גרוס או Kitzsteinhorn
-
שלום לכולם,
בעוד שבוע באוסטריה. זוג + 3 (גילאים 4-11).
מבקש להתייעץ בהחלטה האם לפסוח על הגרוס (לא להרוג אותי) ובמקום זה להישיר ל Kitzsteinhorn שם יש את פארק השלג ice arena.
השיקול שלי, לאחר שקראתי רבות בפורום הנפלא הזה, הוא שפארק השלג נראה לי אטרקטיבי הרבה יותר לילדים מאשר מסע ברכב בדרך יפה ככל שתהיה.
כמובן שבתוכנית לקנח את היום במרחצאות Bad Hofgastein.
אשמח לשמוע דעות.
תודה מראש,
עוז
-
גרוס או Kitzsteinhornאם אתם רוכשים את הזלצבורגלנד כארד
נראה לי מיותר לשלם כל כך הרבה על עוד רכבל שלא כלול בכרטיס
על הגרוסגלוקנר לא הייתי מוותר בעבור שום הון
אבל זה כבר עניין אישי -
גרוס או Kitzsteinhornאם לא הובנתי נכון אז הכוונה היא לא להרוויח פה עוד רכבל, אלא ה ice arena הינו פארק שלג מוכוון לפעילות ילדים (מזחלות אבובים וכו').
היות ולחרמון איננו מרבים ליסוע מפאת הדוחק והקטנה לא ראתה שלג מעולם, נראה לי יותר אטרקטיבי שעשועי השלג. -
גרוס או Kitzsteinhornמצטרפת לנוסע.
ובנוסף, כדאי לבדוק מה מצב השלג בKitzsteinhorn. היו דיווחים שבאוגוסט השלג לא אטרקטיבי...(בשלון המעטה). -
אנחנו הינו באוגוסט והשלג היה בהחלט אטרקטיבי -
גרוס או Kitzsteinhornאני אומרת שתלך עם הלב שלך. אם אתה מרגיש ששעשועי שלג עדיפים על דרך נופית יפה ככל שתהיה, אז לך בלב שלם על שעשועי השלג, ואין לך מה להקשיב לדיעות של אחרים, כי הן לא רלבנטיות אליך, לטעם האישי שלך, ולמשפחה שלך. -
גרוס או Kitzsteinhornצודקת תודה.
כמובן שבעידן ה live webcams קל יותר לקבל החלטות וההחלטה תלויה רבות במזג האוויר ובמה שניבט ממצלמות אלו.
אעדכן כשאחזור בעוד כשבועיים. -
גרוס או Kitzsteinhornסעו לקרחונים. הגרוס דרך נופית יפה אבל אוסטריה כולה יפה כך שלעניות דעתי ההפסד אינו גדול כל כך. לגרוס תוכלו תמיד לשוב. -
גרוס או Kitzsteinhornסעו לקרחונים. הגרוס דרך נופית יפה אבל אוסטריה כולה יפה כך שלעניות דעתי ההפסד אינו גדול כל כך. לגרוס תוכלו תמיד לשוב. -
גרוס או Kitzsteinhornשלום
שידור ישיר מאוסטריה
אתמול חזרנו מ Kitzsteinhorn היה נהדר.
היה חם מאוד .כמויות השלג גדולות באזור ה ice arena
-
גרוס או Kitzsteinhornוואו! מעולה.
המון תודה על המידע העדכני והמחזק...
עוז -
גרוס או Kitzsteinhornגם אנחנו נוסעים עוד שבועיים עם שלושה (הגדולה בת 11) וחשבתי כמוך שאת הגרוסגלוקנר נשאיר לפעם אחרת שהרי בסופו של דבר מדובר ביום שלם נסיעה - קצת קשה להם.
האייס ארנה - הוא גם ההעדפה שלנו- נראה לנו הרבה יותר אטרקטיבי לילדים.
בזכות השאלה שלך - גם למדתי מאחת התשובות שאכן יש שם עוד הרבה שלג. -
גרוס או Kitzsteinhornהיי,
חזרנו השבוע מאוסטריה, כמובן שכל בחירה צריכה להיעשות לפי ההעדפה והנטייה המשפחתית. אני לא הייתי מוותרת על הגרוסגלונקר, זו חוויה של יום שלם שבסופה מגיעים לקרחון פרנץ יוזף שאפשר לרדת אליו ברכבת. ההבדל הוא שהגרוס הוא טיול שמשלב מלבד הנוף המהמם (כדאי לוודא שמגיעים אליו ביום בהיר)גם מוזיאונים, שבילי טיול, תצפיות ועוד, בעוד שה-Kitzsteinhorn הוא בילוי במוד של שעשוע, כך שאתה צריך לבחור מה מתאים לכם יותר.
