חניה בנתב"ג
-
שאלה לגבי החניה לטווח ארוך בנתב"ג:
כמה זמן לשריין מרגע החניה עד שהגעתי לטרמינל?
ושוב מהטרמינל עד החניה?
20 דקות זה סביר?
פחות? יותר?
כמובן שאני מדבר על החניון המרכזי, ולא על זה שצמוד לטרמינל.
באתר של רשות שדות התעופה כתוב:
"כל 20 דקות, במשך 24 שעות ביממה, כל השבוע."
http://www.caribbeanlancaster.com/features.html
אני מניח עוד 10 דקות לנסיעה עצמה, כלומר מינימום 10 דקות (אם היה לי תזמון טוב), ועד חצי שעה במקרה הרע (לא מדובר על שעות עומס).
אפשר לסמוך על התזמון הזה?
-
חניה בנתב"גכן. כחצי שעה מהרגע שנכנסת לשער החניון, חיפשת חנייה, הוצאת את המזוודות, נעלת את האוטו, בדקת שהוא נעול, התחלת ללכת לכיוון התחנה, חזרת לאוטו כי הילד שכח את הסנדלים, רצת חזרה לכיוון שאר המשפחה, חיכית לאוטובוס, עלית עליו, נסעת, ירדת ממנו, נכנסת לטרמינל 3, עלית במעלית והגעת סוף סוף לתור הארוך....
ביולי - אוגוסט כדאי להוסיף עוד 10 דקות ספייר.
-
חניה בנתב"גואו - זה היה מהר.
תודה
פברואר, לא יולי אוגוסט
ובלי ילדים (עם ילדים אני תמיד לוקח מונית כי המזוודות לא נכנסות באוטו, כזוג יש לי פחות מזוודות).
תודה
-
חניה בנתב"גאם מדובר בטרמינל 1 אז השאטל יוצא אחת לחצי שעה(מנסיון השבוע)
יש שתי אופציות, האחת להחנות בחניון 3 משם לקחת שאטל לטרמינל 1 ובחזור
התדירות של שאטלים לטרמינל 3 גבוהה יותר. או להחנות בטרמינל 1 ולחכות בסבלנות בחזרה.
-
חניה בנתב"געצה מאוד חשובה: קח לך עוד 5 דקות כדי לרשום לך היכן בדיוק השארת את המכונית, עם כל הסימנים האפשריים (לא מספיק לרשום D3), כי כשאתה חוזר אחרי טיסת לילה ארוכה שגם ביממה שלפניה לא ישנת, אתה סוג של זומבי... אני כבר הסתובבתי פעם יותר מחצי שעה אחרי המכונית השחורה שלי.... (עכשיו יש לי צבע יותר בולט, יותר קל...)
רבקה
-
חניה בנתב"גטרמינל 3. תודה!
-
חניה בנתב"גרבקה - רשמתי בפני את הטיפ
תודה
-
חניה בנתב"גלמה לסבך את השואל.מרגע שהגעת וחנית בחניון לטווח ארוך עד שתגיע לטרמינל הנוסעים היוצאים פרק הזמן המירבי 30 דקות.
-
חניה בנתב"גשיפור לטיפ של רבקה. אני תולה סרט צבעוני זוהר על האנטנה ....
אילה
-
חניה בנתב"גהסרט על האנטנה זו שיטה ידועה,
אבל גנבו לי את האנטנה

טובף אפשר גם על המראה, אבל זה פחות בולט
מה הסיכוי שיהיה עוד פוקוס סטיישן בחניון?
-
חניון טסיםאנחנו חונים ב"חניון טסים " בכפר טרומן טל 03-9730327
לפני כל טיסה אני בודקת את נתב"ג מולם ויוצא שהם קצת יותר זולים ,אבל בעיקר משום הנוחות שבנחיתה -הם מחכים עם הרכב ביציאה שווה הכל .
שווה בדיקה
טובה
-
חניון טסיםטובה תודה
אבל אני לא אוהב להשאיר מפתחות לאוטו.
והם גם לא יותר זולים לתקופות קצרות (בגלל מחירי המינימום / מחירי ההסעות). לחניון הרגיל של נתב"ג (לא מקורה) יצא לי 200 ש"ח שהוא גם תעריף המינימום של חניון טסים.
-
חניון טסיםאם המחיר זהה - אני אישית מעדיפה את חניון טסים בדיוק מסיבת הנוחות שטובה ציינה.
אנחנו "נוסעים מתמידים" כבדים ומשתמשים בשירות שלהם יחסית הרבה פעמים בשנה ולמרות שאני משאירה מפתחות של הרכב לא נתקלתי אף פעם בבעיה עם זה.
אחרי יום טיסה בחזרה לארץ, ובעיקר טיסת לילה (או מוקדם בבוקר), אני מעדיפה שיחכו לי עם הרכב בדיוק בפתח בנין הטרמינל

