ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה בלינה בסן דייגו

פורום צפון אמריקה
    8
    26
    6207
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • daf10
      daf10 נערך לאחרונה על ידי

ועוד שתיים
      מעולה, תודה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ofirts
        ofirts נערך לאחרונה על ידי

תגובה לReL.... מדהים...
        יאללה... מתוך מאות המלונות שיש שתי המלונות הללו שציינת היו גם השתיים האחרונים ברשימה שלנו. אנחנו שנהיה 4 ימים בחרנו את היקר יותר - הראשון והזול נראה קצת כמו מוטל דרכים. אפטון אין נראה יותר כמו בית מלון, יש לובי לנוח אחרי יום טיולים ארוך... ןלמרות שלנו ל4 ימים ההבדל בהחלט משמעותי, העדפתי לחסוך במקומות אחרים ולקחת דווקא אותו. סתם תחושת בטן למרות שהמלון השני עם המסדרון הפתוח (שונא את זה... ) יכול לעשות גם כן את העבודה...
        • haim1952
          haim1952 נערך לאחרונה על ידי

תגובה לReL.... מדהים...
          25 אטרקציות חינם לילדים.עדיין ממליץ על המלון-,היושב על המחלף של כבישים -8,163 וקרוב לכביש המהיר -15,נוח לגישה לכל האתרים,הגעה ויציאה קלים,ומחיר יפה כולל ארוחת בוקר.במלון שתי בריכות.
          המלון.
          La Quinta Inn San Diego-Mission Valley
          קישור לאטרקציות.
          http://www.sandiego.org/articles/25-fun-free-things-to-do-in -san-diego.aspx
          בהצלחה וטיול מהנה חיים.
          • ofirts

חבל שלא התיעצתי כאן בפורום.... 😞
            חבל, היה לי את הצלון הזה סגור ביד לפני 3 חודשים מבוקינג במחיר ריצפה. עכשיו המחיר כבר יותר גבוה, וכבר סגרתי את אמפטון אין..... התגובה החיובית הזאת היתה יכולה לחסוך לי קרוב לאלף ש"ח ל-4 ימים...... Sad נקווה שהבדל של 250 ש"ח ללילה אכן שווה במקצת לפחות את ההשקעה...) בכל זאת גם באתרים אמפטון אין מקבל ביקורות טובות יותר למרות שאין ספק שמבחית מחיר זול ותמורה - המלון שחיים ממליץ בוא אחד הטובים כדיל, סעיקר עם סוגרים מספר חודשים מראש
            • arielman
              arielman נערך לאחרונה על ידי

תגובה לReL.... מדהים...
              השאלה שלי אם היית מרוצה מהמלון? ההבדל בינו לבין המלון שחיים הציע (La Quinta Inn San Diego-Mission Valley) הוא 430 שקל (עבור 3 לילות). אין ספק שההמפטון אין נראה יותר טוב מבחוץ ומבפנים מבחינת חדרים, השאלה אם זה שווה את ההפרש במחיר.
              כמו כן, האם יש חנייה בקרבת המלון?
              רציתי לגם שאול, ראיתי שהמרחק מהמלון נגיד לאיזור הגזלמפ הוא 10 דקות בערך. השאלה אם יש היכן להשאיר את הרכב באיזור הזה או שעדיף להתבסס על תחבורה ציבורית (והאם יש כזו בקרבת המלון).
              • ofirts

תגובה לReL.... מדהים...
                אני מניח שהשאלה היא לא אלי... Smile אנחנו רק נהיה שם בעוד חודשיים.

אם ההבדל שלכם הוא 430 ש"ח ל3 לילות - נראה לי ללכת על היותר טוב באופן אישי ( זה היתה ההחלטה שלנו) - במיוחד עם יש ילדים קטנים וכו.
                • 1
                • 2
                • 2 / 2
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון