ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

האם צריך רכב בלאס ווגאס

פורום צפון אמריקה
    12
    21
    6636
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • איריס צ.ר
      איריס צ.ר נערך לאחרונה על ידי

שוב הי לכם, מלומדיי Smile

לפני הטיסה לניו יורק ואחרי הגרנד קניון + ציון וכו', נהיה בווגאס במשך 3-4ימים (רביעי עד שבת),
      השאלה - האם אפשר להסתדר בווגאס ללא הרכב השכור, או להשאיר אותו (כמו שתכננו בהתחלה) ולהחזירו בשדה התעופה?

תודה
      איריס
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • haim1952
        haim1952 נערך לאחרונה על ידי

האם צריך רכב בלאס ווגאס
        בכל בתי המלון, ומרכזי הקניות הגדולים, שבווגאס החנייה חינם,(ומובילה ישר לקזינו ),מלבד האיסור לחנייה, ברחובות הראשיים.המרחקים יחסית קצרים,הדלק יחסית זול, והאתרים רבים ומגוונים, כך שנוחות הניידות,ואי התלות בלוח זמנים,יוצרת זמינות מיידית ורכובה, לקניות סבלות טיולים ובילויים.כמו כן ניתן לבצע טיולים ,גם לבתי המלון,המעט רחוקים מהמרכז,רובם מעניינים מאוד. תמורת טיפ קטן יחנו לכם את הרכב,ויביאו אותו ביציאה. וזאת בתנאי שנכנסתם לקזינו,דרך החזית ללובי הכניסה. מאחל המשך טיול מוצלח חיים.
        • ari0252
          ari0252 נערך לאחרונה על ידי

האם צריך רכב בלאס ווגאס
          אפשר בלי רכב.
          עדיף מאד עם רכב.
          • rozmar
            rozmar נערך לאחרונה על ידי

מצטרפת להמלצות- זה עולה מעט יחסית, ויש הרבה
            לאן לנסוע אם מתכוונים לעשות קניות או בכלל לצאת להופעות וכו'.
            • dhz
              dhz נערך לאחרונה על ידי

האם צריך רכב בלאס ווגאס
              אם אין בכוונתכם לעזוב את לאס וגאס לטיולים, אז אולי עדיף להשאר בעיר ללא רכב. ב- strip עצמו אפשר ללכת ברגל ויש גם שירותי תחבורה ציבורית (אוטובוס ומונורייל). מעבר לכך, אם תצטרכו פעם ללכת לקניות או למקום אחר, תוכלו לקחת מוניות אם אין לשם אוטובוס.

לצד החזקת הרכב אומר שאין בעיות חניה, כך שזו יכולה להיות תוספת נוחות וגמישות, שכמובן עולה עוד כסף. שימו לב כמה בפועל יעלה לכם להחזיק את הרכב עוד מספר ימים, שכן יכול להיות שזו רק עלות הביטוח ולא עלות ההשכרה (כי לשכור רכב ל- 4 ימים ולשבוע עולה אותו דבר).
              • איריס צ.ר

האם צריך רכב בלאס ווגאס

אנחנו משכירים את הרכב כבר בסן פרנסיסקו, והכוונה הראשונה היתה להחזירו בשדה התעופה בלאס ווגאס.
                כך שפחות 4 ימים אולי יהיה משמעותי בחישוב הכללי - מצד אחד.
                אולם מצד שני - אני כן חושבת על קניות ואז נצטרך להתנייד עם מונית.

שכחתי להגיד שנשהה במלון CIRCUS.
                זה קרוב למרכז העניינים?
                או שאם זה ככה -אז עדיף את הרכב צמוד?

בכל זאת מדובר על 4 ימים בלאס ווגאס.

תודה
                איריס

• dhz
                  dhz נערך לאחרונה על ידי

האם צריך רכב בלאס ווגאס
                  מלון Circus Circus קצת מרוחק ממרכז הענינים, מצפון לרוב בתי המלון.
                  אני חושב שיש בקטע רחוב זה אוטובוס למרכז ה- strip, אבל אני לא בטוח (לא הגעתי לאיזור הזה בזמן שהותי בלאס וגאס).

