ביטול באיזי ג'ט
-
שלום,
לצערי נאלץ לבטל את הטיסה באיזי ג'ט שהזמנתי לפני כמה חודשים, עקב בעייה בריאותית.
לאחר כל הבירורים הבנתי שאין שום החזר שאוכל לקבל מחברת הטיסה.
המוצא היחיד הוא להפעיל את ביטוח הנסיעות.
השאלה שלי היא מה המשמעות אם כן של ביטול? אם לא אקבל סנט אחד חזרה מה אכפת לי פשוט לא להגיע לטיסה שאיזי ג'ט ייחנקו מצדי ולא יימכרו את המושב למישהו אחר.
או שאהיה חייב לבטל כדי להראות ביטול לחברת הביטוח?
למישהו יש ניסיון?
תודה.
-
ביטול באיזי ג'טלא יודעת לגבי הביטוח אבל ברשותך אנא תסביר לי את הגישה של "שאיזיג'ט ייחנקו" - הם רימו אותך בעת שקנית את הכרטיסים? לא ידעת שכרטיסי לואו קוסט הם ללא החזר? מישהו מנציגי איזי הטעה אותך לגבי הביטול?
-
ביטול באיזי ג'טראשית תבדוק מול חברת הביטוח, מה הכיסוי שלהם ,הם מאוד בררנים בנוגע לפיצוי
עקב סיבות בריאותיות ואם מדובר במשפחה לא בטוח שכולם מכוסים.
אולי תמצא חברים שמעוניינים לטוס במקומך וישלמו הפרשים.
איזיגט לידיעת רובנו חברת LC ולכן מי שנפגע עקב ביטול לא צפוי בהחלט בבעיה.
תנסה לבדוק אופציה לזיכוי לטיסה במועד אחר .
-
ביטול באיזי ג'טאתה צודק
היתה לי את הבעיה הזאת
גיליתי שבמידה ואני יבטל את הכרטיס אני עוד ישלם 20 יורו תוספת על מה שקניתי .....
אז לא ביטלתי ועוד עשיתי ציק אין ......
-
ביטול באיזי ג'טהיי,
הגיוני שחברת הביטוח תרצה לוודא שביטלת את הכרטיסים שכן אם לאו תיאורטית תוכל הן לקבל מהם החזר והן לטוס בכל זאת ובכך למעשה "לזכות" בכרטיסי טיסה "חינם" אבל על חשבון הביטוח.
אולי נסה לשנות את הטיסה לתאריך מאוחר מאד שכן אולי הבעיה הבריאותית תיפתר?
כל זאת1. בתנאי שאת השינוי תעשה הכי מאוחר שניתן(בדוק עד כמה ימים לפני הטיסה ניתן לשנות). כך יתפרסמו תאריכי טיסות הכי רחוקים שאפשר.
2. שהשינוי יהיה לתאריך שבו הטיסה זולה ממה שאתה שילמת. כך תצטרך לשלם רק דמי שינוי(היה 42 אירו לכיוון פעם, בדוק אם זה כך עדיין) ולא גם את הפרשי המחיר בטיסות. נדמה לי (אבל לא בטוח) שהמזוודות שהזמנת עוברות אוטומטית לתאריך החדש.
בהצלחה, ובאמת שעדיף לכולנו שאיזי לא "יחנקו" כי אם כן, ניסע כולנו פחות לחול.
-
ביטול באיזי ג'טלמרות שכולנו נהנים מהמחירים המוזלים, איזי ג'ט מרוויחה הרבה מאוד כסף מטעויות, ביטולים ושינויים.
רוצה לאמר, שאם אינני מרוויח דבר מביטול, אין לביטול כל משמעות, פשוט לא להופיע לטיסה וזהו.
אם אבטל גם כך לא אקבל גרוש חזרה ואיזי ג'ט אף תמכור את המקומות לנוסע אחר...