בכל מקרה אם אתם עושים את הגרוס מומלץ לחזור למלינץ ומשם לקחת את רכבת המכוניות היישר לגסטיין. ועוד המלצה אם אתם בעניין של שלג הייתי ממליצה לכם להתחיל מהסוף ולא מההתחלה ב-Fusch כיוון שקרחון פרנץ יוזף נמצא בסוף המסלול ואנחנו הגענו אליו קצת עייפים. חוץ מזה זה טוב גם לפקקים.
בהצלחה ובהנאה! -
גרוס או Kitzsteinhornגם אנחנו רוצים לשלג וחושבים ללכת לשם. האם הגיוני לשלב עוד משהו ביום השלג או שהנסיעה והפעילויות מספיקות וממלאות יום שלם? גם שנה שעברה דיווחו בפורום שהיה שלג. חשבנו לעשות זאת בין הימים הראשונים שנגיע מהר לפני שימס...נוסעים באמצע חודש הבא -
גרוס או Kitzsteinhornהיינו היום בגרוס. שלג יש ממש קצת והילד נהנה מזה הרבה. אבל יש מעט מאוד. אנחנו כולל הילדים מאוד מאוד נהננו. אם הדגש הוא על שלג צריך לברר מה המצב שלו כרגע בקפרון ואם יש אז לנסוע לשם. -
גרוס או Kitzsteinhornגם בגרוסגלונקר יש שעשועי שלג. אמנם לא כמו בICE ARENA אבל יש. לנו היה מאוד כיף בגרוסגלוקנר ולכן אינני חושב שצריך לוותר עליו. -
גרוס או Kitzsteinhornעדכון חי מאתמול:
היינו ב ice arena לא לפני שווידאנו טלפונית בבוקר שהוא פתוח. יום קודם לכן הוא היה סגור בשל תנאי מזג האוויר לכן חובה לוודא טלפונית טרום הנסיעה.
לגבי האתר: הוא לא פחות ממדהים לביקור עם הילדים. ראשית, העלייה עם שלושת הרכבלים לגובה של מעל 3000 מטרים מרשימה מאד. בארנה עצמה היה מספיק שלג לכולם והילדים פשוט לא רצו לעזוב.
במקום יש מזחלות מסוגים שונים כאשר לאחר גלישה במדרון הילדים עולים חזרה לסיבוב נוסף על מסוע כך שאינם מתעייפים.
במורד המדרון פזורים כסאות נוח לנוחיות ההורים המהווים מעין חוף שלג. אנחנו נהנינו מאד. אגב, לא צפוף בכלל. אין תורים ברכבלים.
כמו כן, היה חם מאד למעלה. ניתן להסתובב בטי שירט או מקסימום סווטשירט. אין צורך בסירבול של מעילים.
לגבי השפה השולטת בפסגת ההר: כמובן שעברית...
מחירים: 86 יורו להורים + שניים. כרטיס הזלצבורגקארד מעניק 10 % הנחה. כמו כן החזרת כרטיסי הפלסטיק בקופות ביציאה מזכה בשני יורו לכרטיס, כך שסך הכל יצא לנו 70 יורו לארבעתנו. ילדה בת 3 בחינם. שווה כל יורו!
שורה תחתונה: סידר לנו פטור מהבלאגן בחרמון לשנים הקרובות...
מזכיר לא לשכוח ולוודא טלפונית בבוקר שהאתר פתוח.
אגב, לאחר שירדנו מההר בסביבות ארבע אחר הצהריים המשכנו למרחצאות בבאד הופגסטיין. שילוב מנצח ליום קסום.
היטיב לבטא הבכור: לא מאמין שבתוך מספר שעות הייתי בפסגת הר באלפים וגם בבריכה טרמית.
נראה לי שאחרי יום מוצלח שכזה יהיה לו מה לכתוב בחיבור על חוויות החופש הגדול כשיחזור לבית הספר.
-
גרוס או Kitzsteinhornתודה רבה!
תוכל להחזיק לנו את השלג לשבוע הבא???
האם הייתם גם בגרוס?
האם הילדים יכולים לגלוש שם?
תמשיכו להנות
ענבל -
גרוס או Kitzsteinhornלא היינו בגרוס וגם לא נהיה הפעם.
עד כמה שהוא יכול להיות מרשים, לטעמי פחות מתאים לילדים, לפחות לילדים שלי:-)
ימתין לפעם הבאה לכשיגדלו.