בחזרה

המלצה על מלון בניו יורק

• המלצה על מלון בניו יורק - לאמא שלהם ואורלי
    לכמה אנשים הזמנתם את הסוויטה?

אני לא מצליחה להזמין ליותר מ- 4.

גם לא באתר שלהם

תודה רונית

אורלי - קודם כל הזמנתי במלון שהמלצת. מקווה שהמזגן יהיה בסדר.

יצא מחיר מאד סביר 1292$ ל - 5 כולל מיסים.

תודה Cool

• המלצה על מלון בניו יורק-רדיו סיטי!
    למה לשלם סתם כסף מיותר אנחנו ישנו בקיוונס מלון la quinta מצויין עלה 680 דולר 4 לילות +ארוחת בוקר ל-4 אנשים מומלץ.

• Bedford Hotel
    שלום
    אנחנו התארחנו ב Bedford בפסח האחרון.
    המלון ממוקם ברח' 40 באזור השד' השלישית, רבע שעה מטיימס סקוור וחמש דקות מתחנת מטרו.
    האזור מאוד נעים ואין בעיה להסתובב בלילה גם עם ילדים קטנים.
    באזור יש כמה חנויות מכולת , ואפשר לקנות מצרכים לארוחת בוקר.
    אנחנו לנו בטוואר סוויט במבצע של לילה רביעי חינם (בדקתי והמבצע עדיין קיים) לפני שנה לארבע לילות המחיר היה 1140 $.
    במלון יש אינטרנט חינם, יש בקומת המרתף מכונת כביסה ומייבש בכסף .
    הסוויטה היא חדר שינה מרווח ביותר וסלון מרווח מאוד. יש חדר אמבטיה ושירותים אחד, כניסה מחדר השינה.
    2 חדרי ארונות שאפשר לאפסן בהם את המזוודות בנוחיות רבה (חוסך מקום ומאפשר מרחב).
    יש מטבחון קטנטן עם מקרר, מיקרו , כלים, סכום.
    יש 2 טלוויזיות.
    שולחן אוכל ל4 אנשים. שולחן עבודה וכסא, כורסא גדולה. למרות שהוסיפו מיטה והספה נפתחה למיטה זוגית היה עדיין מקום להסתובב.
    הנוף מהחלון הוא לאמפייר סטייט בילדינג שבלילה מואר ויפה.
    הספה בסלון נפחת למיטה זוגית (מתאים ל2 ילדים לא מאוד גדולים (או מבוגר אחד) והוסיפו לנו מיטה נוספת (לא זוכרת אם היתה תוספת עבור המיטה). השרות בקבלה מאוד אדיב, אפשרו להשאיר את המזוודות בכניסה עד הטיסת לילה ואפילו היה להם משקל לחדר לשקול את המזוודות.
    בקיצור אני ממליצה.
    עכשיו שאני נזכרת, אני תוהה למה אני בכלל העלתי בדעתי לחפש עבור הטיול הקרוב מלון אחר... אולי כדי להתנסות במשהו אחר...
    בהצלחה

• ניו יורקר Hotel
    לא יודעת איך זה עכשיו (לא בדקתי), אבל בזמנו היו בקורות מזעזעות על הניויורקר בטריפאדוייזר כולל סיפורים על פשפשים וחולדות. יודעת שעבר מתיחת פנים. בכל אופן ממליצה לבדוק היטב לפני שמזמינים.

איריס

• ניו יורקר Hotel
    תודה על ההתיחסות

איריס חולדות לא ראיתי שהתלוננו אבל המצב בשלושת המלונות די דומה (בדפורד,ניו יורקר The Hotel @ Times Square)

שלושתם יש בערך אותו ציון בבוקינג (7.6-7.9) ואותו ציון בטריפאדוויזר (בין 3.5 ל4 עיגולים) שלושתם יש מאות ביקורות
    בשלושתם יש סוויטה עם חדר וסלון באיזור 1500 דולר עם ביטול גמיש בלי מקדמה.

בשלושתם אם נכנסים לביקורות הגרועות עומדות השערות עקב התיאורים על רעש טחב רהוט ישן צוות אנטיפט וכיוצ"ב

מאידך יש המון ביקורות טובות עליהם גם באתרים וגם מחברי הפורום

מעליהם יש מלונות כמו הביקון של איריס שנראים טוב יותר אבל עולים 500 דולר יותר

בקיצור אני די תקוע.......

ליאור

• המלצה על מלון בניו יורק - לאמא שלהם ואורלי
    רונית,
    אנחנו הזמנו את הסוויטה לשלושה.
    תנסי לכתוב להם מייל או משהו, הם מאוד אדיבים.

