קאו לאק
-
היי,
מחפש מידע על אזור קאו לאק. תקופה - דצמבר - ינואר.
החלוקה לחופים השונים - איזה חוף עדיף מבחינת בתי מלון, מסעדות וחיי לילה. המלצה על בתי מלון.
מה יש לעשות בקאו לאק - טיולים, שייט, שנירקול וכו'.
תודה מראש לעונים, גם מידע חלקי יתקבל בברכה. -
קאו לאקמבחינת נוף האזור מהמם
-
קאו לאקמעבר לכל מה שיש לעשות באיזור והחופים בקאו לאק כפי שאתה יכול לקרוא מהלינק של אבי , קאו לאק משמשת נקודת מוצא מצויינת למי שמעוניין לצאת לאיי סימילאן או סורין .
גם הגעה לקאו סוק מנקודת מוצא בקאו לאק היא קצרה ומומלצת .
נופש מוחלט בחופים המקסימים של קאו לאק ולינה במלון לה מרידיאן בקאו לאק הוא הדובדבן שבקצפת . -
קאו לאקשלום יוסי ,
בחודש אפריל 2012 חזרנו מטיול בתאילנד שנמשך כשלושה שבועות וכלל בין היתר את אזור קאו לק,אין ספק שאזור זה מדהים ביופיו שקט וכמעט ולא תפגוש בו ישראלים.
אזור זה מתחלק ל 3 אזורים עיקריים:
אזור nang thong beach – האזור שקרוב ביותר לשדה התעופה,מאד הומה שוקק ועמוס במסעדות ,בתי מלון וכו'...
אזור bang niang beach – אזור "הביניים" או המרכז,יש בו גם מסעדות, בארים ,מלונות ובונגלוסים בטווחי מחירים שונים,יש רצועת חוף יפה ומה שכיף שיש לך "מרחב מחייה ". אנו ישנו בגסמין ריזורט שעלה כ 1000 באט (קבלנו הנחה כי שהינו שבוע) מולו יש את מלון FX המצוין שעלותו כ 2000 באט ויותר ללילה ויש עוד רבים וטובים...באזור זה מתקיים שוק ליד ELLEVEN 7 בימים שני רביעי ושבת.
אזור pakweeb beach- אזור מרוחק יותר והשקט ביותר ,קרוב לאזור "החולות הלבנים",ובו נמצאים המלונות המפוארים : מרידיאן וסימילאנה ריזורט.
במהלך השהייה הזמנו טיולים דרך סוכנת נסיעות בשם אים – דוברת אנגלית,מקצועית ,אחראית ונעימה דרכה הזמנו טיולי יום :
טיולי יום איי סורין- (2500 באט לאדם) ,אגם chein lan dam – 2900באט,טיול למפרץ פאנג נגה (2200 באט).כמובן שקיימים טיולים נוספים כמו: שמורת קאו סוק עם /ללא לינה בשמורה,איי סימיליאן,
סיור בעיר טקואה פה ועוד.
יש לציין כי הטיולים היו פרטיים ברכב 4X4 חדיש וממוזג וכלל שתייה קרה וארוחות צהרים.
ניתן ליצור עימה קשר : eim juntima M
סלולרי : 660818916988 משרד : 66076485353
במידה ויש לך שאלות נוספות אשמח לעזור ,
מירב
-
קאו לאקשלום רב
"וכמעט ולא תפגוש ישראלים"
זה טוב או לא טוב?
-
קאו לאקשלום מירב ותודה על המידע
חשבנו להגיע לפוקט אבל אחרי הדברים שכתבת נראה לי שנשנה את היעד
איך האזור יחסית לפוקט בנושא אפשרויות הבילוי (טבע, פעילות ימית, לא מועדונים)?
מה המרחק משדה התעופה של פוקט?
אני לא מצליח לאתר את בתי המלון שהזכרת (FX)
תודה -
קאו לאקבאתר הזה יש לך עשרות מלונות בקו לאק וכל אחד יותר יפה מהשני

תלחצי go על אזור Phang-nga ואז תראי את כל המלונות על קו לאק ...
-
קאו לאקתודה אבי
יש לך מידע לגבי השאלות האחרות ששאלתי?
אמיר -
קאו לאקמה מזג האוויר בסביבות אמצע - סוף ספטמבר באיזור זה?
האם מעשי לקחת את המקום בחשבון בתקופה זו? כמובן שזה סיפור של סטטיסטיקה אבל בכל זאת מנסיונכם האישי.
אם אני יורד מציאנג מאי בטיסה , האם יש טיסה ישירות לשם או שפוקט זה נקודת היציאה?
-
-
קאו לאקזה המלון שהיא דברה עליו FX Resort Khao Lak Phang Nga
דרך אגב האזור ממש אבל ממש מהמם הבעיה היחידה היא של הגשם האזור עם הכי הרבה משקעים ......
טיול מהנה
-
קאו לאקזה אחד מהתגובות מאנשים שהיו במלון בספטמבר 2011 ...
We were the only 4 guests at this hotel which was very strange. The whole area of Khao Lak was deserted and we also had torrential rain 2 of 3 days which completely flooded the streets. The pool villas I booked on-line actually weren't around the pool so we asked if we could change to the main block and have.
