מסעדת אל גאוצ'ו
-
היום עומד להפתח סניף של מסעדת אל גאוצ'ו, כמו זו של רשת בישראל, ב- Sukhumvit Soi 19 קרוב ל-Terminal 21. הפתיחה החגיגית היום בשעה 19:00. אביא תמונות וחוות דעת בהמשך.
כולם מוזמנים
-
מסעדת אל גאוצ'וכשר ??
-
מסעדת אל גאוצ'ושיהיה בשעה טובה חבר שלי בארץ הוא בעל הבית של אל גאוצו בחיפה אחלה אוכל ובשר מעולה
-
מסעדת אל גאוצ'ואני מקווה שאתה יודע שאין שום קשר בין הרשת שאמורה להיפתח לבין הרשת הישראלית.
הרשת התאילנדית עובדת בשיטת אכול כפי יכולתך מה שרחוק מהשיטה שבישראל שמשלמים פר מנה.
-
מסעדת אל גאוצ'ואמיר שימחת אותי כי אני אהיה ממש במלון שצמוד לטרמינל 21 ואני חובב בשר נלהב (פעם בשבועיים קאזה דה ברזיל או אל גאוצ'ו...חחח) -
אני דווקא אוהב את AKA RESTURANTזאת מסעדת בשרים שאתה משלם בסביבות 400 באט לסועד ואתה יכול לאכול כמה שאתה רוצה בטווח של שעה וחצי.
כל סוגי הבשרים ויש גם דגים ופירות ים, כמובן גם שתיה.
במרכז השולחן יש לכם מן סוג של מנגל (לא כמו ב-MK למי שמכיר) אלא ממש גחלים והבשר ממש איכותי וטוב וטעים.
אני אוכל בסנטרל רמה 2, את האמת אני לא יודע איפה יש עוד סניפים.
זה אתר הפייסבוק שלהם:
https://http://www.facebook.com/akarestaurant#!/akarestauran t
צירפתי גם תמונה של חלק מהתפריט
-
400 באט אכול כפי יכולתך???במחיר כזה אני מביא פרה לארץ!! במחיר סופי?? -
400 באט אכול כפי יכולתך???וואו זה המון 400 באט
תעדכנו אם הסטייק איכותי !!!
*עדיין לא מצאתי בתאילנד מקום עם סטייק איכותי. -
הקישור לא עובד....
-
400 באט אכול כפי יכולתך???400 באט אכול כפי יכולתך, כן, מה ששמעתם.
כשאתם יושבים בשולחן יש לכם נייר, אתם מסמנים מה שאתם רוצים שיגיע אליכם (עוף, חזיר, נקניקיות, דגים, פירות ים, סטיקים וכו'...) ואחרי מספר דקות המלצרית מגישה לכם את זה.
כמו שציינתי במרכז השולחן יש גרילר ואתם פשוט מכינים את זה.
גמרתם את מה שהמלצרית הביאה, תקחו שוב את הנייר ותסמנו מה בא לכם עוד.
יש לכם שעה וחצי לאכול.
אישתי כל פעם מאיימת עלי ואומרת לי שאם אני לא מסיים את כל מה שהזמנתי אז המלצרית מחייבת אותנו בכסף. יש סיכוי שהיא עובדת עליי?
הסטיקים חתוכים דק כדי שהצלייה על המנגל תהיה מהירה, אבל הבשר איכותי וטעים וחושב מאוד - נקי.
הקישור עובד למי שמחובר לפייסבוק.
-
מסעדת אל גאוצ'ו - רשמים ותמונותהמסעדה ממוקמת כאמור ברחוב Sukhumvit Soi 19 ממש מתחת למלון City Lodge בצמוד לרחוב הראשי בפינה לקניון Terminal 21 (ניתן לראות בתמונות את בניין ה-Terminal 21 מציץ מעבר לג).
ראשית, למען הגילוי הנאות, אעדכן כאן כי הבעלים של מסעדת אל גאוצ'ו הוא ישראלי נחמד בשם דני, וגם חלק מן העובדים/מנהלים הם ישראלים.
אירוע הפתיחה אתמול חגיגי מאד, אורחים רבים הוזמנו, רבים מאד ישראלים - כולל עובדי השגרירות, אנשי עסקים למיניהם (כולל אברם גרנט שבמקרה עצר על הדרך בבנגקוק בדרכו מקוריאה...). כמות הבשרים שרצה שם בין האנשים היתה יכולה להשביע כמה כפרים בתאילנד למשך חודש. היין והוודקות נשפכו כמים, במיוחד וודקה קרמל בטעם מרענן.
-
מסעדת אל גאוצ'ו - רשמים ותמונותלמסעדה שתי קומות מעוצבות למופת, עם אריחים אדומים-חומים, תמונות יפות ומוזיקת רקע בספרדית. למסעדה יש מגוון מרשים של בשרים ומבחר יינות עצום.
-
מסעדת אל גאוצ'ו - רשמים ותמונות
-
מסעדת אל גאוצ'ו - רשמים ותמונותלאורחים הרבים הוגש מבחר ממטעמי המסעדה - צלעות כבש, סטייקים, נקניקיות חריפות ושאר בשרים לטעימות מכל טוב.
-
מסעדת אל גאוצ'ו - רשמים ותמונותבקומה השניה, מקומות ישיבה על כורסאות נוחות, שולחנות אישיים ובר יינות נוסף. חלונות גדולים משקיפים על הרחוב.
-
מסעדת אל גאוצ'ו - רשמים ותמונותהמסעדה פתוחה החל משעה 16:00 ועד לשעות הלילה המאוחרות.
התפריט לא זול בכלל (יותר דומה למחירים בישראל) אבל כולל מבחר בשרים איכותי, עוף, דגים, סלטים, ופסטות וכן מבחר מנות ראשונות ואחרונות.
בתיאבון
-
מסעדת אל גאוצ'ו - רשמים ותמונות
-
מסעדת אל גאוצ'ו - רשמים ותמונותאמיר,
תודה רבה על העדכון והתמונות. אכן מחיר יקר ולא שווה.
נתי -
יש לי הרגשה שהבעלים לא עשה עבודה מקיפהלפני שהוא פתח את החנות.
יכול להיות סטיקים מעולם שנוזל מהם זהב טהור במקום שומן, אבל תאילנד זה תאילנד וצריך גם לתמחר לפי תאילנד.
המחירים לא סבירים כלל וכלל לעומת המסעדות שמסביב.
בקניון שצמוד אליו יש מסעדות לא רעות בכלל עם מחירים הרבה, אבל הרבה יותר סבירים.
לא רואה תאילנדים (רבים לפחות) או תיירים נכנסים למסעדה ומזמינים במחירים האלה.
לפני כשבועיים היינו בפאטייה 7 אנשים (ואני שונא את פאטייה תאמינו לי) ונכנסו למסעדה מקומית כמובן חשוב שתהיה נקייה. אכלנו 7 אנשים כל אחד מנה עיקרית, שתיה קרה והחשבון יצא 470 באט.
כנ"ל לגבי בנגקוק, מסעדות יקרות נעות בין 300-400 באט לבן אדם כולל שתיה.
-
תוכל לתת כתובת, מיקום?הלינק לא עובד...
תודה