• ניו יורקר Hotel
    ליאור,
    רק להבהיר - הסוויטה בTHE SQUAR, היא לא של חדר שינה וסלון. יש שם רק שני חדרי שינה עם מיטות זוגיות. לא ספה נפתחת ואיין פינת ישיבה או משהו. כן יש שולחן כתיבה אם אני זוכרת נכון.
    כשאנחנו היינו היה מאוד נקי. לא מפואר, לא חדיש, לא מפונפן, אבל נקי ומסודר.

• ניו יורקר Hotel -משהו על בתי מלון...אסקפיזם בסנט.

שלום לך,

מנסיון:לא תמיד ביקורות טובות מאד שנותנות ציון גבוה מאד למלון המומלץ או ביקורות גרועות למלון המושמץ (להבדיל),אכן יגרמו לך גם להרגיש כך.

אני לא אומרת, שתבחר מלון נוראי. לא Carter.

אבל,אתה צריך לבדוק קודם כל מה הכי חשוב לך ולמשפחתך.
    אני הייתי במלון (לא בניו יורק),עם ציון גבוה בטריפאדוויזור,אבל לא הייתי מרוצה.היו שם מספר דברים שמאד מאד הפריעו לי,אבל זה לא צויין באף ביקורת. אם הייתי יודעת את זה,לא הייתי בוחרת במלון.
    זה לא היה מלון גדול.במלון גדול,זה אחרת.
    ומכאן אני חותרת לכך,שעם כל החסרונות,מלון גדול עדיף בעיני תמיד על מלון קטן.מכיוון,שבמלון גדול,יש תמיד יותר חדרים ואפשרויות לשינוי.בהחלט,חשוב שיהיה מקרר,מיני בר ועוד.וניתן גם לבקש מראש.
    השירות חשוב ביותר.
    אם לא חשוב לך איבזור,מלון Edison בטיים סקוויר הוא בעיני בחירה טובה.המחירים שם משתנים בהתאם לעונה ולתפוסה,יש שם מבצעים ומסעדת דיינר נחמדה.אוירה טיפוסית של מלון ניו יורקי. וגם חדרים מחודשים.

לגבי הניו יורקר:הייתי שם פעמיים.עכשיו גם הוא מחודש.
    מיקום טוב.שום דבר לא שלילי במיוחד וחיובי במיוחד.מלון גדול על כל המשתמע מכך.אין סיבה לשלול אותו.
    כל אחד יספר לך משהו.מה שחשוב זה חדר טוב.נוף אורבני,גם לא מזיק.

Milford Plaza , עבר שינוי טוטלי.הלובי שם בשיפוצים.
    יש חדרים שונים,חלקם עם נוף להדסון או לטיים סקוויר.מלון גדול.
    מיקום טוב. אם יש מחיר טוב, בחירה לא רעה.יש להם המון מבצעים.גם כי עדיין המלון בשיפוצים.

לבחירתך החופשית.רק תזכור:לכל אחד מפריע משהו אחר.האמריקאים,
    הם קטנוניים שאין דומה להם.אם מישהו הרעיש במיוחד בחדר סמוך,הם יכולים לכתוב זאת בביקורות. הרי גם פה המלון אשם לא?? Cool

בהצלחה!

הי agatha 1

תודה על תגובתך,ואני מסכים עם דברייך

לעיתים ביקורת גרועה היא בגלל מחלקת ההזמנות שפישלה או ארוע נקודתי שגרם לחוות הדעת הגרועה אבל לעיתים זה בגלל ריח טחב,מיטה שבורה,לכלוך וכיוצ"ב ולכן צריך לקרוא את חוות הדעת ולא להתייחס לציון כדבר קדוש

לא כל כך חשוב לי בחדר שיהיה ריהוט חדש וגם טיב הסבון והשמפו לא בהכרח חשוב לי.

אבל חשוב שהמיטות יהיו נוחות שלא יהיו ריחות בחדר שלא יהיה רעש מהרחוב שיהיה טיפה מקום בחדר (ולכן אני לא מסתפק בחדר אחד עם 2 מיטות קווין),שהמעלית תעבוד שרמת השירות תהיה טובה וכיוצ"ב

קראתי בקפידה את חוות הדעת על 3 המלונות שציינתי ובשלושתם יש הרבה שהתלהבו אבל גם כמה שהתלוננו על גורמים שנראים לי חשובים.

אבדוק את המלונות שציינת.

