הודו עם ילדים
-
אנחנו משפחה עם 4 ילדים (14,12,7,4)
נוחתים בדלהי באמצע ספטמבר וחוזרים כעבור חודש.
אנחנו מתלבטים אם כדאי שנסע לאזור הצפון (ואיזו מדינה הכי כדאי שם) או לראגאסטן.
מישהו יכול לעזור?
תודה
-
עוד שאלההאם מישהו יודע משהו על מחלת הגבהים (כלומר אם אפשר להגיע ללה והאיזור עם משפחתנו)
תודה
-
עוד שאלהמחלת גבהים- תשובה מפורום בריאות ו/או רופא משפחה.
לגבי משפחה עם ילדים - אתם לא הראשונים , בלאדאק יש כל שנה משפחות עם ילדים ואפילו תינוקות.
אמצע ספטמבר עדיין ניתן לטייל בלאדאק- למרות שלמעשה זה לקראת סוף העונה .
-
עוד שאלהאז לאן עדיף לנו לסוע?
באיזה איזור הילדים יותר יהנו ?(אטרקציות וכו)
-
עוד שאלה
כל אחד והאטרקציות שלו/ה . מה הילדים אוהבים ? ממה אתם נהנים?ספטמבר אוקטובר - רג'סטאן.
הרים באוקטובר בהימצ'אל פרדש וסיקים. וגם תרבות.
יש את רישיקש שבה יש רפטינג.
יכולה להמליץ על חברה אמינה ובטוחה.
ביקור באחד הפארקים של הודו: הבא נמצא במזרח המדינה באסאםץ
http://www.kaziranganationalpark.com
-
עוד שאלהזו פעם ראשונה של ההורים בהודו?
אם זו פעם ראשונה ואתם בכלל לא מכירים את הודו אז צריך לקרוא על המקומות השונים לראות תמונות ולהחליט לאן בא....
בעיקרון אמצע ספטמבר זה בדיוק לקראת סיום העונה בצפון ולקראת פתיחת העונה בדרום ולכן אפשר להיות בשני המקומות.
אני אישית הייתי נשארת כל החודש בצפון כי אני אוהבת את הנופים הירוקים ופחות מתחברת לנוף המדברי שברג'אסטאן.
לסיקים לא יודעת אם הייתי מגיעה עם ילדים, פשוט נראה לי שהדרך לשם ארוכה ומסורבלת מדי עם ילדים.
אתם יכולים להתחיל בדרמסאלה ומשם להמשיך לרישיקש ואח"כ קצת רגאסטאן. ככה לשלב בין הנופים בצפון לבין הנוף היותר מדברי.
למעשה כל אופציה אפשרית, רק תחליטו מה בא לכם.
-
עוד שאלהנסיעה לסיקים אינני מסובכת כלל.
ישנה טיסה ישירה לשדה התעופה BAGDOGRA ובג'יפ ניתן להגיע אחרי 4 ש' לדרג'ילינג או גנגטוק.
רג'סטאן יותר קרובה ניתן לעלות ישירות על רכב עם נהג- שאולי עבורכם כדאי היות ואתם 6 .
לכל מקום שתסעו רכב עם נהג שווה בדיקה.
-
עוד שאלההאם ניתן לעשות את הויזה לביקים גם מצפון הודו או דלהי, והאם כדאי שנגיע עד שם אם הילד בן השלוש לא יכול ללכת הרבה (טרקים לא אפשריים) כמה עולה טיסה מדלהי בערך? ממש תודה על ההענות
-
עוד שאלהתסלח לי צילה אבל לא חושב שסיקים מקום מתאים לטיול משפחתי ראשון להודו וגם אמצע ספטמבר עלול להיות מאד גשום .רגסטאן מתאימה- רכיבה על פילים באמבר אם אני זוכר טוב וספארי גמלים יכול מאד להתאים לילדים עם שילוב של צפון הודו יכול להיות מושלם
-
עוד שאלהזה פרמיט לסיקים אותו מקבלים במעבר בין מערב בנגל לסיקים. כל הנהגים יודעים היכן לעצור.
זו גם עצירת מסעדה ו W/C
יש רק להצטייד בתמונת פספורט, העתק דרכון והעתק ויזה.
יש הרבה מה לראות בערים ובמקומות תיירותיים.
אתם הרי תקחו איתכם עגלת ילדים לא?
עכשיו במידה ותרצו לעשות טיול טרקי קצת, יש אפשרות לקחת סבל- זה לא יוצא דופן.
הטיסה תלויה בכמה מוקדם מזמינים . אני טסתי השנה בחברת INDIGO.
רק להסביר: סיקים ודרג'ילינג = הרי ההימליה.
דרג'ילינג =2200 מטר וההליכה בה עם עליות וירידות- אבל בהליכה מדודה זה קל.
