חזרתי מהודו אחרת לגמרי....
-
הודו הודו הודו, חזרתי אחרי חודש וחצי בהודו בפעם הראשונה. המקום הזה עשה לי כל כך הרבה, שינה לי כל כך הרבה (לשם ההמחשה הלא נעימה- נפרדתי מחבר שיש לי כבר 4 שנים וזאת תוך 24 שעות מאז הגעתי).... הודו הודו= כמה מופלאה את... כמה קסם יש במקום הזה, ולכל מקו -
חזרתי מהודו אחרת לגמרי....:Reניקי שלום. כן מי אם לא יבין אותך איזה חלום עברת אם לא אנחנו? כשאני חזרתי לארץ.. גם לי היה מאוד קשה לחזור .. אנשים היו רואים אותי מרחפת בעננים .. השתנתי המון - אבל יותר מהבחינה של מודעות עצמית וסבלנות . - מעניין.. מה הודו שנתה בך? רוצה לחזור? נמצאת בסר -
עינת...אחד הדברים הכי מפחידים שנחשפתי אליהם בהודו היה היחסים שלי שלי עם החבר שלי שמזה 4 שנים זאת הפעם הראשונה!!שאנחנו נפרדים, התובנות שהגעתי אליהם לגבינו מפחידות אותי והקלות כביכול שאני מקבלת את הפרידה שלנו מפחידה אותי עוד יותר... עינת - אולי תתני לי את המייל של -
סליחה על הניסוח הגרוע... -
ניקי הו ניקיאז כמו שעינת אמרה, מי כמונו מבין אותך, ואת העובדה שנוכל לחזור אל הודו מתי שרק נרצה אף אחד לא יכול לשנות, אני כבר ביקרתי בה 3 פעמים ... וידי עוד נטוייה! הודו נותנת לנו זמן לחשוב,זמן להתכנס בתוך עצמנו זמן להבין מי אנחנו ומה נרצה מעצמנו, זמן לגלות למה כל -
ניקי הו ניקי:Reהשאלה היא איך מתמודדים פה עם כל מה שגילינו שם בהודו המדהימה? איך חיים פה בחיים התובעניים והלא מתחשבים עם כל הפרטים שנחשפו לנו שם? באמת שזה הכי מעסיק אותי כרגע... זה נורמאלי להבין בהודו שהבן אדם שאני איתו כל כך הרבה זמן ושהדברים ביננו היו כל כך ברורים ו -
סליחה על הניסוח הגרוע...:Reניקי יקירתי אשמח מאוד להתכתב איתך... המייל שלי : [email protected] אני לא יודעת אם הודו גורמת לך להביןמה טוב ומה רע. אני לא חושבת שהעולם שלנו חוצץ בין טוב ורע אלא יותר מה מתאים לנו ומהלא. מה חלום ומה מציאות? ובאיזה חלום היינו רוצים להיות בו -
ניקידבר ראשון הכל נורמאלי! את בסדר! אל תחשבי שיש פה משהו שהוא לא נורמאלי .. החיים מלאים הפתעות ולפעמים כשחיים בזוג פה בארץ אז נכנסים למעגל של הרגל .. ופתאום שמשנים מסגרת ונותנים (לא במודע) לאני שלנו להיות מי שהוא-ללא ההרגל שפיתחנו מתגלים דברים חדשים....וזה כ -
אני מבינה שהיית בארנבוללמה את פוחדת? ממה ? מזה שאת רוצה שינויי? את בטוחה בפרדה מחבר שלך? כי אם כן אז אין לך מה לדאוג , העיקר שאת שלמה עם מי שאת ומה שעשית. אז מה מפחיד? השינויי שהחלטת לעשות בחיים? אל פחד - שינויי דורש הרבה אומץ וכנראה שיש לך את זה . זה דבר חיובי. החיים שלנו -
אני מבינה שהיית בארנבול:Re -
זה לי? התבלבלו לי העינתיות. -
לא סליחה , זה לניקי -
חזרתי מהודו אחרת לגמרי....:Reתכלס בגדת בחבר שלך בהודו??????????? -
שאלה מרגיזה - אבל לא מופרכתלגזר-זיונים זה לא הכל-תזהר מהמקל ועכשיו רגע של רצינות- החלטות לא כדאי לקבל במצבים קיצוניים ועם כל זה שאת בטוחה שאת רואה דברים נכון עכשיו יתכן שאת עדיין בסרט אז קחי אויר תתאקלמי מחדש בארץ ורק אח''כ קבלי החלטות גורליות ארבע שנים זה לא נצח אבל זו תקו -
ניקי הו ניקי:Reללא ספק גם גזר חושב שמצאת בתוכך נ ג י ע ו ת -
אם היתה כל כך שלמה עם זה...אולי לא היתה מחפשת חיזוקים??? -
מה ההזדהות הזו לכן?הבחורה חזרה מהודו ונפנפה חבר לאחר 4 שנים שבטח גם חיכה לשובה בנאמנות ובגעגועים בלא להמתין אפילו 24 שעות ומיד אתן מזדהות איתה בשם איזו חויה רוחנית משותפת של ''בוגרות הודו'' בלי להתייחס ברצינות או לשאול את עצמכן שמא לא היתה צריכה להתנהג בהתנהגותה הנמהרת -
אחרת לגמרי-את בטוחה???:Reלא משתנים כלכך מהר אני ואני ואני ואני נפנפתי חבר שלי-אוי כמה קשה לי-בואו תזדהו איתי -
קרן...תשלחי לי את המייל שלך... אני מבינה שהאמפתיה פה הסתיימה והרוע התחיל לצאת אז אני לא ימשיך פה את הדיון על זה. עינת- אני שולחת לך מייל... תודה לשתיכן. -
אוי ואי זמיר........קיצור,הבחורה חווה ת`חוויה הקשה של כל מי שהמזרח (או כל מקום אחר)נכנס לו עמוק לורידים, אכן קשה מתסכל ומדכא לחזור ממקום שסה``כ לא עשית שם שום דבר משמעותי בד``כ,טיילת,ראית,אכלת,עישנת,דברים רגילים,חיים,למקום שבו כביכול זה המקום שלך,משפחה,חברים,שורשים,בית-ולגל