Wizz air - מס' שאלות
-
לב מי שטס בוויזאייר: רציתי לדעת כיצד מתבצע הליך ההושה במטוס.
האם הצ'ק אין הוא מטרמינל 1 או 3?
מה הכוונה שלהם צ'ק אין דרך האתר ומה ההבדל בין זה לבין צ'ק אין בשדה.
תודה. -
wizz air - מס' שאלותטסנו עמם בחורף, נטוס כנראה גם באביב ובקיץ לאור המחירים האטרקטיביים.
ולשאלותיך:
הליך ההושבה מאוד פשוט, מי שרכש עדיפות עליה למטוס עולה ראשון בגייט לאחר מכן כל השאר. ניתן לרכוש מראש הושבה בשורה הראשונה ובשורות מעברי החירום בתוספת תשלום. כל השאר עולים ותופסים מקום בשיטת כל הקודם.
באופן כללי צ'ק אין נעשה בנתב"ג בטרמינל 1, מוסרים מזוודות, עולים קומה לביקורת דרכונים ולבידוק ביטחוני ושוב יורדים ומוסעים באוטובוס לטרמינל 3 שם כל ההליך זהה, שרוול, דיוטיפרי וכל השאר.
ואולם, במידה ואין מזוודות למסור, יש רק מטען יד והבורדינג פאס מודפס מהבית, ניתן להגיע ישירות לטרמינל 3 לעמדת בידוק ביטחוני לנוסעים עם כבודת יד בלבד.
צ'ק אין באינטרנט הוא חינם, עושים את הליך הרישום לטיסה ומדפיסים לבד בורדינג פאס אתו מגיעים לעמדת הצ'ק אין בשדה התעופה. במידה ובוחרים בצ'ק אין בשדה התעופה משלמים על ההליך 10 יורו לנוסע לכיוון.
הגעה לשדה התעופה ללא בורדינג פס מודפס לאחר שנרשמת לצ'ק אין באינטרנט עולה לא פחות מ-30 יורו לנוסע!
-
wizz air - מס' שאלותלוקחת טרמפ על השאלות לפני שאני עושה הזמנה לטיסות,
זאת אומרת שאם יש לי מטען ואני נזקקת לשרותי הצ'קאין עלי להוסיף
סכום של עשרה אירו על הכרטיסים שרכשתי לכל כוון?
תודה, מעיין
-
wizz air - מס' שאלותלא, את צריכה לבחור צ'ק אין באינטרנט זה בחינם. -
wizz air - מס' שאלותריף, תודה.
האם לאור ניסיונך אתה ממליץ לטוס עם החברה הזו? -
wizz air - מס' שאלותמצטרפת לשאלה נוספת, לגבי הצ׳ק אין בחזור עושים מהבית לפני שנוסעים? תודה סמדר -
wizz air - מס' שאלותאני יודע מה טוב בשבילי, לאחרים יש רמת דרישות או ציפיות שונות משלי ולכן רצוי שכל אחד ידע לקראת מה הוא הולך בבואו לרכוש כרטיס בחברת לואו קואסט.
אחרי טיסה אחת עם WizzAir בחורף האחרון, שהייתה בסדר גמור מבחינתי, ניתן האות החיובי ויש לנו עוד כמה טיסות מתוכננות אתם. מבחינתי הם מוביל אווירי ולא שום דבר נוסף! אתה יודע מה ועל מה אתה משלם ויודע מה אתה מקבל בתמורה.
יש לשים לב לאותיות הקטנות ולדגשים. רצוי לשאול את השאלות לפני שמזמינים, כי כל טעות, גם אם נעשית בתום לב, אח"כ תעלה כסף.
אגב,
הם הרבה יותר טובים מלא מעט חברות אחרות איתן טסתי בעבר (מבלי לנקוב בשמות).
