה לינה באנסי לכל התקופה. נלון במלון Allobroges , לילה אחרון ב Aibi ליד השדה.
            שתי אופציות אפשריות:
            האחת, יום שישי - אנסי, הפסטיבל מתחיל ב6:00 בערב
            שבת - לצאת מחוץ לאנסי לבחור בין שאמוני,אקס לה בן,ג'נבה
            ראשון- אנסי הגעה בערב למלון
            השניה, שישי- יציאה מאנסי, בניסיון להגיעה לקראת הערב לפתיחת הפסטיבל.
            שבת וראשון- אנסי.
            בעניין האוטו, מניסיונכם תנאי הכבישים ומזג האוירה בתקופה זו מאפשרים נהיגה בטוחה.
            שוב תודה לכן
            שרה
            • יעל גולן

פסטיבל המסכות אנסי
              שרה, אתחיל מהסוף. תנאי הכבישים מצויינים. לא נתקלתי בבעיית נהיגה באזור. לפי אתר מזג האוויר שאני משתמשת בו בשנים האחרונות ואף פעם לא אכזב אותי, צפוי להיות מזג אוויר נהדר. שלג לא נראה לי שתפגשי באנסי, רק בפסגות כמובן הכל עדיין לבן.
              לעניין האופציות שציינת והכל כמובן בגדר המלצה בלבד.
              אני הייתי אומרת ככה: יום חמישי אתן נוחתות אחה"צ תתמקמו במלון ותצאו ל"גלות" את אנסי. יום שישי תסעו לטייל אולי תוסיפו את ג'ורג' דו פייר, קרובה מאוד לאנסי. צריך לבדוק באתר שלהם אם הוא פתוח ומה מצב ה"זרימה", יתכן והפשרת השלגים עדיין לא החלה ואז הקניון יבש לחלוטין. (וזה כמובן אם תחליטי לנהוג, אין לי מושג מה לגבי תחבורת ציבורית)ותחזרו לפתיחת הפסטיבל. שבת לשאמוני. יום ראשון רק אנסי מהבוקר, שוק, פסטיבל, בתי קפה, לשבת מול האגם, יש שם פארק ענק מדהים, בסיום חזרה למלון בשדה. כמובן שאפשר רק ל"רבוץ" באנסי ולא לצאת ממנה, להנות ובעיקר לנשום...
              • שושי
                שושי נערך לאחרונה על ידי

פסטיבל המסכות אנסי
                לא אוסיף על מה שיעל כתבה, רק לספר לך, הזמנה במלון של אנסי, ישירות באתר של המלון, אותו מחיר כמו בבוקינג, אבל כולל ארוחת בוקר, כבר 18 יורו זול יותר.
                שנית, המלון:Aibi, האם הכוונה ל:Ibis, אם לא, ספרי לי על מה מדובר...
                • מרברב
                  מרברב נערך לאחרונה על ידי

פסטיבל המסכות אנסי
                  שרה, השגת אותי...
                  רציתי לפתוח אשכול דומה... כי... גם אנחנו נוסעים לסופש באנסי.. בזכות גלי היקרה..

יעל המליצה על גורג דו פייר ומיד סייגה- בצדק- בדקתי הקניון סגור בתקופה זו. בכלל נראה לי שניאלץ לטייל בקניונים של קניות Cool ולא של טבע- קניון נוסף שהומלץ כאן (השטן אולי) גם הוא סגור וגם הגנים הסודיים וכו.

בקשר להתלבטות בעניין הרכב- אנחנו כנראה ניסע לאנסי בתחבורה ציבורית (קצת מעיק אז לא סגורה על זה)
                  ואולי בשבת בבוקר ניקח רכב ליומיים איתו נחזור למלוןונחזיר בבוקר לשדה.
                  סוג של פשרה . לא בטוחה שהיא מוצלחת. אבל משלבת את הדאגה מהכבישים ואת הרצון בכל זאת לצאת החוצה מאנסי..