-
ביטול באיזי ג'טמצטערת, לא יכולה לקבל את הגישה הזאת של "אם אני מפסיד שכולם יפסידו". שנים בכינו ביקשנו טיסות לואו קוסט. בשנים אחרונות יש לנו את האפשרות לצאת לאירופה ב-100 יורו ולפעמים גם ב-50. התנהגות מכוערת, ובעיניי לא להודיע על ביטול זו התנהגות מכוערת, תביא אותנו בסופו של דבר שוב למבחר דל בין שתי חברות לאומיות בלבד במחירים שערורייתיים. חבל.
-
ביטול באיזי ג'טקודם כל - הרבה בריאות
מעבר לזה - אני עם אלונה. אם אתה יודע שלא תגיע - תבטל (בלי קשר למה שהביטוח צריך או לא צריך ממך).
אבל:
אם משום מה (מסיבה שלא ברורה לי) הביטול יעלה לך יותר מ no show - ברור בעיני שאין סיבה לשלם קנס נוסף.
בנוסף - אם אתה לא בטוח 100% שלא תגיע, ויש אולי סיכוי שכן - שוב באופן אישי אני לא הייתי מבטל אלא מחכה לרגע האחרון.
-
ביטול באיזי ג'טמהנסיון שלי -
הזמנו 4 כרטיסים (על אותה הזמנה) ליוני 2012. הזוג השני נאלץ לבטל. שאלנו באיזיג'ט מה צריך לעשות והם אמרו שלא צריך לעשות כלום, פשוט לא להגיע. לשאלתנו, אשרו לנו שאי הגעה של זוג אחד לא מבטלת את כל הכרטיס.
בסופו של דבר, מזל שלא הודענו על ביטול, כי היה שינוי בזמנים (5 דקות !!) ובזכות זה הם ביטלו לנו את הכרטיסים של הזוג הנוסף (לא בטוחה שגם היום זה קיים, ששינוי קטן מאפשר ביטול).
-
איזי ג'ט אהובתיאני ביטלתי כרטיסים באיזי ג'ט.
אני לא משוכנעת אם בגלל שהביטול היה מסיבות רפואיות, הם הציעו לי בחזרה את עלות מיסי הנמל. בוואוצ'ר שניתן לשימוש תוך חצי שנה.
לא יודעת אם במיקרה שלכם זה אפשרי, אבל א. אם כן בבקשה תדווח לנו. וב. הם בדרך כלל כל כך בסדר, והולכים לקראת, ורובנו פה "ניצל" את טוב ליבם שוב ושוב ושוב, שהמלצתי החמה מאד, כן להודיע להם על הביטול.
-
איזי ג'ט אהובתישלום,
האם הפעלת ביטוח כדי לקבל חזרה את עלות הטיסה?
הם אכן הציעו לי את מיסי הנמל חזרה, אך על מכתב לחברת הביטוח נאמן למקור עם הסכומים ששילמתי הם דורשים 10 פאונד אז לא יודע כל כך לגבי טיב ליבם ומה בדיוק ניצלנו.
-
איזי ג'ט אהובתי"גיליתי שבמידה ואני יבטל את הכרטיס אני עוד ישלם 20 יורו תוספת על מה שקניתי"
אתה מבלבל כאן בין שני דברים שונים!
1. ביטול באישור וכתוצאה ממקרה העומד בקריטריונים של ביטול, למשל מוות פתאומי של קרוב מדרגה ראשונה - במקרה כזה תקבל חזרה הכסף (או וואוצ'ר זיכוי) בניכוי 20 יורו דמי טיפול.
2. ביטול שלא באישור ושלא כתוצאה ממקרה העומד בקריטריונים של ביטול - במקרה כזה לא מחייבים אותך על כלום וגם לא מזכים (למעט אולי המסים).
-
איזי ג'ט אהובתיתודה לא ידעתי
חבל הייתי יכול לחסוך דמי נמל
משום מה ראיתי כתוב באתר שלהן ביטול כרטיס 50 יורו לצד ....
