<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/" xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/" xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom" version="2.0"><channel><title><![CDATA[ירדן בדצמבר - יש עצות?]]></title><description><![CDATA[חשבנו לנסוע לטייל בירדן בדצמבר הקרוב למשך כשבוע. האם הפשר לטייל בעונה זו במסלולים הרטובים באזור ים המלח בלי לקפוא? ואם לא - האם יש מסלולים מומלצים יבשים יותר (מלבד ביקור בפטרה, כמובן)? מה מצב הביטחון האישי בטיול עצמאי בירדן? - נשמח לשמוע ממישהו שטייל לאחר]]></description><link>https://community.lametayel.co.il/topic/2955/ירדן-בדצמבר-יש-עצות</link><generator>RSS for Node</generator><lastBuildDate>Thu, 30 Jul 2026 12:34:41 GMT</lastBuildDate><atom:link href="https://community.lametayel.co.il/topic/2955.rss" rel="self" type="application/rss+xml"/><pubDate>Thu, 20 Nov 2003 19:34:26 GMT</pubDate><ttl>60</ttl><item><title><![CDATA[Reply to ירדן בדצמבר - יש עצות? on Wed, 24 Dec 2003 20:56:32 GMT]]></title><description><![CDATA[<div class="imported-subject">ירדן בדצמבר - יש עצות?:Re</div><div class="imported-body">שבתי ממסע-ג`יפים של 4 ימים באזורי ואדי-רם ופטרה.
לרוב היה די קר ואפילו קר מאד.
האוכלוסייה באזורים אילה בדואית ברובה וידידותית לתיירים(כולל ישראלים).
בפטרה אף מתגעגעים לעדרי התיירים מישראל,ואף זוכרים פיטפוטים בעברית.</div>]]></description><link>https://community.lametayel.co.il/post/159580</link><guid isPermaLink="true">https://community.lametayel.co.il/post/159580</guid><dc:creator><![CDATA[[[global:guest]]]]></dc:creator><pubDate>Wed, 24 Dec 2003 20:56:32 GMT</pubDate></item><item><title><![CDATA[Reply to ירדן בדצמבר - יש עצות? on Wed, 03 Dec 2003 13:29:35 GMT]]></title><description><![CDATA[<div class="imported-subject">ירדן בדצמבר - יש עצות?:Re</div><div class="imported-body">מבחינת מזג האוויר הוא דומה למה שבארץ, אם אתם לא מתכוונים לישון בשטח לא תקפאו, למרות שפטרה למשל נמצאת על ההרים, ולכן צריך להשוות את זה להרי הנגב.
לגבי בטחון, לא מומלץ ע''י משרד החוץ כמו ביקור בשאר מדינות ערב כולל סיני, אבל עדיין אנשים נוסעים.</div>]]></description><link>https://community.lametayel.co.il/post/145471</link><guid isPermaLink="true">https://community.lametayel.co.il/post/145471</guid><dc:creator><![CDATA[[[global:guest]]]]></dc:creator><pubDate>Wed, 03 Dec 2003 13:29:35 GMT</pubDate></item></channel></rss>