שרה- את מסכימה שאמשיך להתלבט איתך פה באשכול?
                  • יעל גולן

פסטיבל המסכות אנסי
                    שרה, נכון שאת מרשה Smile

מרב, או.קי קניוני טבע סגורים, לא קרה כלום, תהיה לך סיבה לחזור בשנית לאזור. אבל מה פתאום שופינג ? לא חבל ? ביומיים שאולי יהיה לכם רכב, הנה עוד כמה אופציות. סעו ל-Yvoire המדהימה, לא תצטערו.
                    (הייתי והוקסמתי, 70 ק"מ מאנסי לא נורא, נכון ?
                    http://yvoire.free.fr/

אפשר להמשיך ל-Thonon
                    http://www.thononlesbains.com/en/stays/special-offers.html

ול-Evian
                    http://www.eviantourism.com/anglais/INDEX/index/index.html/l ang-en

לא חייב את שלושתן, על Yvoire לא הייתי מוותרת.
                    • אמה
                      אמה נערך לאחרונה על ידי

פסטיבל המסכות אנסי
                      אם בא לכן לבקר בטירות,שתיים ממש קרובות
                      אחת
                      http://www.chateau-de-menthon.com/fr/index.php
                      מתוך האתר המתורגם
                      http://translate.google.co.il/translate?hl=iw&sl=fr& u=http://www.chateau-de-menthon.com/fr/index.php&ei=6JZG T6m6HoOd8gPr4sG8Dg&sa=X&oi=translate&ct=result&a mp;resnum=1&ved=0CDkQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dhttp: //www.chateau-de-menthon.com/fr/index.php%26hl%3Diw%26biw%3D 1280%26bih%3D878%26prmd%3Dimvns
                      והשניה בLOVAGNY
                      http://www.chateaudemontrottier.com/en/acces.html

ובכלל..שיהיה לכן טיול כייפי ומהנה ביותר.
                      אמה
                      • wwwgali
                        wwwgali נערך לאחרונה על ידי

פסטיבל המסכות אנסי
                        לכל הנוסעות תבלו בפסטיבל. תתלבשו חם כי עדין קר באירופה.
                        ניתן בהחלט לקחת רכבת מהתחנה המרכזית באנסי ולעשות גיחות לעיירות באזור. יש רכבת כמעט כל שעה לאקס לה בין, ניתן לנסוע לשאמוני.
                        ממליצה לצאת קצת מאנסי כי בכל זאת אנסי לא גדולה. מסעדות בימי הפסטיבל מומלץ להזמין מראש מקום לערב.
                        תבלו!
                        ואל תשכחו להביא לכאן תמונות.
                        • שרהש
                          שרהש נערך לאחרונה על ידי

פסטיבל המסכות אנסי
                          יעל,ההצעה שלך בהחלט נראת לי. זאת גם לאור העובדה שהחלטנו לשכור רכב.
                          אתיחס ואשקול בבחירה את היעדים הנוספים שהמלצת.
                          צריכה לבדוק הצעות ועלויות לשכירת רכב. איזה חברה מומלצת? ושאלה נוספת הנחיתה בשעה 16:40 בהנחה שלא יהיו עיכובים, האם יכולה להיות בעיה בקבלת הרכב בשעה זו ?
                          שושי, המלון הוזמן דרך בוקינג, אין אפשרות לבטל
                          אשר למלון טעות כתיב אכן המלון הוא lbis תודה על תשומת לב.
                          מירב, ברוכה הבאה.
                          כפי שציינה יעל צפוי לנו מזג אויר נאה כדי לנצל זאת לטיולים סובב אגם.
                          תודה שרה
                          • יום של שמש אנסי
                          • שרהש
                            שרהש נערך לאחרונה על ידי

פסטיבל המסכות אנסי
                            אמה, תודה על ההצעות
                            כמה חבל שיש רק שלושה ימים
                            שרה
                            • שרהש
                              שרהש נערך לאחרונה על ידי

פסטיבל המסכות אנסי
                              גלי, טירונית בתחום הצילום. אשתדל מאד לא לאכזב
                              • יעל גולן

פסטיבל המסכות אנסי
                                שרה, העיכוב היחידי שאוכל לצפות זה אולי עיכוב טיסת איזיג'ט מנתב"ג. שעת הנחיתה שלכן לא מהווה שום "איום" Razz בקבלת הרכב בשעה זו.
                                רכב, לא יודעת אם יש חב' מומלצת. תתקשרי לכמה חב', תבררי את כל הפרטים ואז תהיה לך תמונה ברורה יותר. מי שיתן לך הצעה יותר אטרקטיבית שזה אומר ק"מ ללא הגבלה, תוספת נהג נוסף (בג'נבה הוספנו שם את העלות) ולא לשכוח החזר/ ביטול השתתפות עצמית.
                                מה שבטוח לא תהיינה שם לבד Cool תהנו ותנצלו טוב את השהות שלכן.