כמו שציינתי, בזמן בקשת הצעת המחיר לרכב כדאי לבדוק כמה יעלה להשאיר אותו זמן נוסף. אם סיימתם שבוע שלם עם ההגעה ללאס וגאס, או שבוע ויום, אז תוספת התשלום משמעותית יותר. אם סיימתם 3 או 4 ימים של שכירות באותו שבוע, התוספת תהיה נמוכה יותר.
                  • לינה
                    לינה נערך לאחרונה על ידי

האם צריך רכב בלאס ווגאס
                    אני הייתי משאירה את המכונית לימים הנוספים. זה מאוד נוח שיש מכונית צמודה אם רוצים לנסוע למרכזי הקניות השונים. היבט נוסף הינו שעלות הרכב לימים הנוספים הינה זניחה בהשוואה לעלות הכוללת מה גם שהחנייה בעיר חינם.
                    • איריס צ.ר

האם צריך רכב בלאס ווגאס - תודה רבה לכולם 🙂
                      • rozmar
                        rozmar נערך לאחרונה על ידי

יש כמה מרכזי קניות שווים במיוחד בווגאס,
                        וכשאני מגיעה לעיר אני מסתובבת בין החנויות המוכרות. לי לא שווה לקחת מוניות, זה ייצא לי הרבה יותר, שלא לדבר על הנוחות בלהסתובב עם מכונית צמודה בחום הווגאסי רוב השנה. גם עצם היכולת לשים את השקיות בתא המטען זה יתרון. החנויות שאני מסתובבת בהן בעיקר הינן: רוס שבין המ.ג.מ. לפלאנט הוליווד, רוס שאחרי הווין לכיוון הסירקוס סירקוס, טי ג'יי מקס שעל הפלמינגו-מארילנד, ובמארילנד- מייסיס, מארשל'ס, אולד נייבי. נסיעה על הפלמינגו לכיוון מלון ריו יוביל לאחר נסיעה של כמה ק"מ לשדרות ריינבו- שמצד ימין שלהם יש את הוולמארט, טארגט והפאשן באג, ומצד שמאל מוביל לאיזור קניות שמאד אהוב עליי- שיש בו חנויות כדוגמת רוס, מארשל'ס, וולמארט, קוהל'ס ועוד. יציאה החוצה מהמתחם לכיוון הסטריפ, תוביל אגב, לקניון הדרומי.
                        מכאן הבנת שלרכב יש יתרונות רבים כשמשוטטים בין חנויות- בטח אם הגעת עם רכב עוד מקודם. המלון שאת ישנה בו נמצא בקצה הצפוני של הסטריפ, לא ממש במרכז העניינים.
                        • rmatarasso
                          rmatarasso נערך לאחרונה על ידי

איריס

גם לדעתי אין כמו הנוחות שיש רכב
                          כפי שציינת אם תרצו לקפוץ למרכזי הקניות היותר רחוקים, וגם להגיע למלונות בקצה של הסטריפ
                          שרות הוואלט (חניה) בכל המלונות מאוד נוח
                          לכל מלון שאתם מגיעים קחו את הנתיב של וואלט, יחנו לכם את הרכב ויחזירו לכם אותו בסוף הבילוי
                          נהוג להשאיר טיפ , שיוצא זול מחניה

תהנו
                          • f.b
                            f.b נערך לאחרונה על ידי

מבחינתי חובה ומאוד נוח כשיש רכב בווגאס.
                            • dhz
                              dhz נערך לאחרונה על ידי

אפשר גם להחנות לבד. לא חייבים את שירות ה- Valet Parking. ניתן פשוט להכנס לחניה של המלון.
                              • לאהלה53
                                לאהלה53 נערך לאחרונה על ידי

מול מלון סיקוס סירקוס ממש ממש ממול..יש אוטובוס שעובר לאורכו של הסטריפ.מחיר יומי ולזוג $14/ל- 24 שעות. כמו כן יש אוטובוס המשך לאואטלתים בדאון טאון. אין טעם לרכב בלאס וגאס לטעמי. ממילא כשאתם מטיילים בסטריפ ועוברים ממלון למלון אתם תעשו זאת רגלית כי החוכמה היא גם לראות את הסטריפ מחוץ למלונות...לגבי קניות יש אוטובוסים כמו שכתבתי..שוב לשיקול דעתכם..העיקר זה תהנו...
                                • itaistiki
                                  itaistiki נערך לאחרונה על ידי

זו ההתלבטות שלי בדיוק-מצד אחד רכב זה נוחות
                                  מצב שני אם אני על מלון בסטריפ וגם ככה עובר רגלית ממלון למלון, אז למה אני צריך רכב?
                                  קשה לי להחליט, אם אני מנסה לסכם רכב הכרחי רק אם רוצים להגיע למרכזי הקניות?

(וד"א כמה מקובל להשאיר טיפ למחנה רכבים? והאם החניות במלונות כשאתה מחנה בעצמך הן חינם?)
                                  • לאהלה53

כמו שכבר כתבתי לך...ממילא אתה עובר ממלון למלון רגלי..כי זה הכי כייף...ושוב ליד המלון אוטובוס לכל אורך הסטריפ עד לדאון טאון..לקניות באאוטלט...תהנה..קצת ברגל לא מזיק ..בטח לא בוגאס...לגבי הטיפ לא פחות מ- 8 עד 10 דולר...לטעמי לא משתלם.
                                    • לאהלה53

ודרך אגב מול מלון סיקוס סירקוס נמצא מלון ריברה..וגם משם יש אוטובוס לצד השני..
                                      • dhz
                                        dhz נערך לאחרונה על ידי

החניה היא חינם (לפחות במלון בו השתכנתי). לקבוצת מלונות בותו האיזור כמו המלון שלי היתה חניה ענקית מאחורה. לא עברתי מחסום ולא התבקשתי לשלם. לא בטוח מה קורה במלונות האחרים, אבל יפתיע אותי אם המדיניות שונה.
                                        לא רואה כל סיבה לשלם כסף טוב ל- valet parking כדי לחסוך כמה מטרים של הליכה. גם ככה לאס וגאס היא מסחטת כספים רצינית, בה לוקחים כסף על דברים שבכל מקום אחר הם בחינם.
                                        • reuben13
                                          reuben13 נערך לאחרונה על ידי

באף מלון הממוקם בסטריפ לא משלמים חניה. מומלץ להחנות את הרכב רק במקומות שאכן החניה בהם ללא תשלום. בבתי המלון ב-downtown הסיפור שונה, שם יש חניות בתשלום. עם זאת, לוקחים כרטיס חניה ולפני היציאה מהמלון מחתימים את הכרטיס בקופה ואז אין צורך לשלם, אבל כפי שציינתי, סידור זה הוא רק במלונות שב-Freemont Street.
                                          • רוי
                                            רוי נערך לאחרונה על ידי

לאה'לה 53
                                            ממש חוסר אחריות מצדך לרשום שטיפ הוא 8-10 $
                                            זה בפירוש לא נכון!
                                            אפשר להסתדר בלי רכב אבל לא כדאי,גם אם עוברים ממלון למלון ברגל הרי שיש נסיעות שחייבים תחבורה ולא תמיד נח באוטובוס.אין כמו עצמאות עם רכב צמוד ובמיוחד אם יוצאים מאזור הסטריפ.
                                            כל אחד עושה את החשבון שלו,אני בשביל 2$ טיפ מעדיף שיקחו לי את הרכב מאשר לנדוד במגרשי החניה האין סופיים של המלונות ולהוסיף צעידה ארוכה למלון עצמו(מעבר לקילומטרים במלונות).בטיול של עשרות אלפי שקלים 20$ טיפים לוואלט נראים לי זניחים לחלוטין
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון