רכבת מאיטליה לצרפת
-
הלינק שלך נפתח לי באתר הזה:http://www.raileurope.eu/?rfrr=reservation%2520panier_body_d elete
אם אתה גר בישראל וכן מקבל TGV אירופה, אז אולי יש תקווה בכל זאת. לא מבינה למה אצלי זה ככה, וביותר ממחשב אחד. -
הלינק שלך נפתח לי באתר הזה:את בסדר. אני נמצא באמת כרגע באירופה. אני כתבתי בתור הארץ FRANCE, אולי נסו את זה. -
הלינק שלך נפתח לי באתר הזה:הלינק שצירפת ל- tgv europe מעביר אותי לאתר של raileurope ולא לזה של הרכבת הצרפתית.
מה אני עושה בקשר לשמירת המקום, האם לסוכני נסיעות צריכה להיות גישה לרכבות הללו יותר מאשר לאזרח הפשוט?
רינת, ציינת שלרכבות של TGV רצוי לשריין מקום, האם גם לרכבות הרגילות גם?
תודה רבה רבה לכולם!
-
הלינק שלך נפתח לי באתר הזה:ל-TGV חייבים להזמין מקום וברכבות רגילות לא צריך וגם אי אפשר. אני מצרף כרטים מהאתר. המחיר משתנה בהתאם לשעת הנסיעה.
אם תצייני את יום ושעת הנסיעה, אתן לך פרטים מדוייקים.
-
אצלי יותר זול
בדיוק לאותה נסיעה, 5 יורו פחות. זה כמעט 10 אחוז
(אבל כתוב שאלו מקומות אחרונים במחיר הזה..)
חוץ מזה, lbd צודק בכך שלא ניתן להזמין מקומות ישיבה ספציפיים לרכבת ההמשך שלך, שאינה TGV, אבל בודאי שניתן להזמין כרטיסים!
נכון ששם יש פחות בעיה של חוסר מקום, מדובר ברכבות שנוסעות בתדירות גבוהה יחסית והמחיר אינו כזה שנתון לשינויים, כך שפחות הכרחי להזמין כרטיס מראש. מצד שני, למה לא? הסיבה היחידה היא אם תרצי לבלות כמה שעות ב chambery ולא לעשות את כל הנסיעה במכה אחת.
ניסית להתקשר לטלפון של ה-SNCF שצירפתי באחת ההודעות? או אולי באמת לקנות דרך סוכן נסיעות?
-
לא, אז האתר מתייחס אלי כאל סוכנת נסיעותבקיצור, הם סגרו את האופציה של הזמנת כרטיסים מ-Voyages SNCF לחלק מהעולם ומפנים אוטומטית לרייל יורופ היקר יותר. רק IDTGV עדיין זמין. אני עדיין לא נזקקת לשירות שלהם כרגע אבל זו הרעה משמעתית ומבאסת. לפחות ברכבות בינלאומיות אני מקווה שאפשר יהיה להשתמש באתרים של טאליס, יורוסטאר, אתר הרכבות השוויצרי, הבלגי. כאלה. -
אצלי יותר זול
רינתי, מבינה שמה שאת רואה משם, אנו לא רואים מכאן
בחפירה בפורום של טריפדויזר, מקומיים דוברי אנגלית, כתבו שב:RER, אין אפשרות להזמנה מראש(שוב, מדובר על הזמנה מחץ לצרפת), לTGV אפשרי, אבל המחיר הרבה יותר גבוה.
פעם שתהייה בתחנה רכבת, האם תוכלי לברר זאת עבורי?
נשיקה מראש
-
אצלי יותר זול
כל הכבוד לך.
יש הבדל בין 2 הכרטיסים בתנאי הביטול:
1. בכרטיס של 52€ מקבלים חזרה 30%.
2. בכרטיס של 57€ מקבלים חזרה 50%.