• שושי
                                  שושי נערך לאחרונה על ידי

פסטיבל המסכות אנסי
                                  היי שרה, בקשר לרכב: זול יותר להשכיר בצד הצרפתי של הנמל,
                                  קחי בחשבון, צריך לשלם 40 פראנק עבור החלק של אוטוסטרדה שוויצרי, קונים בול שמדביקים לשמשה, תזכרי שרכבים דרגת :B_C, הם עם גיר ידני, צריך טיפל'ה להתרגל שוב לנהיגה ידנית, ממליצה לך ,אם אין לך מפה, להעתיק מגוגל מפס, את הדרך לאנסי, כי קורה שהג'יפיאס, לא מיד מוצא כיוון, או שבכלל לא אם מזג אוויר גשום, ובנוסף כבר יהיה חושך..
                                  ואיזה כיף לכם, ממש "תלמה ולואיס" Cool
                                  • יונית
                                    יונית נערך לאחרונה על ידי

פסטיבל המסכות אנסי
                                    שרה שלום

היות ואתן עם רכב
                                    היות ואתן לנות באנסי (נתון סגור כבר)
                                    היות ורוב אתרי הטבע לא פתוחים בעיתוי זה.
                                    היות ואנסי עצמה חמודה אבל לא לשלשה ימים-זו לא רומא Smile
                                    אז מצטרפת מאד להצעה של יעל:
                                    ותרי על שמברי, בעיניי לא מעניינת כולל הפילים.
                                    אל תוותרי על Yvoire
                                    ואם תוכלו להגיע גם אחד הימים לשמוני-מג'ב ואולי מונטבלאן-עשיתן את הטיול! רק שלכאן מדובר בקצת יותר נסיעה.

איזה כיף לכן!
                                    • יונית
                                      יונית נערך לאחרונה על ידי

פסטיבל המסכות אנסי
                                      טיפ קטן

לא חייבים לנסוע דרך אוטסטרדה שוויצרית כדי להגיע אל החלק הצרפתי של שדה התעופה ג'נבה. ואם לא נוסעים בשוויץ לא צריך מדבקות כבישים והינה חסכנו עוד 40 פר"ש.

כמובן שלטיולים אחרים שגולשים לתחומי שוויץ-יש צורך במדבקה זו.
                                      • שושי
                                        שושי נערך לאחרונה על ידי

פסטיבל המסכות אנסי
                                        יונית, כמה מאריך את הדרך בלי האוטוסטרדה השוויצרית, או שתלוי בשעה שנוסעים, אניגמה אמרה עוד שעה נסיעה, כי אם תמיד כך, לא שווה בעיני החיסכון..
                                        • ריקי 5
                                          ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

פסטיבל המסכות אנסי
                                          שושי, לא חושבת שמוסיף שעה

זו הדרך באוטוסטרדה (שימי לב שעד נקודה זו אפשר לנסוע על הכביש המהיר כי זה עדיין צרפת)

http://g.co/maps/kqdzv

לפי המפה - רבע שעה

וזה אם לא נוסעים באוטוסטרדה

http://g.co/maps/v2que

בערך 25 דקות. אז גם עם פקקים זה מוסיף מקסימום חצי שעה.

מקוה שיהיה על האוטו מדבקה, או שנצליח לדבר יפה בגבול. בכל מקרה לא נראה לי שווה 40 פר"צ (או 40 יורו כי בטח לא יהיו לי פר"צ).

• שושי
                                            שושי נערך לאחרונה על ידי

ריקי
                                            זה זמן נסיעה, לא קילומטרג', בכל זאת חוצים את כל העיר, והנה משאניגמה כתבה:

http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-3505462/srch-#ms g_3505462
                                            עדיין לא סגורה, נראה לי שנזמין ישר רכב באנסי, וגם נחזיר שם, אבל אם האפשרות היחידה להימנע מהתשלום, לחצות את ג'נבה, מוותרת מראש..
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון