ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

בטן גב ביוון/קפריסין - אוגוסט

פורום נופש ביוון, קפריסין ובולגריה‎
    כרתים הרקליון חאניה חרסוניסוס הכל כלול איי יוון פליראקי נופש טיסות בטן גב פאפוס קפריסין לרנקה לימסול ניקוסיה יוון קוס אתונה זקינטוס האיים היוניים
    1
    1
    159
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • המטייל הנלהב
      המטייל הנלהב נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם!

אנחנו זוג נשוי (29, ללא ילדים), מחפשים יעד נעים, רגוע וחם לחופשה של 3 עד 7 לילות. מחפשים אווירת בטן-גב שתכלול ים, בריכה, אוכל טוב ואווירה חמ(ימ)ה.

חשוב לנו שיהיה:

✳️ יעד שקט, עם עדיפות למלונות למבוגרים בלבד או בלי הרבה ילדים(וזה דגש חשוב, כי אוגוסט זה עדיין חופש גדול).

✳️ יעד ידידותי לישראלים!

✳️ אם יש בריכה פרטית - בונוס. לא חייב, אבל למקרה שהיעד יהיה מלא בילדים, בריכה פרטית תוכל לכסות על זה.

✳️ בלי מקומות בעייתיים פוליטית (למשל, קפריסין התורכית).

✳️ גישה נוחה מהשדה - מוניות זה בסדר, אבל לא רוצים לשכור רכב

✳️ תקציב: למלון + טיסה, לזוג, העדיפות שלי היא במקסימום במקסימום במקסימום עד 10 אלף ש"ח. אבל, וזה אבל חשוב, אני ממש ארצה לשלם פחות.

עכשיו, נכון לכרגע ההתלבטות היא בין אזורים שונים ביוון וקפריסין ולכן הגעתי לכאן.

אני ממש אשמח בראש ובראשונה להמלצות קונקרטיות על אזורים מומלצים(אי מומלץ להגיע אליו ביוון, פאפוס בקפריסין וכו' וכו', אתם מבינים אותי), ובהמשך גם למלונות שווים (רומנטיים, נקיים, עם נוף/בריכה) ואפילו המלצות על מסעדות, אטרקציות, חופים ואיפה עדיף לנחות.

תודה רבה מראש לכל מי שעוזר 🙏 (ואם יש לכם חוויות אישיות מאיזורים מסויימים, במיוחד בתקופת זמן שאנחנו רוצים, יהיה נפלא אם תשתפו)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • 1 / 1
      • פוסט ראשון
        פוסט אחרון