נעה
-
חניה בנתב"גואני ממליצה ( חשוב חשוב) לחנות עם הפנים החוצה ולהחזיק כבלים באוטו למקרה שחוזרים והאוטו לא נידלק ( כמוש קרה לי בחזרה מקוריאה ).
-
חניה בנתב"גההפרש בין החניונים 7 שקל ליום כאשר לכפר טרומן יש מינימום מחיר.
המחירים בשני המקרים לדעתי מוגזמים (סופ"ש 196 ש"ח), למרות שתמיד אני מחנה שם.
אם החניה ברכבת הייתה בטוחה הייתי מעדיף להגיע ברכבת.
האם מישהו בדק אופציה להחנות בחניון של הנתיב המהיר משם לקחת מונית?
-
חניון טסיםחברים שלי שהחנו את הרכב שלהם בכפר טרומן חזרו ומצאו את האוטו שלהם עומד על לבנים. (בלי 4 גלגלים).
לחניון אין אחריות על שום דבר.
ושאלה לאנשים טובים.
למה לא להשתמש בשירותי הרכבת?
היא מגיעה לתוך טרמינל 3 וכמובן גם יוצאת משם.
זהו שרות מצויין. כמובן כשאין שביתות.

-
חניון טסיםלדודו מרמת גן
הם אוספים מהטרמינל - אז איך בדיוק הרכב הגיע לטרמינל ? על לבנים?
לא הייתי ממהרת להשמיץ ולהפחיד(אין לי אחוזים שם או מניות או כל טובת הנאה) אנחנו ועוד הרבה אחרים (כבר קרה שהגענו ללא הזמנה טלפונית מראש ולא היה מקום) מחנים שם ומקבלים את הרכב בפתח הטרמינל בדיוק באותו מצב .
חשוב לי לציין שאנחנו רגישים לריח סיגריות וגם פה הם זכאים מבחינתנו .
מסכימה עם דובי שב 2 המקרים המחירים גבוהים (פעם טרומן היו זולים משמעותית)
כך קורה שאין תחרות ונכון לכל הענפים .
איש איש והעדפותיו, רק העלתי אלטרנטיבה שמבחינתי נוחה יותר ושאולי לא כולם מכירים
רק בטיסות ובשמחות
טובה
-
רכבתדודו:
רכבת זה רעיון נהדר אם:
1. אתה גר במרחק סביר מתחנת רכבת, קרי לא מזרחית לשום חלק של כביש 4 (למעט מודיעין)
2. יש רכבת ישירה מנתב"ג לתחנה שלך. למשל בית תל אביב לחיפה (למעט בינימינה) אין. וגם צפונית לחיפה בשעות היום אין רכבת ישירה אלא רק בלילה.
3. אתה לא צריך להגיע אל/מ נתב"ג בשבת
4. אתה לא צריך רכבת בלילה זבה התדירות היא פעם בשעה או שעתיים
5. אתה לא נכה (צריך תיאום מיוחד ברכבת),
6. אין לך יותר ממזוודה אחת על כל נוסע מבוגר. אגב איך אתה בלנייד מזוודה + טרולי לכל אדם מבוגר? ומה קורה אם יש ילדים?
אני לא נכה והטיסה שלי לא בשבת. אבל שאר הבעיות רלוונטיות אלי.
אז אם אני צריך להתחיל לנסוע חצי שעה לתחנת רכבת, לחנות בה (לא בהכרח צמוד לתחנה), להסחב עם הרכבת וכו' - אני כבר אעדיך לקחת מונית, או לנסוע עם האוטו שלי
אבל תודה על הרעיון. אני בטוח שזה רלוונטי לחלק מהטסים. רק לא לי.
-
חניון טסיםהיתה להם אז הסעה מהחניון ואל החניון.
אין לי שום ענין להשמיץ ו/או להפחיד, אלא אך ורק להביא עוד נקודה לבדיקה ולתשומת לבו של מי שמתעתד להשתמש בשרות.
-
חניון טסיםגם אנחנו כמוך נעה-ומעולם לא נכוונו---איתם.