העברת בקבוק יין במזוודה
-
כמובן לא בתיק יד אלא בתיק הגדול בבטן המטוס...האם אפשר? הנחיתה במומבאי וקונקשן לדלהי. תודה לעוזרים -
העברת בקבוק יין במזוודהאפשר
רק תרפדי טוב
לחיים -
העברת בקבוק יין במזוודהתודה. יש לך עצה כיצד לרפד? -
העברת בקבוק יין במזוודהמכירה אנשים שעוטפים את הבקבוק במגבת קטנה/בינונית ואז מצפים את הכל במסקנטייפ. -
העברת בקבוק יין במזוודהכיינן בוטיק וחובב יין, מעביר לא מעט בקבוקים (דו סיטרית).
ראשית דואג לפלסטיק בועות. אפשר למצוא בכל חנות חומרי אריזה וזה די זמין בבית (אפשר גם משומשת אם לא הוציאו לה את כל האויר). לאריזת בקבוק אחד צריך יריעה של 30X30 בערך, אבל הרעיון להקיף את הבקבוק מכל עבריו כולל הצוואר. הדבקת הניילון היטב בסלוטייפ.
לאחר מכן אריזת הכל בתוך שקית ניילון ללא חורים וקשירה טובה למקרה שכן יישבר. אם המזוודה תחטוף מהלומה בריאה, ייתכן והבקבוק ייסדק וייזל. השקית תמנע קטסטרופה.
הצבת הבקבוק הארוז במרכז המזוודה. בצורה כזו שהוא מרופד מכל עבריו גם לאחר סגירתה. רצוי שיהיו ספרים במרחק מסויים ממנו כדי למנוע פגיעה ישירה.
ככה אני מכניס עד 3 בקבוקים (כל אחד ארוז כנ"ל ולעולם לא ייגעו אחד בשני) במזוודה סטנדרטית.
העברתי לא מעט והכל עבר בשלום.
אותו הדבר בתרמיל הגדול. במרכז. עטוף כמו אתרוג ומוגן.
לחיים.
-
העברת בקבוק יין במזוודהאיזה אלוף! תודה רבה! מזמינה טותך לכוסית לפתיחת שנה חדשה בהודו -
העברת בקבוק יין במזוודה בשקית מיוחדתהיי,
אני רוצה לספר דווקא על שקית מיוחדת שנועדת לשינוע בקבוקי יין. יש בדפנות שלה ג'ל מיוחד כמו בחיתולים, כדי לספוג יין במקרה שהבקבוק מתנפץ. עוד פרטים:
http://wines-israel.co.il/Jet&GoCool
בהצלחה וטיסה נעימה.
ישראל -
העברת בקבוק יין במזוודה בשקית מיוחדתרעיון גדול.
יש לי גם הצעה לסטארט אפ בנושא:
להגברה ושיפור אופציית הספיגה במקרה שבר מציע להכניס לשקית גם כמה טמפונים (חדשים)
-
העברת בקבוק יין במזוודההי,
לא שאני רוצה לקחת על זה אחריות....
אבל אני מגלגלת בחולצה (או מגבת), ושמה במזוודה...
וזהו.
תמיד הבן-זוג אומר שאני אחראית
, ולשמחתי עדיין לא קרה כלום
.
גם דברים אחרים מזכוכית עוברית אצלי ככה...
אם זה כוסות, שווה להכניס לתוכם גם חולצה / גרביים.
-
העברת בקבוק יין במזוודההיי
ב 25 ש"ח תיקני בקבוק נוסף,כך תקחי 2 בקבוקים.
ותלכי אם האלוף רוני פשוט ולעניין,
במחשבה נוספת ניתן לעטוף גם בחיתול חד פעמי ורצויי שיהיה סופג,לעטוף כמו שעוטפים תינוק בן יומו.
ושיהיה בהצלחה -
העברת בקבוק יין במזוודהאם מדובר בבקבוק יין מהארץ לצרכי דת (קידוש, הבדלה) עדיף בבקבוק פלסטיק, כך עשיתי, יש אפשרות לסגירה הרמטית של הבקבוק.
אם לא , העצות שקבלת מן הסתם טובות.
מועדים שמחה
-
העברת בקבוק יין במזוודהעל רעיון החיתול + הטמפ***ם אפשר להגיש בקשה לרישום פטנט ייצוגי
-
טמפונים זו ממש לא מילה גסה -
טמפונים זו ממש לא מילה גסהכנראה שאני בסימביוזה מוחלטת עם המתבגר שלי ומגיבה בידיוק איך שהוא היה,
מכיר את השיר ששר מתי כספי, "זו ילדותי השנייה"? בקרוב אצלך... -
טמפונים זו ממש לא מילה גסהראיתי שמוכרים מן מארז מתנפח כמו מצופים וגלגל ים...
אך אני משתמש ברשת שעוטפים אתה בקבוקים בדיוטי פרי ובתוספת ניילון פצפצים. עד היום לא היה צורך בטמפונים וחיתולים סופגים.
באירופה בעיקר זה נורא ואיום כל מה שהולך סביב בקבוקים ונוזלים בטיסה.
-
אוי ואבוי, יום הדין קרב!הצילו! -
אוי ואבוי, יום הדין קרב!אין עם זה דווקא בעייה כי אם זה בא אז זה בא מתוך רצון
-
העברת ייןכאדם דתי שלוקח איתו יין לקידוש והבדלה,אני לוקח את היין בבקבוקי פלסטיק קטנים של 250 מל' ועד היום הכל עבר בשלום. -
העברת ייןמדובר בבקבוק יקר מאוד של 750 מל -
העברת ייןגל, עכשיו זה כבר מסקרן -
בקבוק יקר, לוקחים אותו להודו...
אז היכן אנחנו נפגשים?