לגבי ביצוע צ'ק אין באינטרנט לחזור, הוא חינם וללא חיוב כלשהו ואם זה בטווח של הזמן המוגדר ע"י WizzAir , כלומר עד 14 יום לפני הטיסה, אכן ניתן לעשות את הצ'ק אין מהבית, להדפיס את בורדינג הפאס לטיסת החזור ולהציגו בעת הרישום לטיסה.
לשים לב לכך שאפשרות הצ'ק אין לטיסה באינטרנט נסגרת 3 שעות לפני מועד ההמראה!
-
wizz air - מס' שאלותREEF תודה רבה על התשובה המפורטת, טוב שיש אנשים טובים כמוך...הרבה זמן אני עוקבת אחרי המידע שאתה וחבריך נותנים. כל הכבוד על ההשקעה ומתן המידע בצורה כיפית ומעניינת
.בזכותכם אנחנו בונים את הטיולים שלנו. וברשותך שאלה נוספת, האם גם בחברת איזי ג׳ט זה כך? צריך לעשות גם צ׳ק אין לטיסת החזור ולהגיע עם הבורדינג פס( במידה ואין אפשרות להדפיס במהלך הטיול) תודה סמדר -
wizz air - מס' שאלות1. יש חסרונות אבל גם יתרונות. אני אתן מספר דוגמאות:
1. שליחת מזוודה עולה כסף אבל אפשר לשלוח עד 32ק"ג (20-23 בחברות אחרות)
2. גם טרולי עולה כסף אבל המשקל לא מוגבל (באל על 8 ק"ג)
3. תמורת 20€ (ששולם עם ההזמנה) ניתן לשנות מועד הטיסה (באל על 150$ לכרטיסים הזולים)
4. תמורת 8€ ניתן לשבת ביציאת חרום (מרווח יותר גדול) ׁׁׁ(באל על 49$.)
המלצה: רצוי גם לבדוק את המחירים באל על, כי בגלל התחרות הורידו מחירים. -
wizz air - מס' שאלותסמדר....
אפשרי בהחלט באיזיג'ט.
עשינו כך כשטסנו לג'נבה, עשיתי את הרישום וההדפסה בבית והדיילת בג'נבה אף ציינה בפנינו שרשום לה שעשיתי כבר צ'ק אין ושאלה אם אני צריך בורדינג פאס. -
wizz air - מס' שאלותתודה !! -
wizz air - מס' שאלות - ותודהקודם כל רציתי להגיד תודה גדולה לכל הנפשות ששיתפו אותי בחויותיהם ונתנו לי "להתגלח על הזקן שלהם". יישר כח וכל הכבוד!!!
רציתי רק להוסיף כי טסתי ב WIZZAIR ו: 1. למזלנו לא בדקו לנו במתקן את הטרולים לא בארץ ולא בבודפשט. 2. לא רכשנו מקומות מועדפים ובכל זאת היה לנו מרווח מספיק גדול לרגליים (אני ובתי - מעל 1.71מ'). יותר מרווח מאשר ב"אל-על". 3. ביציאה מהארץ היה לנו עכוב של 15 דקות, בתי השניה שהגיעה לבודפשט למחרת - יצאה מהארץ בעכוב של 1 שעה. בבודפשט - היה עכוב של 1 שעה ביציאה ארצה. אבל, כשיוצאים לנופש לא מתרגשים מעכובים....
רציתי להמליץ על: 1. חנות קטנה ומתוקה שנקראת SUGAR. חויה נחמדה. 2. סיורים חינמיים של 2.5-3 שעות בנושאים שונים שבסופם נותנים טיפ למדריכים.
אגב, האם אפשר לטוס עם WIZZAIR ליעדים פרט לבודפשט ובוקרשט?
אז, שוב תודה. רעיה
-
wizz air - מס' שאלותreef יש לך טעות סופר ...
צ'ק אין באינטרנט מתבצע החל מ 14 ימים לפני הטיסה ועד 4 שעות לפני הטיסה
לא כך הוא הדבר?
