Life is a bitch
-
I just spent my entire weekends arguing (I mean negotiating) with my wife about our Christmas vacation for this year. You see usually we go for 10 days to ski from Christmas (December 24th) until after New Years Day (around Januar -
Ohh, you poor poor thing...p-: -
צריך עיצה ...אני עומד להתחתן עוד חודש והאישה חושבת שאני אוותר על סקי לטובת ירח דבש על חוף הים באי חמים(באמצע החורף??!!) 1) סבירות נמוכה שאכן נתחתן.. (-: 2) סבירות גבוהה שהיא ''תתקפל'' 3) היא כבר רצה לקנות מעיל סקי חדש 4) אני עומד לשלם על זה ביוקר אחרי החתונה 5) א -
צ`מעהייתי בזיווטנחו עוד כשהיה המקום בתולי, לא יודעת איך הרסו אותו היום עם כל הבתי המלון, בכל אופן מקום מדהים. מסכן תהנו. -
תביא אותה לכאןותשאיר לי אותה, תראה שהיא תמכר במהרה. -
Ohh, you poor poor thing...:Reמוגולס יקירי! החיים בזבל...אתה לא יכול עם אישתך וגם לא בלעדיה... בזוגיות חייבת להיות פשרה. מי יודע אולי באמת תהנה עם המשקאות בשמש... קח את הבאסה בסבבה ותפיק את המייטב ממנה... חוץ מזה תפסיק לבכות...אתה כל הזמן עושה חיים בשלג...מי שצריך לבכות פה זה תוש -
תביא אותה לכאן:Reאמא צודקת אישה מבינה אישה... תביא אותה אלינו ואנו כבר נסדר לה את הראש בשבילך.... אח נשים......................... -
תביא אותה לכאן:Reמה שבטוח נלמד אותה מה כן ומה לא... חחחחחחחח -
Ema, Yoss & SkippyMaybe you guys can help and talk to her for me. I am just kiddin I am looking forward to going to Mexcio. And Yoss maybe we can get together our wives become good friends. You and I can go skiing while our lovley wives go to the -
למקסיקו אני מוכנה להחליףאותך. -
רגע בנות:Reאני כבר חודשים מנסה לא לתת לזה לקרות (לתת לו לטוס ליעד חמים), כלומר להוציא אותו לסקי.. שלא תהרסו לי פתאום :)) -
מי נתן לה ויזה לצאת מהמטבח? -
אתה לא ראוי לתגובה. -
אמא את לא יודעתשבדרך כלל מי שמדבר בסגנון הזה הולך בבית ''זקוף מתחת לשולחן''?. או במילים אחרות אני בטוח שתומר לא שוביניסט כמו שהתגובה שלו מעידה (או שפשוט יצא לו להיתקע יותר מידי פעמים מאחורי נשים שנוסעות 40 קמ''ש ושחתמו קבע בנתיב השמאלי של כביש מהיר, אופס, לא יכולתי להתא -
רגע בנות:Reבאמת היה נחמד לו יוס היה מצטרף, היתה יכולה להיות נציגות פורום רחבה יותר ב-zell. לפי מה שנראה לי כרגע זה לא יהיה, אבל מי יודע? יוס הוא בלתי צפוי ועשוי להפתיע (מניסיון). יוחנן. -
תן לה במשולבתירח דבש הכולל שבוע של עיר מדהימה כמו פריז או שילוב מדהים של וינה, זלצבורג, אינסברוק (כל אחת יותר יפה מהשנייה) ושבוע המשך בסקי אם מפריז אז לוקחים את ה- TGV לכל אתר נבחר בצרפת ואם מהאוסטריות אז אתם עם רכב לכיוון עמק ה- Ziller אני מנחש. אלון -
אה, ומזל טוב אח שלי+ תשובות 2,3,4 נכונות אלון -
לך אני סולחת. -
סדרי עדיפויותכל העניין פה זה להבהיר את הסדרי עדיפויות. יש לי חברה כבר חמש שנים והיא יודעת טוב מאד מה הן סדרי העדיפויות אצלי: 1: סקי או סנובורד 2: 3: 4: 5: 6: 7: 8: 9: 10: כל שאר הדברים. מכיוון שזה כל כך ברור לה אני מאמין ומקווה שאני לא אתקל בבעייה דומה -
שמעת פעם על הומור ?