ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

Evernew Ultralight Titanium

פורום ציוד טיולים, ביטוח ואיתור
    4
    34
    4262
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ירון ה.
      ירון ה. נערך לאחרונה על ידי

סוף מעשה במחשבה תחילה:Re
      חייב להסכים עם ש . ניסיתי את שיטת הבישול בשתי הקומות,זה עבד רק כאפקט שומר חום,לא ממש הצלחתי לבשל ככה בקצב סביר,אם מישהו הצליח,אני קורא לו לצעוד קדימה,אולי אני עושה משהו לא נכון. לגבי האלומיניום ש TOMER בנה ממנו,ובכן,הוא בנה ממנו מגן רוח,לא כיסוי,או מ
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • weinman
        weinman נערך לאחרונה על ידי

בישול בשתי קומות
        מנסיוני, בישול בשתי קומות הוא מאוד מעשי. אם מנתחים את אופי תהליך הבישול הקלאסי מוצאים שחלק גדול מהבישול דורש חימום על אש נמוכה. העברת סיר עם תבשיל לקומה שנייה מאפשר בישול איטי ואחיד ללא חשש לחריכה ומתאים לכל סוגי המזון היבש כגון ''חמים וטעים'' או ירקות שו
        • ירון ה.
          ירון ה. נערך לאחרונה על ידי

פישול בשתי קומות
          לפחות שלי....... המקום,רכס הכרמל,קצת אחרי אוניברסיטת חיפה,שביל נאה שיורד לו בין מורדות הכרמל,דרך שוויצריה הקטנה,אל הים התיכון. שתי מנות היו בתיכנון,כהליה אחת הייתה בנמצא (טרנגיה 25-1) מנה מספר אחת-סיר תחתון,אורז +תיבוליות +פירות יבשים.-יצא אלוהי.
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

סוף מעשה במחשבה תחילה:Re
            לך לא הראתי את המכסה לסיר 🙂 אבל גם אותו הכנתי מתבניות אלומניום , כמו את מגן הרוח . התבניות האלה קלות מאוד , ועמידות להפליא !!! ניתנות לקיפול מספר רב של פעמים (בדיוק כמו המגני רוח של MSR למשל)
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

שאלה הקשורה לשרשור....
              כתבתי כבר שאני אוהב לקחת סיר אחד בערכת בישול שאני הכנתי , כיוון שבד''כ זה מספיק לבישולים גם של 3 אנשים . (סיר בנפח 1.75 יכול בקלות לספק שלושה אנשים קונבנציונאליים 🙂 אבל , אני מאוד אוהב להכין תה (שזה לא כזה בעיה...) , אבל בבוקר אני חייב קפה טוב . בשביל
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

השוואת משקלים, או של מי
                במקרה זה קטן יותר. להלן הנתונים בגרמים, אשמח לקבל השוואות מבוני הכהליות של פורום זה. הפריט המשקל משקל כל הסט 350 מבער + בסיס 164 (*) הסיר 93 מכסה/מחבת טפלון 72 ידית 21 ---- סה''כ
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

השוואת משקלים, או של מי:Re
                  מה עם מגן רוח ???? זה הדבר הכי חשוב !!! החשבת אותו בחישוב של הבסיס ??? אם כן , אז זה משקל טוב בהחלט !
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

כן, הבסיס משמש גם כמגן רוח
                    אולם אם תבחן את המוצר באתר של טרנגייה, תוכל לראות כי מגן הרוח של המיני שונה ממגן הרוח בשאר הדגמים. דבר נוסף מגן הרוח מונע הנחת טבעת הויסות כשהיא במצב פתוח לחלוטין!!!
                    • ?
                      אורח נערך לאחרונה על ידי

כן, הבסיס משמש גם כמגן רוח:Re
                      אם כך , אז זהו משקל טוב בהחלט . הערכה שבניתי לבד שוקלת פחות , ומתאימה גם לסיר גדול יותר (1.75 ליטר) . אבל אנחנו מדברים על הפרש כולל של 80 גרם בערך , כך שזה לא שיא החשיבות . אף אחד לא ענה לבעיה שהצגתי שלוש שורות למעלה !!! חבר`ה אתם מאוד יצירתיים , ת
                      • weinman

שאלה הקשורה לשרשור....:Re
                        הפיתרון האופטימלי שאני יכול לחשוב עליו כרגע הוא הקומקום הקטן של טרנגיה. ראה קישור
                        http://shop.lametayel.co.il/cgi-bin/lametayel/003256.html
                        • ?
                          אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה
                          אבל זה נוח להכנת קפה בקומקום ? הפנג`ן שלי , לאחר חיתוך הידית , שוקל 210 גרם , כך שהחסכון במשקל איננו משמעותי כל כך... הכנת פעם קפה בסיר ??? האם זה אפשרי לוותר בכלל על הפנג`ן או שזה הורס את כל הטעם של הקפה לבשל אותו בסיר?
                          • weinman

תודה:Re
                            אני לא רואה בעייה להכין קפה באף כלי קיבול. אופצייה נוספת לטובת המשקל הנמוך והקומפקטיות היא לקחת ספל מתכת. שישמש גם ככלי בישול וגם כלי השתייה. החסרונות. לא נוח לשתות מכוס מתכת או שזה חם מידי או שזה קר מידי כי צריך לתת לעסק להתקרר. זה גם לא מבודד בחום.
                            • weinman

תודה:Re
                              אני לא רואה בעייה להכין קפה באף כלי קיבול. אופצייה נוספת לטובת המשקל הנמוך והקומפקטיות היא לקחת ספל מתכת. שישמש גם ככלי בישול וגם כלי השתייה. החסרונות. לא נוח לשתות מכוס מתכת או שזה חם מידי או שזה קר מידי כי צריך לתת לעסק להתקרר. זה גם לא מבודד בחום.
                              • ?
                                אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה !
                                • 1
                                • 2
                                • 2 / 2
                                • פוסט ראשון
                                  פוסט אחרון