תודה

ליאור

שלום לך,

בהחלט חווית המלון תלויה מאד בחדר! חדר מרווח - חשוב שיהיה.אנחנו לא בסד.מעבר לזה:טחב ומיטה לא נוחה לא חוויתי.חוויתי שירותים שונים שלא עובדים כמו שצריך -אז טיפלו בזה.
    לי חשוב כאמור:שירות והכי הכי: איורור! !!בבתי מלון רבים אי אפשר בכלל לפתוח חלונות,אפילו טיפה לא.אז-המיזוג אמור לעבוד כמו שצריך.
    ואם זה לא קורה,אני ישר מטפלת בזה. ןקוראת לאנשי השירות.
    שמפו וסבון ושירותים נאים,הם די נעימים.לא הכי הכי חשובים.אבל כיף שיש אותם. טלויזיה עם ערוצים מגוונים-זה גם לא רע.

לגבי שלושת המלונות:אני אוהבת את אדיסון וחוזרת אליו כאשר התעריפים מתאימים לי.אחר כך-מילפורד וניו יורקר.

בהצלחה!

היי ליאור,

ביולי 2011 היינו ב- Salisbury. נהננו מאוד. לקחנו סוויטה משפחתית הכוללת חדר שינה גדול מאוד עם שתי מיטות ענקיות + סלון גדול מאוד עם ספה נפתחת. בנוסף יש פינת מטבחון הכוללת שולחן אוכל וכסאות, כיור, מקרר קטן, מיקרוגל ומכונת קפה. ארוחת בוקר לא כלולה במחיר ובזמנו עלתה 6 $ לאדם. ארוחת הבוקר היתה טובה מאוד וכללה: ביצים קשות, קורנפלקס, קפה, תה, מיצים, מאפים מלוחים, מאפים מתוקים ועוד ועוד...
    יש מזגן אבל אין נוף. לפחות לא בחדר שאנחנו היינו בו.
    המלון נמצא קרוב מאוד לסנטרל פארק. יש תחנת Subway במרחק כמה בניינים. יש קרוב מאוד סופרמרקט שפתוח עד מאוחר בלילה. בין היתר מוכרים שם אוכל מוכן, סלטים מוכנים ארוזים, פירות קלופים וחתוכים באריזות אישיות.
    האזור נעים גם בלילה מאוחר.

עפרה

עופרה איזה הפתעה.....

חיכית בשקט בשקט ונראה לי ששלפת ג'וקר !!!

תודה רבה

ליאור

היי ליאור,

אני תמיד שמחה לשלוף ג'וקר Smile
    אני ממליצה מאוד על המלון הזה.
    בהצלחה! כמה שאני מקנאת בכם.

עפרה

תודה עופרה

על פניו זו עסקה משתלמת מאוד מאוד

הגודל של הסוויטה גדול מאוד ביחס לניו יורק (500 סקוור פיט)
    המיקום נהדר,מחיר ל5 לילות 1560 דולר (כמו 3 האחרים)זה המחיר שקיבלתי אחרי שפניתי אליהם במייל,זול אפילו מהמחיר באתר האינטרנט (אין לי מושג למה.......)

ציון בטריפאדוויזר הכי גבוה מהארבעה

למי שטס בנובמבר-דצמבר שווה לבדוק יש להם מבצע עכשיו של 20 אחוז הנחה

בקיצור הזמנתי גם שם (בלי מקדמה,ביטול חינם עד 48 שעות לפני)

ליאור

באף אחד מהמלונות האלו איין חדרים פנויים בתאריכים שלנו... פתרו לנו את ההתלבטות Razz

ליאור,

הג'וקר היה מונח על השולחן כבר מהודעה 6 שלי- רק שהוא לא הכריע את המשחק!

וברצינות, שעודף בחירות מעבר לים שכולם טובות יהיו הצרות שלנו, ולא מה שיהי לנו לאחרונה.

עוד דבר, אם לא יעצו לך עד כה, כדיא לעקוב אחרי אתר Travelzoo http://www.travelzoo.com/hotels/new-york/

עכשיו עוד מוקדם לקיץ, אבל כמה חודשים לפני הנסיעה יתכן ותוכל לשים את היד על מבצע משתלם במיוחד.

ג'ני - עיינתי בקישור שצירפת בהודעה מס' 6 וראיתי שגם שם וכבר אז המלצתי על הסלסברי Wink

ליאור - אני בטוחה שתהנו בסלסברי. גם היום, במרחק של שנה וחצי, הזכרונות הטובים מהמלון לא התעמעמו.
    חברים שלנו נוסעים ל-NY בספטמבר 2013 ובעקבות המלצה שלי הם הזמינו בסלסברי. אשמח לשמוע על ההתרשמות שלכם מהמלון כשתחזרו.

עפרה

• נדמה לי שהדיון מוצה מעל ומעבר לכל פרופורציה

• המלצה על מלון בניו יורק
    ג'ני.....וואלה את צודקת

אבל הג'וקר שלך היה בתחתית הערימה Laughing Laughing

תודה לכןלם על ההמלצות ,ובטוח שאחזור לספר

ליאור

בחזרה