בחזרה

רשימת מוצרים ששווה לרכוש בארה"ב - מוזמנים להוסיף..

•  

מצ"ב רשימה חלקית של מוצרים ש(ממש)שווה לרכוש בארה"ב (חוץ מבגדים ונעלים!!!). 

אני קוראת לקניות האלה "קניות פרקטיות" wink.

אתם מוזמנים להוסיף תובנות משלכם!

ארבעת הקריטריונים הם:

מחיר זול בהרבה מאשר בארץ.

משקל נמוך.

נפח קטן.

איכות.

- דיו למדפסת.

- סכיני גילוח.

- מברשות שיניים, וכל מוצרי היגיינת הפה.

- סוללות (קצת כבד...).

- תוספי מזון וויטמינים (אפשר להביא אריזה מקורית מהבית, והרוקח יעזור למצוא מוצר תואם).

- פלסטרים (אני לא בטוחה שיש הבדל משמעותי במחיר, אבל אף פעם לא מצאתי בארץ פלסטר שמשתווה באיכותו ל- band-aid של ג'ונסון).

- חזיות.

מה עוד אפשר להכניס לרשימה?

ערבה.

• רשימת מוצרים ששווה לרכוש בארה"ב - מוזמנים להוסיף..

אדויל .- רבע מחיר מאשר בארץ 

חולצות טריקו לבנות של חברת הינס . בארץ שלישיה עולה 88 שקלים . בארה"ב 5-10$ .   לשלישיה ולעיתים באותו מחיר אריזת חמישיה . למי שיש חיילות - פריט חובה .

כתבה שנתקלתי בה לא מזמן 

http://www.mouse.co.il/world/CM.world_articles_item,1261,209 ,43953,.aspx

כדורי מציצה של אדוויל לילדים. לא מצאתי כאלו בארץ, רק אקמולי. אדוויל יותר אפקטיבי אצל הילדים שלי. גם כדורי מלטונין לג'ט לג שאי אפשר להשיג פה. מומלץ המינון הכי נמוך (קראתי הרבה מחקרים וקל להגיע למינון יתר, מסתבר).

ספריםבאנגלית לילדים. המשלוח מאמאזון נהיה נורא יקר. בטיול הבא, נשלח מראש למלון במשלוח חינם ונביא לארץ. זה שוקל, אין ספק, אבל בשביל החינוך... Wink

טונרים למדפסת שווה את המשקל במזוודה? נראה לי טיפה כבד, לא? 

אפרופו משקל, היתה לי שיחה אתמול עם מישהו בתחום ומסתבר שיש הרבה הקלות על יבוא רכבים blush זה לא עסק טריביאלי, אבל עקרונית, אם יודעים לחפש מודל שהוא בתקינה אירופית ולא רק אמריקאית, אפשר לארגן משלוח בספינה ולחסוך את עמלת היבואן הישראלי, שאיננה נמוכה מן הסתם. הוא אמר שאפשר לחסוך ככה עשרות אלפי שקלים ויותר (החיסכון גדול יותר ככל שהרכב יוקרתי יותר). לא משהו להכניס במזוודה, אבל נקודה למחשבה למתכנני הטיולים הארוכים לגבי השיקול של לקנות לעומת לשכור.

קודם כל - אני לא מסכים לגבי כל השיקולים - גם מוצרים בעלי נפח או משקל שווה לפעמים להביא לארץ. אפילו המחיר של מזוודה נוספת יכול להשתלם.

אז הדבר הראשון שווה להביא זה- מזוודה. מזוודות של סמסונייט או דלסי יכולות לעלות 50-100 דולר למזוודות בסיסיות (תלוי בגודל ובדגם) בחנויות הכלבו הזולות דוגמת רוס, TJMaxx וכו'. מזודוות יותר איכותיות של המותגים הללו יעלו שם 150-250 דולר. בארץ - במחירים כאלה בקושי משיגים מזוודות לא ממותגות.

תמצית וניל ובכלל מוצרי מזון בסגנון. בקבוק של חצי ליטר תמצית וניל אמיתית (מקורמיק - אפילו כשר) עלה לי כ-30 דולר. בארץ פי 4 בערך. לשים לב - כבד יחסית.

יצא לי להביא שואב אבק נטען קטן. אפשר למצוא החל מ-40 דולר שואבים הרבה יותר איכותיים מאלה שבארץ (אני קניתי בלק אנד דקר) - פשוט תענוג בבית עם ילדים  (למשל אחרי קוסקוס) - לא כבד אבל לא זניח ויש נפח.

ציוד לטיולים - תרמילים, כובעים איכותיים (אני אוהב את סנדיי אפטרנונס), שלוקרים (מנשא מים), וכו'.

צעצועים ותחפושות - לשים לב שהרבה פעמים שווה לזרוק את האריזה שתופסת המון נפח בשביל הרושם.

