בחזרה
בחזרה
המלצה על מלון בניו יורק
-
המלצה על מלון בניו יורקאני לא יודעת על איזה תאריכים מדובר,אבל במלון שהמלצתי עליו
the hotel @ time square
http://applecorehotels.com/the-hotel-at-times-square
יש סוויטות של שני חדרים ממש נחמדות, עם ארוחת בוקר חביבה ומיקום נהדר.
המחיר של הסוויטה מאוד משתנה בהתאם לתקופה...
-
המלצה על מלון בניו יורקאמא שלהם תודה
משום מה דרך בוקינג לא ניתן להזמין את הסוויטה,פניתי אליהם והם טרם ענו לי.
אפשר קצת פרטים על החדר והמלון ?? באתר שלהם זו נראית אופציה זולה וטובה הסוויטה הזאת
מדובר על יולי 2013
ליאור
-
המלצה על מלון בניו יורקאיזה תודה
האמפטון אין רשת מעולה,הזמנתי מלון שלה בנורס קונוואי
המלון שלהם במנהטן יקר עבורי 430 דולר ללילה......
ליאור
-
המלצה על מלון בניו יורקהינו שם. מעלית מזעזעת-עם סורגים שקופים שרואים כמו פעם החוצה(כמובן שאשתי עלתה ברגל כל יום מהפחד...........)
חדר בסיסי.
היה נחמד עבורנו בנסיעה ראשונה לאמריקה לפני כ15 שנה. למדנו מזה.
אם חשוב לך רק לישון בלילה ולא חשוב איך -תיקח אותו
אחרת-שומר נפשו ירחק.
-
המלצה על מלון בניו יורק-רדיו סיטי!בהמשך למה שרשמתי קודם על המעלית
-
המלצה על מלון בניו יורק-רדיו סיטי!אליגו תודה רבה
מחקתי אותו מהרשימה
-
המלצה על מלון בניו יורק-רדיו סיטי!
הי ליאור,
אנחנו היינו בקיץ 2011 עם הבנים במלון סטנפורד Stanford Hotel בניו-יורק. נמצא ברחוב 32 בין השדרה ה- 7 ל-6. מיקום מעולה. הזמנתי די הרבה זמן מראש וקבלנו מחיר מצויין, אם אני לא טועה משהו כמו 280 דולר ללילה (הוספנו משהו על מיטה נוספת). החדר היה ממש גדול, המלון מאד נקי והשירות מצויין. כדאי לכם לבדוק.
http://family.lametayel.co.il/%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%9F+%D7%A 1%D7%98%D7%A0%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93+stanford+hotel+%D7%91% D7%A0%D7%99%D7%95-%D7%99%D7%95%D7%A8%D7%A7+
תהנו !!
שירלי
-
המלצה על מלון בניו יורק
כן, גם אני לא הצלחתי להזמין את הסוויטה דרך בוקינג.
פניתי לבוקינג והם אמרו שלא כל החדרים של כל מלון מוצעים אצלם באתר וזה לשיקולו של המלון.
אני הזמנתי דרך האתר של המלון עצמו, גם בפעם הקודמת וגם הפעם.
המלון עצמו די פשוט, לא מפואר, אבל מאוד נוח. החדר בעצם מורכב משני חדרים עם דלת בינהם, כשרק באחד מהם יש שירותים ומקלחת.
בכל חדר יש מיטה זוגית גדולה ונוחה וטלויזיה.
השירות היה אדיב מאוד ויש גם ארוחת בוקר של שתייה חמה, בייגלס, גבינה, ריבה, יוגורט, קצת פירות וכאלו וזה כלול במחיר.
המלון ממוקם על רחוב 46, דקה מהטיים סקוור.
זה ממש נשמע כאילו אני משווקת את המלון, הא?
שימו לב שהמחיר ההתחלתי שמופיע לא כולל מיסים.
הכנסתי סתם חמישה לילות ביולי לשני מבוגרים ושני ילדים ויצא 1537.90 כולל מיסים.
