בחזרה
בחזרה
דחוף!! מי שצריך לשכור רכב!!
-
כרגע ביצעתי הזמנות באתר של ALAMO.COM לחודש ספטמבר.
מחירים מטורפים !!!!!!!!!!!
שכרתי מיניואן ל-7 במחיר של פחות מ-220 דולר לשבועיים כולל הביטוחים !!!! במחיר הזה כלול גם את ה-ROAD ASSISTANCE, יכולתי לקחת בפחות מ-200 דולר ללא תוספת זו.
שכרתי גם רכב מ-SFO להחזיר ב-PHL, ה-DROP FEE יותר מ-500 דולר, אבל דמי ההשכרה לשבוע מצחיקים ממש. סה"כ עם כל הביטוחים עולה השכרה זאת למשך 29 יום 857 דולר !!!! על פול סייז !!!!!
או שמדובר בתקלה באתר שלהם (מה זה משנה, הם יכבדו את ההזמנה) או שפשוט השתגעו.
מי שלא מזמין, מפסיד !!!
מה עוד שרק נותנים שם פרטי ומשפחה, אי-מייל ואפשר לבטל/לשנות בכל עת, גם אם שכחתם לבטל, לא יחייבו אתכם.
חשוב לציין "תושב ישראל" כדי שהצעת המחיר תכלול את הביטוחים !!!
-
דחוף !! כל מי שצריך לשכור רכב !!!מדהים!!!!
200$ 8 ימים ל Passenger Minivan 7
כולל הביטוחים ו - ROAD ASSISTANCE
-
דחוף !! כל מי שצריך לשכור רכב !!!היי ,ראית ונראה לי מוזר.
לא כתוב שזה כולל ביטוחים!
כתובCDW /
אבל מה עם כל הביטוחים הבסיסיים?
כמה עולים הביטוחים?
איך זה שלא לוקחים כרטיס אשראי מראש?
מה הקטש כאן?
-
דחוף !! כל מי שצריך לשכור רכב !!!אין שום קטש, הביטוחים מספקים אם תקרא היטב תראה שכוללים כל מה שמוצע ע"י הסוכנויות להשכרה בארץ. ביטוח CDW עם אפס השתתפות עצמית וצד ג' עד מיליון דולר. זה מה שאנו צריכים.
כבר בעבר הזמנתי ישירות באתר של ALAMO, אין שם "קטש".
דוווקא אם יש לחשוש מ-"קטש" כלשהו, זה לגבי הסוכנויות או החברות הפחות מוכרות. גם סוכנות בארץ יכולה לסגור את דלתותיה מהיום למחר וזה לא יקרה , לפחות לא בתקופה של החודשים הקרובים, עם ALAMO.COM, שהיא חברת בת של VANGUARD שהיא גם הבעלים של NATIONAL.COM.
-
דחוף !! כל מי שצריך לשכור רכב !!!פנתה אלי אחת מהגולשות בפורום, טענה במסר אלי שמקבלת מחיר גבוה.
לפני בדיקתי
שבוע ב-LAX למיניואן, כולל הביטוחים הנחוצים, עולה רק 70 דולר בסה"כ !!!!!!!!!
אם מישהו מתקשה להבין את תהליך ההזמנה, שיפנה אלי במסר אישי ואנסה לעזור.
-
דחוף !! כל מי שצריך לשכור רכב !!!היי
נכנסתי לאתר שלהם ולא ראיתי אופציה למיניוואן.
איך אפשר לקטגוריה כזו?
-
דחוף !! כל מי שצריך לשכור רכב !!!What are you talking about?
עבור 19 ימים מבקשים כ-4000 $
קבל קישור:
https://http://www.alamo.com/en_US/car-rental/reservation/se lectCar.html
-
פיני - הקישור שלך לא עובדלא יודע כיצד בדקת ומה בדקת ולאיזה תאריכים מהיכן להיכן, אז לא יכול לעזור לך בכך.
-
דחוף !! כל מי שצריך לשכור רכב !!!חוזר על מה שאמרתי לפיני:
לא יודע כיצד בדקת ומה בדקת ולאיזה תאריכים מהיכן להיכן, אז לא יכול לעזור לך בכך.
-
ממליץ להמתין עד הערב, אני אתקשר ל-ALAMOאבדוק בדיוק מה הסיפור ואז אחזור לפורום עם פירוט ותוכן השיחה.
-
אובכן, התקשרתי ל-ALAMOבדקתי לגבי אחת ההזמנות שלי, היה לי ספק קטן כי באי-מייל שקיבלתי לגבי ההזמנה זה לא היה כ"כ ברור.
המחיר שקיבלתי אכן כולל:
CDW שפותר את השוכר מההשתתפות עצמית על גניבה, נזק בתאונה וכד'.
EP שכך נקרא ב-ALAMO ומדובר ב-SLI כפי שנקרא בסוכנויות/חברות אחרות ומכסה תביעות צד ג' עד מיליון דולר.
אלה שני הביטוחים שמכלילים סוכנויות ההשכרה המוכרות בארץ.