גנגטוק = 1600 מ
אינני יודעת איך אתם מטיילים, אבל אם תרצו המלצה על חברה רצינית שתוכל ליעץ ואפילו לארגן תוכנית עם כל הכרוך בכך אשמח להמליץ.
http://sikkimtourism.gov.in/Webforms/General/Default.aspx#&a mp;slider1=1
הנה אתר טוב.
-
הודו עם ילדיםלגבי לה - מחלת גבהים היא מחלה עם סימפטומים פנימיים. השיקול המרכזי הוא מידת הבגרות של הילד והיכולת שלו לדווח על מצבו. הייתי מתייעץ עם רופא בפורום או במרפאת מטיילים שמכיר את התופעה. אנחנו וויתרנו על לה, אבל היינו עם ילד בן שלוש והחשש היה שהוא לא ינוח כשצריך ולא יעדכן אותנו כשהוא מרגיש חולשה. אני חושב שגם היום אני עוד לא הייתי עולה איתו לגובה הזה (עוד מעט בן ארבע), מאותם הטעמים.
חודש זה לא המון זמן, לא הייתי מתפזר יותר מדי. הימאצ'אל פראדש זה אחלה בעיניי.
-
עוד שאלהתודה לכולם,
החלטנו על שבוע בצפון וכל השאר בראגסטן.
מישהו מכיר איזשהו חוף ים טוב שניתן להגיע אליו בלי טיסת פנים או אגם שניתן להתרחץ בו או פארק מים כלשהו באיזור ראג'סטן?
-
עוד שאלהלא יודעת לגבי ראג'אסטן אבל אם תבקרו ברישיקש אז יש שם חופים שמטיילים מתרחצים בהם, ויש אפשרות לעשות רפטינג ויש פארק מים כחצי שעה מרישיקש שנקרא פאן ואלי עם מתקני מים ומשחקים לילדים.
-
עוד שאלהאנחנו היינו עם 4 ילדים בגילאים דומים לשלכם. נסענו ל4 שבועות, כשהחלוקה היתה שבוע ראשון ברישיקש ושלושה שבועות ברג'סטן. היה נהדר.
ברישיקש עשינו את הרפטינג, מלבד זאת בחלק הצפוני של רישיקש ישנם איזורים של ירידה למים ואפשרות להשתכשך. כמו כן בטיול יום למפלים שליד העיר, הילדים נכנסו למים. זה אמנם לא חוף ים... אבל בכל זאת מים. בפארק המים לא היינו.
-
עוד שאלהסולחת לך גולני
, נכון זה לא הודו, ולכן פחות קשה לעיכול.( לא שעדיין הצלחת להגיע לשם למרות ההמלצות והתמונות שלי
)
)………לרפטינג בטוח אוכל נקי ומעולה ושירות נהדר.
http://www.rimoriverexpeditions.com/ganga_camp.htm
אתם לא הראשונים שההמלצה הזו הייתה הצלחה גדולה עבורם.
-
עוד שאלההיי צילה ,אם את לא תסלחי לי אז מי כן

בפושקר ברגסטאן תוכלו ללון במקומות עם בריכת שחייה יכול מאד להתאים לילדים, וכן הגנגס ברישיקש נמצא די בנקודת ההתחלה שלו והמים די נקיים בזמנו בטיול בת מצווה של הקטנה שלנו (2005) התרחצנו שם במים.
-
נסיעה להודו - לא עם ילדיםדעתי האישית : אחרי 3 פעמים בהודו סה"כ כ- 6 חודשים - אני לא ממליצה לקחת ילדים קטנים להודו והסיבה היא בעיקר נושא התברואה / היגיינה / סניטציה הירודים.
מאחלת בריאות טובה.
-
נסיעה להודו - לא עם ילדיםאחרי חצי שנה עם ילדים בהודו (8, 6, 3) אני יכול לומר שבארץ הם הרבה יותר חולים. אמנם התברואה לקויה, אך יש גורמים מפצים. זו גם חוויה אדירה, אני הייתי ממליץ להאריך את הטיול, כי חודש זה מעט מדי להודו

-
הודו עם ילדיםשלום ותודה לכולם על העזרה.
בסוף בחרנו להגיע ל:
דלהי,אמריצר,דרמסאלה,רישיקש,אגרה,איפור,גודפור,אודיפור,פושקר,וגאילמר.
האם אפשר לוותר על קצת מקומות?על איזה?זה קצת נראה לי עמוס מדי לחודש...
כדאי לקחת כדורים נגד מלריה?
שוב תודה לכולם
-
הודו עם ילדיםוהאם כדאי לבקר בשמורת טבע כלשהי (ראנטהמבור) ובמאונט אבו?