מלון סנטיה קופנגן
-
שלום לכולם רציתי לקבל המלצות למלון הזה והאם מישהו שביקר במלון הזה יודע האם הדרך אליו באמת כ"כ מסובכת?? והאם באמת השהות במלון (מסעדות, מסג'ים, בר המלון) יקרים במידה רבה ממקומות אחרים בתאילנד? אנחנו נהיה לפני בקוקוהאט אז מה הדרך הקלה ביותר להגיע משם למלון הזה??? אודה לכם מאוווד

-
מלון סנטיה קופנגןהדרך לא כל כך מסובכת:
מחוף ההאד רין מונית של כשעה וחצי למלון.
העלויות באזור לא יקרות בהרבה ממקומות אחרים (תלוי לאיזה מקומות אתה משווה).
-
מלון סנטיה קופנגןקוסמוי קופיפי וקופנגן (קוקוהאט) שם אני אהיה בטיול
-
מלון סנטיה קופנגןבאיים בכללי העלויות יותר זולות לעומת בוא נגיד לדוגמא לצפון או לבנגקוק, קופנגאן או האזור של הסנטייה ספציפית לא מיוחד כל כך מבחינת מחירים, מה שכן תשדלי את הקניות לשמור לצפון ולבנגקוק ולא למקד אותם בדרום (באיים) רק אם יש משהו שאת צריכה אז תקני, מזכרות וכ'ו שמרי לסוף הטיול (גם חבל להיסחב בטיסות עם כל המשקל).
-
מלון סנטיה קופנגןתודה רבה על התשובה
בצפון לצערי לא אהיה אז נתפרע בבנגקוק 
-
מלון סנטיה קופנגןתיקון- באיים בכללי העלויות יותר זולות= יקרות.
יקרות לא זולות סליחה.
-
מלון סנטיה קופנגןכן הבנתי את זה
הרבה אמרו לי ככה...את הקניות אני אעשה בבנגקוק...ואם כבר הגענו לנושא כמה אתה חושב שאצטרך רק לביזבוזים שם אחרי הזמנת מלונות מהארץ וטיסות פנים? אנחנו בתאילנד ל 3 שבועות -
מלון סנטיה קופנגןזוג בירח דבש
-
ישרא תורבאוטו זה בסביבות 50 דקות,איך הגעתה לשעה וחצי?

-
nat34היית במלון?
-
nat34הייתי בביקור לא ישנתי בו(בשבילי זה היה יקר),חברים שלי שישנו שם היו מרוצים מאוד
-
ישרא תורלי לקח כמעט שעה וחצי.
-
מלון סנטיה קופנגןלדעתי כ100 דולר לאדם ליום, לקניות, טיולים, מסאג'ים, בזבוזים, אוכל וכ'ו.. צריך להספיק אך זה תלוי ברמת המחייה והבזבזנות

-
סנטיהאני הייתי במלון
הגעתי במעבורת
יש בעיה רצינית מאוד אם תלכו לשם לירח דבש....
לא תרצו אחר כך ללכת לשום מלון אחר
פשוט גן עדן -אחד הטובים ביותר
מזכיר את הנופים של הסדרה LOST האמריקאית
מומלץ ביותר
-
סנטיההיינו שבוע שעבר. כ 40 דקות מטונג סלה כולל קטע הכביש הלא סלול. זה עם קטנוע אבל המוניות עקפו אותנו בדרך...
-
סנטיהאיזה כיף
)))) יש מישהו שהגיע לשם מההאדרין ויודע יותר פרטים??? -
סנטיהמהאדרין תוסיף 15 עד 20 דק נוספות. פרט נוסף הוא שבעונה הזאת באזור הזה, בדרך כלל הים די רוגש ויש רוחות. כמו כן תעסקו הרבה אחד בשני כי חוץ משדרת בתי הקפה והמסעדות אין אטרקציות. אם אתם בכושר או שיהיה לכם אופנוע שטח בררו על נקודות התצפית על המפרץ הנמצאות משני צידיו על ההרים. התמונות שצילמנו שם הן מהיותר יפות שיש לנו.
-
סנטיהמזג האויר לא טוב בעונה הזאת? אנחנו נהיה שם בתחילת מרץ
-
חוף טונג נאי פאן נוי (סנטיה) אפשר גם דרך היםאני אמנם מגיעה לחוף זה מקוסמוי ולאחר ברור הבנתי שאפשר להמשיך ישירות עם המעבורת עד אליו ולהימנע מהנסיעה הארוכה על כביש רעוע...אם כך יתכן ויש לכם אפשרות להגיע מהאדרין בסירה ואישית נראה לי עדיף... תחילת חודש מרץ נראה לי נוח מאוד מבחינת מזג אויר את בדיוק על התפר של סוף העונה החמה ובתאילנד אין ממש דאגה ממזג האויר (לא כולל צונאמי וכו..
-
חוף טונג נאי פאן נוי (סנטיה) אפשר גם דרך היםחח אוקי תודה...שום צונאמי לא יהיה! לא להפחיד ;ׂ)