-
איזי ג'ט אהובתיריף,
. ביטול באישור וכתוצאה ממקרה העומד בקריטריונים של ביטול, למשל מוות פתאומי של קרוב מדרגה ראשונה - במקרה כזה תקבל חזרה הכסף (או וואוצ'ר זיכוי) בניכוי 20 יורו דמי טיפול. - איך הבנת את זה ???
-
איזי ג'ט אהובתיאני לא סגור על הסכומים 20 אם 50 יורו. .. לא זוכר בע"פ. צריך להיכנס לאתר איזיג'ט ולוודא.
בגדול יכול להעיד מניסיוני הרב עמם, הם הוגנים מאוד ומכבדים הסכמים כלשונם בדיוק כמו ג'נטלמנים אנגלים. אנחנו מצפים לעיגולי פינה והחלקה סחבקית וכשזה לא קורה לעתים חלקנו מאוכזבים.
גם אני כמו ריקי ( ועוד רבים שניצלתי (saved) ולא פעם אחת כתוצאה משינויי שעות וניצלתי המצב לטובתי בשינויי טיסות למועדים סופר אטרקטיביים, או מכירת שובר זיכוי מבלי להפסיד אף לא סנט אחד, אבל תמיד בהגינות ובהתאם להסכמים ונהלי החברה.
-
איזי ג'ט אהובתיIn exceptional circumstances, such as bereavement, we will offer you an easyJet Flight Voucher to be used against a future easyJet flight. The decision to offer a voucher is made at the discretion of our Customer Service Team and will only be considered if the bereavement relates to an immediate family member: for example a partner, child, parent, grandparent or sibling. We would ask that you send a scanned copy of the death certificate via the ‘Submit a question’ option on the top of this page to enable us to consider your request. Please also provide your booking reference.
-
איזי ג'ט אהובתיהיי אניגמה. גם אני בעבר תהיתי מהו המושג דמי ביטול בחברה המגדירה את מכירת הכרטיסים בה כ"ללא החזר" (nonrefundable) והיות והיה מקרה שבו נאלצנו לשקול ביטול התקשרתי למוקד הטלפוני וזה ההסבר שקיבלתי לפשר המושג "דמי ביטול".נאמר לי בפירוש שאין צורך להודיע או לבטל ,הנוסע שלא יכול לטוס שפשוט שלא יופיע... אין חיובים... אין ביטולים ואין כלום. ולגבי דמי ביטול הוסיפה שהם נגבים רק במידה ומבטלים הטיסה באישורם או במקרה של ביצוע ביטול בטווח הקרוב של ההזמנה, שוב לא זוכר 24 או 48 שעות מרגע ביצוע ההזמנה באינטרנט.
-
איזי ג'ט אהובתילגבי ביטול כרטיס אחד מתוך 5 שנרכשו, ללא סיבה מוצדקת האם יחזירו מיסי נמל?
באיזו טענה לפנות אליהם?
לא מובן לי אם יש השתתפות במצב הנ״ל,
תודה, סמדר
-
איזי ג'ט אהובתיכמה דברים חדשים אני לומדת היום.
אנשים טובים, תודה על התשובה.
ריף : הסבר : מכירת שובר זיכוי ללא הפסד ?
-
איזי ג'ט אהובתימאוד פשוט...
רכשתי כרטיסים לכל המשפחה ללונדון. התחרטתי ( בלב בלי לומר לאיזיג'ט ) והתמזל מזלי ושינו את שעות הטיסה באופן מהותי. ביטלתי הטיסות וקיבלתי וואוצ'ר על מלוא הסכום. למימוש כמו כסף מזומן. חבר שלי חיפש טיסות ליער השחור. נתתי לו הוואוצ'ר, הוא הוסיף ההפרש ושילם לי במזומן. צריך מזל... אבל כשכולם סביבך שואלים אותך שאלות על איזיג'ט. .. המזל בצד שלך.