אני הזמנתי את המלון כמה חודשים מראש, כי יש אפשרות לביטול ללא חיוב עד 24 שעות לפני.
מדי פעם אני נכנסת ובודקת אם המחיר ירד ואז מזמינה מחדש ומבטלת את ההזמנה הקודמת.
חסכתי די הרבה כסף ככה
בהצלחה! ואם יש עוד שאלות אשמח לענות
-
המלצה על מלון בניו יורקדורון,
אתר אמין נוסף שפחות מוכר אבל אפשר למצוא דרכו דירות במקומות מרכזיים.
http://www.apartmentresources.com/
יורם
-
המלצה על מלון בניו יורקליאור ...
לא הייתי לוקח כ MUST את הצורך בלינה על הטיימס סקוור - אמנם זה "מרכז העולם" ... אבל לא מרכז הטיול בניו יורק ... בטח לא בבקרים ...
ניו יורק נוחה מאוד להתנהלות רגלית ... וזה ממש חובה !
כל לינה משפחתית במחיר שפוי ונורמלי בין הרחובות 56 ו- 28 (+/-) לכל רוחב השדרות תהיה טובה.
לצורך הדוגמא, אני לנתי ברח' 54 על השדרה ה 1 ... לא הרגשתי שום בעיה עם ההליכה בבוקר וגם לא בלילה ... זה לא רחוק, זה נעים, זה בטוח ומעניין ... כל פעם הולכים ברחוב/שדרה אחרת ...
בשבוע ניו יורק השתמשתי בשירותי הרכבת התחתית כ 5 פעמים ... הכל ברגל !
חפש דירות להשכרה ... יש חברה ישראלים מומלצים פה ... במיקומים טובים ובמחירים שפויים ...
ועכשיו ... תמשיך לחפש ...
בהצלחה ...
-
המלצה על מלון בניו יורקכמעט באותה הבעיה.
נסיעה ב-9.5 ל7 לילות מחפשת מלון למבוגר וילד.
עד כה שיריינתי לי 2 בתי מלון דרך מבצעים של BOOKING שאני מקבלת במייל.
אולי יעזור לכם:
helmsley park lane נמצא ממש בסנטרל פארק עלות של 1435$ ללא מיסים (עוד כ200$+-) ללא א.בוקר ללא אינטרנט בחדר שפונה לנוף העיר.
BEDFORD HOTEL נמצא בE40 מחיר 1400$ ללא מיסים. לא כולל א.בוקר עם אינטרנט חינם.
מצאתי בשיטוט באתרי בתי המלון את מלון סטנפורד המחיר דרך המלון 1714$ עם ארוחת בוקר וכולל אינטרנט
מקווה שעזרתי
ואם למישהו יש חוות דעת על בתי המלון הנל אשמח ...
עינת
-
המלצה על מלון בניו יורקמצטרף לשתי המלצות שניתנו פה ל המלצה היא עם תפיסה שונה
THE HOTEL ֲTOMES SQUARE מלון מצוין במרכז מנהטן
country inn בלונג איסלנד סיטי גם הוא מצוין חצי מחיר מהראשון אבל מחוץ למנהטן 2 תחנות ואתם במנהטן
בשניהם הייתי מספר פעמים שניהם טובים ומומלצים , אתם צריכים לקבל החלטה אם רוצים לחסוך ולישון מחוץ " למרכז העינינים" ,או לשלם כפול כדי להיות בצופציק של הצנטרום
-
המלצה על מלון בניו יורקשלום לכל החברים
משתתף לפרגון של אחת הגולשות כאן לאחרונה,יש כאן בהחלט אנשים טובים עם המון ידע והמון נכונות לעזרה.
שירלי 4-תודה,אבדוק
אמא שלהם-האם המקום רועש ?? אינטרנט יש ?? קומה מומלצת יש ?? נראה לי דיל מצויין במיוחד עם תנאי הביטול הנהדרים.שוב תודה
יורם-תודה על האתר אבל........דורון ?? מאיפה השם הזה.
יערי- מסכים לניתוח,פניתי כבר לעידו ועוד אחד שמשכיר דירות חזרו אלי ואמרו שרק באפריל יקחו הזמנות. אגב מאוד מוזר לי שהרוב המכריע הולך על מלונות בעוד שבאתרי הדירות המוכרים לי מאירופה יש דירות טובות במיקום טוב במנהטן, עם המלצות ויותר זולות בהרבה מהמחירים במלונות. יש סיבה לנושא הזה ??? (לדוגמא חיפשתי בהומליידי )
עינת-יבדקו המלונות
פגולוג-טוב לשמוע שגם אתה אהבת את המלון
ליאור
-
המלצה על מלון בניו יורקהי,
לא זוכרת שהיה רעש כלשהו שהפריע. חשוב לציין שהיינו בדצמבר, כך שלפתוח חלון בכלל לא היתה אפשרות...
איין לי מושג לגבי הקומות בהן יש את הסוויטות, אבל ניתן אולי לפנות אליהם במייל ולשאול.
בקומה השנייה יש איזה בר, כך שאני חושבת שעדיף מה שיותר רחוק...
יש אינטרנט חופשי בחדרים שעבד מצוין!
תזמין ותבדוק בנתיים - מה יש להפסיד?
-
המלצה על מלון בניו יורקליאור,
תוך כדי כתיבה דיברתי בטלפון עם אחי, שמן הסתם קוראים לו דורון וככה זה התגלגל, ושמתי לב לזה בדיעבד בתקווה שלא ירגישו!
מזלי שלא רשמתי עוד כמה דברים שעלו בשיחה..
-
המלצה על מלון בניו יורקהי ליאור
אני מהאסכולה שמאמינה שכשמגיעים למנהטן צריך ללון בה כדי להרגיש את הקצב האמיתי שלה.
בביקור האחרון שלנו גרנו במלון ניו יורקר בסוויטה משפחתית בקומה21
להרכב שלכם אפשר תיאורטית לקחת חדר אחד עם שתי מיטות קווין אבל אני מעדיפה לשלם יותר ולקבל קצת מרחב. המלון ממוקם בפינה של רחוב 34 והשדרה השמינית, משקיף על אמפייר סטייט, ליד Pennsylvania Station וממש מעל לMadison Square Garden
מצ"ב קישור למלון:
http://www.newyorkerhotel.com/
המלצה נוספת של חברה טובה וגולשת אהובה מאד כאן בפורום - ערבה, היא מלון ניו יורק אפיניה. מיקום דומה ומלון מקסים שהיא חוזרת אליו שוב ושוב... הוא אמנם קצת יותר יקר בדר"כ אבל יש בו דירות מקסימות ומרווחות ומאד מומלץ
מצ"ב קישור למלון:
http://www.affinia.com/New-York-City-Hotel.aspx?name=Affinia -Manhattan
אורלי
-
המלצה על מלון בניו יורקהי אורלי
המלצה מעולה המלון שלך
יש שם עכשיו מבצע של הזמנה עכשיו וביטול גמיש במחיר של 1500 דולר ל5 לילות לטאוור סוויט שנמצאות בקומות 38-41
איך הוא בהשוואה לבדפורד (שגם חזרו אלי עם סויטה של חדר וסלון ב1500 דולר) והמלון שהמליצה אמא שלהם the hotel @ time square שגם הוא באותו מחיר פחות או יותר
שלושתם כרגע באותו מחיר פחות או יותר (באם הבנתי נכון את המבצע של המלון של אורלי "הזמן עכשיו וחסוך 25 % " )
מה עדיף מבינהם ???
-
המלצה על מלון בניו יורקמצטרפת קצת לשאלה...
הסתכלתי על הניו יורקר ובתאריכים שלנו הוא יוצא באותו מחיר.
יודעים יותר פרטים על הטאואר סוויט?
האם הספה שמדובר עליה היא ממש מיטה?