-
wizz air - מס' שאלותיערי ידידי היקר,
אני מסתמך על דברי נציגת השירות בבודפשט
"Sorry, flight check-in service was closed 3 hours before departure"
המכשפה כ"כ נהנתה לחזור על זה שוב ושוב שזה מהדהד לי באוזן!
לא מן הנמנע שהצדק בדבריך וצריך להקפיד שבעתיים ולקחת מספיק מרווח ולוודא שיש לך בורדינג פאס ביד.
לטובת אלו ששכחו, איבדו או טעו, כתבתי טיפ מפורט:
קנס ב-WizzAir על הגעה לטיסה ללא כרטיס עליה למטוס - והפתרון!
-
wizz air - מס' שאלותאני דיברתי השבוע עם נציג ... דווקא נחמד ...
דרך אגב ... הם יושבים בוורשה ?! (שאלתי)
ולגבי ביצוע צ'ק אין באינטרנט והדפסת הבורדינג אמר ... החל מ 14 יום ועד 4 שעות לפני הטיסה ...
ו ... למה לחכות לרגע האחרון ???
בדקת אם בורדינג בטלפון חכם תופס? , אולי רק קובץ PDF על המכשיר? הם רוצים נייר ?
-
wizz air - מס' שאלותכמו שREEF כתב, הם רוצים רק מודפס. וויזאייר עוד לא לופטהנזה.
גם לי היה סיפור קטן. כאשר בארץ הדפסתי את ה-BOARDING CARD לא שמתי לב שהודפס בהונגרית.
כאשר אני מגיע בנתב"ג לשער, הדיילת אומרת שלא מבינה את הכתוב. אמרתי זה הבעיה שלכם.
בסוף זה כמעט היה גם הבעיה שלי, כי עד שמצאו מישהו יודע הונגרית, כבר כמעט כולם עלו.
מזל שהיה לי מקום שמור.
בקשר ל-CHECK IN זה כתוב באתר:
Web check-in is available from 14 days up to 3 hours before the scheduled flight departure time of the flight.
-
wizz air - מס' שאלותקיבלתי במייל בניוזלטר שלהם על הניסוי עם הבורדינג בסמארטפון ע"י שימוש באפליקציה שלהם, רק שבת"א זה עדין לא תופס.
לגבי PDF, פתחתי המחשב הנייד והראתי לדיילת, לא עניין אותה, אמרה Show me the Paper,
אמרתי לה - יש לי בטרולי קקען פאפיר...
אמרה- What?!?!...
ענית- Never mind...
לגבי הצ'ק אין, אני עושה באינטרנט יום לפני הנסיעה. זה מהניסיון של ענתנת. אחרי שהזיזו לה ימי טיסה, לא הסכימו בתחילה לבטל צ'ק שנעשה באינטרנט אך ורק אחרי התעקשות ולא מעט עצבים נאותו לבטל הצ'ק אין כדי להזיז טיסות מועדים אחרים. כל זאת למרות שהאחריות בגין השינויים היא של וויז.
-
wizz air - מס' שאלותהיי,
לגבי המטען שבאפשרותך להעלות למטוס יחד איתך - בחינם.
יש מידות שמצויינות - האם הם מקפידים על כך .... על הס"מ?
האם הילקוטים של בני הנוער (תיקי הגב) מתאימים לכך? לגבי המשקל הבנתי שאין בעיה אך לגבי המידות .....
תודה
-
wizz air - מס' שאלותשבת שלום,שאלה בנושא עגלת תינוק עםwizzair האם זה יכול להחשב כתיק יד,מזוודה או שזה חינם? תודה.דייב
-
wizz air - מס' שאלותשבת שלום,שאלה בנושא עגלת תינוק עםwizzair האם זה יכול להחשב כתיק יד,מזוודה או שזה חינם? תודה.דייב