מלון טרופיקנה לאס וגאס
-
האם מישהו היה בו ויכול לתת לי חוות דעת על איכות המלון מיקום וכו׳ תודהההה
-
מלון טרופיקנה לאס וגאסלא שהיתי בו, נמצא מול MGM, אקסקליבר וניו יורק. מיקומו לא רע בסטריפ הדרומי.
הנה ח"ד על המלון:
-
מלון טרופיקנה לאס וגאסהינדה שלום.
התיאור למיקום מדוייק .למרות ששהינו בחלקו הישן, המלון נחמד ןופעיל מאוד,ארוחת בוקר בתשלום,חצר וגן צבעוניים,כולל יובלים ומפלי מים קטנים,,ואפילו מבנה קטן - Chapel לעריכת נישואין,בטקס קצר.במלון ניתן למצוא דוכנים שונים ועגלות לממכר.הפזורים לאורך המסדרונות,שבקומת הכניסה.מרכז תשומת הלב הוא כמובן הקזינו,עם מכונות ממגוון שונה,ומחבר בין כל אגפי המלון.לא אפרט את מופעי הערב ,הנערכים באולם הקזינו,הכולל מופע ריקודי,ופעלולים טכניים בגובה התיקרה.
בקיצור - מחיר סביר לתמורה יפהו מהנה.
ממוקם מול הגשר,החוצה את אחד הרחובות הראשיים של הסטריפ.על הגשר -משמאל מלון ניו יורק ניו יורק,מימין מלון MGM, מאחור ומשמאל מלון אקסליבר,ומאחור ומימין מלון טרופיקנה.בהצלחה וטיול מהנה חיים.
-
מלון טרופיקנה לאס וגאסחיים לא הבנתי .. אמרת שמאחורה נמצא הטרופיקנה...אבל אנחנו מדברים על הטרופיקנה אז מה מאחורי מה סיבכת אותי קצת
-
מלון טרופיקנה לאס וגאסוראובן.. אתה אומר שזה בחלק הדרומי יותר לי נאמר שזה באמצע.. קיבלתי עליו הצעה 35$ לבנאדם ללילה שווה?? או שעדיף את מלון פריז ב52$ ???
-
מלון טרופיקנה לאס וגאסטרופיקנה לא באמצע, באמצע הסטריפ פריז, באלי'ס, בלג'יו, פלמינגו, קראוול, סיזרס. אבל זה לא כ"כ משנה כי גם כך וכך צריך ללכת הרבה לראות את בתי המלון.
בפריז כן הייתי, חדרים לא כ"כ גדולים, הריהוט מיושן אבל האוירה מנצחת.
בנוסף להצעת המחיר שקיבלתם, צריך לבדוק אם צריך להוסיף למחיר הזה TAX בגובה 12 אחוז ו-RESORT FEES.
תבדקו מחיר בבאלי'ס, אני יכול לבחור בו, בפריז, בפלמינגו, בסיזרס וכו' ואני תמיד הולך על באלי'ס, בגלל מיקומו הממש מרכזי וגודל החדרים.
גם אם תבחרו בטרופיקנה, איני חושב שתתאכזבו, הרי בוגאס המלון הוא לשינה בלבד. רוב היום - ואולי גם הלילה - מבלים בחוץ.
-
מלון טרופיקנה לאס וגאסמה זה TAX בגובה 12 אחוז ו-RESORT FEES. ??? משלמים את זה פה בארץ? או כשמגיעים לבית מלון???
-
מלון טרופיקנה לאס וגאסראובן בדקתי זה מחיר כולל מה שאמרת .. סביר או יקר למלון הזה ?
-
מלון טרופיקנה לאס וגאסאם המחיר כולל TAX (המס של מדינת נבדה בגובה 12 אחוז) ו-RESOT FEES (מין מס שהוא המצאה של בתי מלון כדרך לגבות עוד כמה דולרים מהשוהים בהם כביכול בתמורה לאינטרנט, עיתון יומי, שיחות מקומיות וכד', דברים שרק מעטים משתמשים בהם או זקוקים להם בד"כ) אז המחיר הוא ממש זול.
מעניין אותי היכן בדקת והגעת למחיר הזה של 35 דולר, אם תצייני תאריכים ואתר בו בדקת זאת, אהיה יכול לאמת.
-
מלון טרופיקנה לאס וגאסזה לא דרך אף אתר.. זה דרך סוכן שאני מכירה הרבה זמן
-
מלון טרופיקנה לאס וגאסאז תבקשי שהסוכן יציין בפירוש בהזמנה שאין לשלם TAX ו- RESORT FEES. נראה לי מוזר, כי ה-RESORT FEES בדרך כלל משולמים במלון עצמו.
-
מלון טרופיקנה לאס וגאסבאתר הבא מצוין שבטרופיקנה ה-RESORT FEES הם בגובה 19.99 דולר ללילה לחדר:
-
מלון טרופיקנה לאס וגאסאני אבדוק בכל זאת למרות ששאלתי אותו והוא אמר לי שזה כלול הוא לא יעבוד עליי אני מכירה אותו אבל בכל זאת אני אשאל שוב
-
דוגמה מתוך האתר של בוקינג.קוםאפשר לראות בתמונה שכתוב בפירוש:
not included: 12 % tax, US$ 22.39 resort fee per night
(לא 19.99 כי גם לריזורט פיס יש להוסיף מס 12 אחוז).
-
מלון טרופיקנה לאס וגאסתודה רבה אני אבדוק .. אני מבינה שיש לך הרבה ידע, אתה מכיר את מלון paramount בניו יורק במקרה?
-
בניו יורק אני לן אצל בני משפחהחוץ ממלון LA QUINTA ב-SECAUCUS, NEW JERSEY (שפעם הזמנתי עבור בני משפחה) לא מכיר אף מלון באזור ניו יורק.
-
בניו יורק אני לן אצל בני משפחהסבבה תודה מאמי
-
אין בעד מה, פאפי -
אין בעד מה, פאפילינדה ערב טוב.
הכוונה היא : באם אתם על הגשר שמול המלון,( מומלץ כמעבר עליון - ,הן בטיחותית,והן כנקודת תצפית סביבתית ),והפירוט הוא למיקום המלונות שבצידיו.תחילתו של הגשר בחצר הטרופיקנה. בהצלחה חיים.
-
אין בעד מה, פאפיכמו כן נסו לבדוק את מלון אימפריאל - Imperial הממוקם מול מלון קיסר - Ceazer בסטריפ.במיקום מצויין. מלון נחמד ומחיר סביר.וכמו שציין רובן,כולם נועדו ללינה בלבד.שמו שונה ל - Quad .בהצלחה חיים.