מי שצריך ביטוחים נוספים, לדוגמה ROAD ASSISTANCE שמכסה נזק לצמיגים, לשמשות, לשלדה (לא עקב נהיגה רשלנית), לגרירה ולשיכפול מפתחות במקרה של איבודם או כד', שיוסיף כ-5 דולר ליום + TAX. אני אישית לא עושה ביטוח זה בהשכרות ארוכות וביטוח זה גם לא נכלל ע"י הסוכנויות השונות כי אפשר לעשותו רק לפני לקיחת הרכב ממש במשרדי ALAMO בשדה התעופה או בתחנה אחרת של החברה.
חשוב לציין שהמחירים הנמוכים יכולים לנבוע ממדיניות החברה, אולי ממלאי גדול שהצטבר להם, אולי ממחירי רצפה שהחברה שלמה על המכוניות שרכשה, או ליסינג או לא יודע מה, זה ממש לא מעניין אותי למה ומדוע. העיקר: זול !
-
מתי ואיפה תהיו בספטמבר?
-
מתי ואיפה תהיו בספטמבר?כרגיל, סן דיאגו, פיניקס, וגאס, טאהו, סן פנסיסקו וגם "טיולון" עם הרכב חזרה למזרח דרך ניו אורלינס, צ'רוקי וכו'.
משהו קצר, רק 44 יום ברוטו.
-
לראובןראובן שלום,
אני בודק איתך שוב כיוון שאני נוסע בקרוב לל.א. ויש לי הזמנה מאלאמו (עדיין לא שילמתי).
בהצעה שלהם שקיבלתי בארץ רשום לגבי ביטוחים:
ביטוח צד ג' 1 מ' דולר.
ביטוח מלא לנזק לרכב.
ביטוח מלא לגניבת הרכב.
ביטוח CDW .
ביטוח TP EXCESS
בהצעה שקבלתי מאלאמו.קומ באינטרנט שני הביטוחים האחרונים לא רשומים ,דהינו :
ביטוח מלא לנזק.
ביטוח מלא לגניבה.
ואני שואל שוב ביחס לאלאמו.קומ באינטרנט :
מה עם הביטוח לנזק ומה עם הביטוח לגניבה ,כי כמו שזה נראה כרגע יש לי ביטול השתתפות אבל אין לי את הביטוח הבסיסי עצמו.
ביחס לתשלום ,הם לא ביקשו כרטיס אשראי .
תודה!ארי
-
לאריזה ממש בילבול שכל מצד הסוכנויות.
בפועל מדובר רק בשני ביטוחים:
המיליון דולר הוא ה-"EP" של ALAMO.
נזק לרכב, גניבת הרכב, TP EXCESS זה הכל כלול ב-CDW של ALAMO.
דרך אגב, אני חוזר, מציין ומבהיר:
נזק לצמיגים, לשמשות הרכב, לשלדה, לגרירה, לא כלולים בשום ביטוח למעט הביטוח האופציונלי שנקרא ROAD ASSISTANCE או ROAD PLUS או איך שלא ייקרא בחברות ההשכרה, שום סוכנות השכרה לא יתן לך את הביטוח הזה כי עושים אותו במעמד לקיחת הרכב בתחנות ההשכרה בארה"ב עצמה.
לדוגמה, אם חלילה מישהו יעשה תאונה ויהיה כזה נזק לרכב שדורש גרירה, הנזק בגין התאונה מכוסה, על הגרירה יש לשלם. אלא אם עושים את הביטוח האופציונלי שעולה כ-5 דולר ליום + TAX.
הנה הפירוט של ALAMO על הכיסויים (הם נמנעים מלקרוא לזה "ביטוח" בגלל שהם חברה להשכרת רכב ולא חברת ביטוח כהגדרתה בחוק בארה"ב, אבל אל דאגה בנושא, גם הסוכנויות בארץ יבהירו לך - אם תחטט - שלא מדובר ב-"ביטוח" אלא בכיסוי, עניין סמנטי בלבד):
-
ל-pini6431אני מניח שההצעת המחיר הגבוהה שקיבלתי היא פשוט כי לא ציינתי "תושב ישראל"
-
המחירים כבר שוניםבדקתי שוב.
ציינתי שאינני אמריקאי והמחירים גבוהים בהרבה.
שיהיה בהצלחה לכולם!
-
לראובן ולאריאני גם הזמנתי.
ולא שילמתי כי לא ביקשו כרטיס אשראי.
המחירים עדיין זולים מאד בצורה מפתיעה.
אבל,
בהזמנה צויין שהמחיר כולל ביטוחים.
ואילו
באישור שקבלתי בדוא"ל כתוב שהביטוחים הם אופציה.
לא כתבו כמה יעלו לי הביטוחים שהם אופציה.
בקיצור נראה לי ששווה לבדוק ביסודיות.
לתחושתי -תהיה איזו הפתעה.
-
המחירים כבר שוניםתודה רבה ראובן...90$ לשמונה ימים בלפורידה למיניואן (המחיר הקודם שכתבתי היה כולל מיכל דלק מלא וroad assistance. שנראה לי מיותר לפלורידה)
מציאה אמיתית .
-
המחירים כבר שוניםאני הזמנתי לשבועיים איסוף בסן פרנסיסקו והחזרה בוגאס, גיפ בגודל מלא, עלות 163$. כמובן ציינתי שאני תושב ישראל.