תודה
-
המלצה על מלון בניו יורקהיי ליאור ואמא שלהם היקרים
שמחה שעזרתי
לצערי אין לי דרך להשוות בין המלונות מכיוון שלא שהיתי בשלושתם.
הביקור שלנו ב"תפוח הגדול" היה לפני שלוש שנים ויכול להיות שדברים השתנו מאז.
קצת פרטים:
מיקום - המלון ממוקם במקום טוב, יחסית קרוב לאתרים מרכזיים ויושב על רחוב 34 המלא בחנויות לאוהבי השופינג.
מצ"ב לינק של מפת מנהטן עם התייחסות למלון ביחס לאטרקציות עיקריות בעיר http://www.newyorkerhotel.com/tourism
מרחק הליכה מטיימס סקוור : 10-15 דקות.
מרחק הליכה מהאמפייר סטייט בילדינג: 10 דקות.
החדרים - אנחנו היינו בסוויטה משפחתית שכוללת חדר שינה ובו שתי מיטות קווין , סלון הכולל שולחן כתיבה, שולחן משפחתי גדול ל-6 אנשים (כמו שיש לרובנו בפינת האוכל או בסלון), וספה הנפתחת למיטה זוגית. שתי הבנות ישנו במיטה הנפתחת בנוחות רבה אבל חשוב לי לציין שילדי מאד נוחים ולא מפונקים ומרוצים מכל דבר...
החדרים מאד קטנים וצפופים (כמו רוב חדרי המלון במנהטן) ולכן המרחב של הסלון נתן לנו אוויר...שימו לב שכמעט תמיד משתמשים בצילומים בעדשות מרחיבות ולכן בתמונות נראה מרווח אבל זה לא כך במציאות. המרחב מסביב למיטות אינו מרובה, בלשון המעטה.
אנחנו היינו שם באוקטובר ולכן לא השתמשנו במזגן אבל שמנו לב שמדובר במזגן חלון כמו שהיו פעם (רואים גם בתמונה שבאתר המלון) וזה היה לנו די מוזר. לראות משהו מיושן שכזה ב"תפוח הגדול" של העולם. יחד עם זאת אין לי יכולת לומר משהו על תפעולו...כי לא ניסינו. למען ההגינות חייבת לומר שהיה שם שירות חדרים מצויין וכל בקשה שלנו נענתה בתוך דקות ספורות ועם חיוך והרבה סימפטיה.
המקלחת באותה תקופה היתה מאד בסיסית , היה בה כל מה שצריך, היא היתה נקייה אבל לא מפנקת במיוחד. קרמיקה של פעם ועיצוב עגמומי מעט.
ליד המלון יש מספר מקומות בהם ניתן לאכול ארוחת בוקר ניו יורקית טיפוסית ומאד נוח להתנייד שם, למרות שחייבת לומר שאנחנו כמעט הכל עשינו ברגל - את ניו יורק כובשים ברגליים !
זכרו שמדובר בניו יורק שבה המלונות יקרים יחסית למקומות אחרים בארה"ב והתמורה שמקבלים עבור העלות הגבוהה הזו - קטנה מאד (יחסית).
מאחלת לכם שתבחרו טוב כראות עיניכם ושיהיה לכם כיף
אורלי
-
המלצה על מלון בניו יורקתודה אורלי!
לפי התיאור שלך מדובר בתנאים מאוד דומים לאלו שבמלון שאנחנו מכירים.
אם אני מבינה נכון הסוויטה המדוברת שונה מהסוויטה שאתם הייתם בה וכיוון שאצלינו הספה מיועדת לסבא, נראה לי שעדיף המלון "שלנו" שבו הוא מקבל מיטה אמיתית .
ליאור - אני זוכרת שבמלון "שלנו" היינו מופתעים מכך שהחדר לא היה כזה קטן וצפוף כמו שהזהירו אותנו מהמלונות במנהטן.
המזגן לא היה מזגן חלון, אבל גם לא חדיש במיוחד.
מה שכן - איין נוף!