תרגום בקצרה ............
4 אנשים במלון בלבד גשם זלעפות 3 ימים הכל מוצף .....
כמו שרשמתי לך קודם עניין של הגשם באזור הזה הוא עניין של מזל בתקופה הזאת שלא ירד ...........יכול להיות גם שבוע של שמש הכל עניין של מזל ............
-
קאו לאקשלום אמיר,
המרחק בין פוקט לקאו לק הוא כשעה(אזור bang niang) נעזרנו בנהג מונית שחיכה לנו כאשר נחתנו בפוקט העלות לזוג היתה 1000 באט.
לא הצלחתי להבין למה שללת אזור זה אחרי שקראת מה שכתבתי
,הייתי 3 פעמים בתאילנד ואני יכולה לומר לך שזהו אחד האזורים המדהימים שבקרתי בהם : טבע,מסעדות טובות וגם פאבים קטנים ומאד נחמדים אולם כפי שאמרתי יחסית לפוקט הוא פחות הומה.
בית המלון שכתבתי עליו נקרא : fx resort khao lak ,מלון שהחליף בעלים ,זהו אינו המלון שצויין בשרשורים הקודמים,הוא קרוב לאמסטרדם ובמבו בונגלוס,תוכל למצוא אותו בגוגל כפי שרשמתי ,עלותו היא 2400-3000 באט ,יש אפשרות ללינה בקומות או בבונגלוס יוקרתי סביב הבריכה.
בנוסף יש באזור מלונות נוספים כמו : la flora,ramada,mukdara,
ayara villas.
במידה ותרצה פרטים נוספים אשמח לעזור,
מירב
-
היי אמיררק עכשיו אחרי שקראתי שוב הבנתי ששינוי היעד הוא מפוקט לקאו לק
סליחה...
לא הצלחתי להעלות קישור אבל כתובת המלון היא :
FX Resort Khao Lak
53/10 Moo 5, Khao Lak 82190, Thailand
טיולים ממולצים :
שייט לאיי סימליאן וסורין -שניקרול או צלילות, שמורת קאו סוק,אזור פאנג נגה (גיימס בונד איילנד וכפר פאני),טיול באגם chein lan dam
וכמובן בקאו לק עצמה - יש המון מפלים,מוזיאון הצונאמי,אזור החולות הלבנים (חוף יפיפה) ועוד.
מירב
-
היי אמירמה שנתתי לה קודם זה אותו מלון המדובר רק שינו את שמו..בחלק מהאתרים שמו הישן מופיע ...
השם החדש
Fanari Khaolak Resort
-
היי אמירתודה מירב ותודה אבי על המידע המועיל
אמיר -
היי אמירשלום מירב ואבי
שאלה נוספת
אני מחפש מלון שיהיה קרוב למסעדות וחיי עיר אבל לא במקום הומה וקשה לי להתאפס על השטח ולהבין איפה כל דבר נמצא יחסית לתאור שמירב נתנה
לדוגמה אני מסתכל על 3 המלונות הבאים
Khao Lak Riverside Resort & Spa
La Flora Resort & Spa
Khaolak Orchid Beach Resort
האם אתם מכירים אותם? איפה הם נמצאים יחסית לסביבה?
תודה
אמיר
-
היי אמירשבת שלום אמיר,
Khao Lak Riverside Resort & Spa
Khaolak Orchid Beach Resort
2 מלונות מרוחקים מאזור המסעדות ומוקדי הבילוי באזור.
La Flora Resort & Spa - לפי דעתי עלייך למצוא מלונות באזור של מלון זה כמו : רמדה,mukdara(זהו קומפלקס גדול ומפואר),AYARA VILLAS,FX
ויש כמובן גם בונגלוסים ממוזגים (כולל מיני בר בחדר) כמו גסמין ריזורט (אין בו בריכה) שנותנים מענה מצוין ,כמובן תלוי מהו התקציב.
אזור זה במרחק כ 5- 10 דקות מהמסעדות ,מוקדי הבילוי ומהשוק המקומי
כיף לעבור בו ,יש מספר חנויות בדרך...בתי המלון נמצאים במרחק של 5 דקות מחוף הים(דרך אגב יש רצועת חוף שקטה הכוללת 3 עמדות מסאג' על החוף ומסעדה מצוינת בקצה הצפוני של אזור bang niang beach).
מירב
-
היי אמירהי מירב
למה הכוונה מרוחקים מאזור המסעדות?
כמה זמן אורכת נסיעה במונית?
האם La Flora Resort & Spa נמצא באזור
bang niang beach
או באזור
nang thong beach
אנחנו מתכננים להיות שם בסוף ספטמבר ואני מקווה שמזג האוויר יהיה סביר
תודה
אמיר
-
היי אמירהיי אמיר,
למה הכוונה מרוחקים מאזור המסעדות? כמה זמן אורכת נסיעה במונית?
ברכב זה מספר דקות נסיעה,יש טנדר-מונית שמסיע אולם אני לא יודעת מה התדירות שלו,הליכה רגלית אני מעריכה 20-30 דקות.
האם La Flora Resort & Spa נמצא באזורbang niang beach -כן.
במידה וזה יעזור אני יכולה לשלוח לך למייל/פקס צילום חלקי של מפת האזור.
מירב