ניילון נצמד איכותי - הפסיקו להביא לארץ

המון המון מוצרים לעיצוב הבית. בחנויות בסגנון crate & barrel וכו'. למשל הבאתי אורגנייזרים לשולחן כתיבה וכו'.

אספירין.  אפשר לקנות חבילה של 100 כדורים (כמובן שרובם מגיעים בסוף לפח) באיזור ה- $2.

חולצות T וכו.. ומזוודות של חברות ידועות.

תביאו איתכם רק מזוודה אחת עם המינימום שצריך ליום או יומיים. ותקנו את הבגדים שם בחנויות הגדולות ותארזו אותם במזוודות חדשות שתקנו שם.

זה נכון בעיקר אם יש לכם רכב שתוכלו לנסוע איתו לחנויות הגדולות שמחוץ למרכזי הערים.

חוץ מזה יש גם מוצרי קוסמטיקה של חברות שבארץ יקרות אבל בארה"ב מאוד זולות ונחשבות לעממיות כמו קליניק וכו..

אני חושב שיהיה יותר קל לרשום מה לא כדאי להביא מארה"ב.

אנשיםטובים - זה אתה שמחשב כמה עולה יום בחול והם השופינג משתלם...

איפה החישוב הזה פה ? להשקיע בכל הקניות הללו לוקח זמן, גם אם עושים ONLINE.

לדעתי הפרמטר של ערבה, של  "מחיר זול בהרבה מאשר בארץ"

הוא לא מדוייק לטעמי. כי אם מוצר עולה 10 שח בארץ ו 1 שח בארהב.. האם שווה להשקיע להביא אותו ?

אז אם בטוטל קניתי עשרות מוצרים וחסכתי 500 שח... מבחינתי לא שווה את הטרחה.

מבחינתי הפרמטר הראשון הוא:

0. אני בכלל צריך את זה... אפילו שזה זול מאוד בארהב... האם אני צריך !

יש מלא מלא קבוצות בפייסבוק של רכישות מוצרים שמה שרואים שבמקום שאנשים יחסכו... הם אמנם חוסכים פר מוצר, אבל קונים מלא מלא דברים שלא התכוונו בכלל לקנות.

1. מוצרים שאי אפשר להשיג בארץ, אלא רק במשלוח מארהב שעולה הרבה כסף.

2. חסכון משמעותי ב $$$ לעומת הארץ

מזוודות - הכל תלוי כמה נוסעים.. למי שנוסע פעם ב... יכול להסתפק במזוודות שמוכרים בסופר. עושות את העבודה !

(אני אישית קניתי חיקויים של סמסונייט מעולים בתאילנד. 200 שח למזוודה  גדולה)

אגב, כמובן ששכחתם להוסיף - סלולרים ! יותר זול (באם לא תופסים אתכם)

רוב השקעת הזמן (שלי לפחות) היא אכן בבית לפני הטיול (או בכלל בלי קשר לטיול בעזרת אתרי המשלוח). כשאני משווה את זה לזמן של ללכת לסופר או לקניות עם הילדים זו השוואה אחרת לגמרי. ביחוד כשאני יכול לעשות קניות ברשת בנחת בבית אחרי שהילדים הולכים לישון ...

עוד כמה דברים ששכחתי להזכיר:

מכשירי חשמל - סלולרי, מצלמות, מחשבים וכו' - זה כולם יודעים אני מניח. אבל מה שאנשים שוכחים הרבה פעמים זה ציוד נלווה וחלפים - למי שרוצה מקורי (ולא סיני מאיביי) אז סוללות להחלפה, כרטיסי זכרון, אפילו נרתיק למצלמה, וודאי שעדשה (אם רלוונטי) וכו'.

גם פילטר לשואב אבק וכו'.

עזרים למטבח. כמובן ש'ששת' (מוצרים של OXO למשל) וכו'. גם עזרים לקיצ'נאייד למשל כמו קערה נוספת וחלקים נוספים.

בזמנו הבאתי אפילו סט סירים איכותי במזוודה (כבד לאללה) בתקופה שבארץ היה קשה להשיג סירים איכותיים. היום יותר קל אם כי עדיין הרבה יותר זול שם.

ציוד משרד ('אופיס דיפו') וציוד אומנות - המחירים לא בהכרח זולים בהרבה, אבל המבחר עצום

כלים חד פעמיים - כל מי שהגיע מתישהו לחנות כו party city וראה את השפע המדהים יכול רק לקנא. אז ברור שלא הכל, אבל דגימות תמיד כיף להביא

נזכרתי! תחפושות! 

אם נמצאים בספטמבר-אוקטובר, אפשר למצוא תחפושות מאד נחמדות בחמישית מחיר מאשר בארץ. קנינו לבן ה-10 תחפושת מדליקה, כולל עיניים שנדלקות בחושך וכל מיני תוספות בפחות מעשרים דולר בוולמארט.

אף אחד עוד לא אמר שקיות של זיפלוק

פשוט אין בארץ (ואל תנסו להגיד לי שהקשקוש שמוכרים באיקאה או של ניקול זה באותה קטגוריה). 

עוד דבר שאין בארץ - כדורים של 1000/2000 (מ"ג? יח?) ויטמין D (בארץ מוכרים רק טיפות, אפילו הרופאה בקופת חולים המליצה לי להביא).

ואם אתם מחפשים סמארטפון אנדרואיד מעולה, מבית טוב, עם כל הביצועים בפחות מ-700 ש"ח, אז אני ממליצה בחום על מוטו G. . 

הבעיה עם סמרטפונים היא שלפעמים יש דגמים שונים עם תדרים שמתאימים לשוק האירופאי (ולישראל) ודגמים אחרים עם תדרים אמריקאים.

אם אתם רוצים מכשיר שיתמוך בדור 4 שיעבוד גם בארץ (דור 4 אמור להתחיל לפעול בארץ בעוד כשנה) אז תוודאו לפני הקניה את מספר הדגם. לדוגמה יש כמה סוגי דגמים לגלקסי 4 וכו..

שירליץ, באיזו חנות רכשת את המכשיר?

המכשיר נרכש באינטרנט, ועובד בארץ בסבבה כבר כמה חודשים. 

דפים למייבש באונס. ריח של חו"ל

ויטמינים- אומגה 3 של 1200

טליונל מציצה לילדים

טליונול pm כדור שינה לייט, מעולה לטיסות

חזיות

איפורים כמו מסקרות לוריאל מייבלין ודומהין- הרבה יותר זול, לקים של אסי ואופאיי- חצי מחיר.

איפור שווה- לא רק מבחינת המחיר אלא גם מבחינת השרות, לשבת חצי שעה בספורה עם מי שמתאים לך ולא רק "דוחף" לך מוצרים, ולקנות בהנאה רבה

נעלי ספורט כמובן- גם לנו ובעיקר לילדים. 

ביגוד לילדים, ולמתבגרים. חולצות בגד ים. איזה כיף שג'ינס הילדים תמיד עם גומי במתניים.

בגדי ספורט- דרי פיט, בעיקר באאוטלטים

ציוד טיולים כמו כובעים שפה עולים המון.

מעיל בנורספייס

בגדים לנשים פטיט. איזה תענוג- לא צריך לקצר, והשרוולים במידה המתאימה. להזכירכם- פטיט זה לא רק לנשים קטנות.. יותר ל- לא גבוהות במיוחד.

ג'ינס בכל מידות האורך. 

כרטיסי ברכה מהממים שיש בחנויות נייר וגם בטרגט וסוגיו

קיטים לסידור אלבומים, למי שמתעניין בתחום ורוצה לעצב אלבום מיוחד.

כל מיני למטבח. אין להשוות במחיר. רק חזרתי עם מוצרי ג'וזף ג'וזף השווה שיש במיסיס ובכל חנויות המטבח בחצי מחיר. כל מיני גדג'טים ושטויות כמו כפות ולקקנים ו..

צעצועים לילדים.

ברור שהכל יש גם פה, אבל חדוות הקניות בחו"ל אחרת, לפחות עבורי. יש זמן ויש חשק.

ויש דברים שזה ממש מרגיז לקנות אותם בכזה יקר בארץ.

• דור 4 - מיותר

תראה לי פה אחד שדור 3 לא מספיק לו !

כאילו אנחנו מורידים סרטים ב HD לסלולרי.

דור 3 מספיק בהחלט.

ולכן שאני רוכש מכשיר בארהב, בכלל לא מעניין אותי התדרים של דור4 (שלמיטב ידיעתי עוד טרם הוחלטו סופית)

איפור.

מסקרה שבארץ עולה 70 ש"ח במבצע עולה שם 5$.

מעצבן שאין טסטרים אבל במחירים האלו פשוט קונים ומקסימום לא משתמשים.

איזה כיף לגלות שיש משוגעים כמוני. כולם צוחקים על הדברים שאני מביאה מארהב כמו משחות שיניים ואדויל אבל בכל זאת אוסיף כמה דברים קבועים שאני מביאה כמו נייר כסף של ריינהולדס. אמנם יש בארץ אבל בגלילים קטנים ויקר רצח. זה אמנם כבד אבל שווה. אני מביאה גם פרמזן בקופסה.  הילדים מתים על זה וזה זול מאוד בוולמרט. מובן שגם ציוד לתינוקות. לא ברור מדוע מוצר של tiny love שהוא תוצרת ישראל!!!!עולה שם פחות. עוד דבר שאני מביאה זה סויה. בקבוק של חמישה ליטר של קיקומן. בארץ הבקבוק של החצי ליטר עולה אותו מחיר ....

תבלינים של מקורמיק....מונטריאול סטייק

אם אתם נמצאים באיזורים שיש בהם "טרגט" או "מרשל"  כדאי לרכוש אוזניות  קטנות של SKULL CANDY  בין 7-10 $ ליחידה

עונה על כל 4 הקריטריונים 

איזה כייף של שרשור פתחת - אמריקה

בחזרה