סוכנות נסיעות - י.הלל
-
שלום לכם,
אנחנו מתכננים טיול גדול לחו''ל בקרוב. הגענו במקרה לסוכנות נסיעות בשם י. הלל.
מכיוון שזאת סוכנות פרטית, אנחנו רוצים להיות שקטים לגביהם. לכן, האם מישהו מכיר את סוכנות הנסיעות הזאת ואת הסוכנת אדריאנה?
האם הם אמינים? אפשר לסמוך עליהם?
אשמח לקבל רשמים מאנשים שנסעו דרכם לחו''ל.
המוני תודות מראש!
-
אני מכיר את ע. הללהיה רצוי שתכתבי באיזה מקום בארץ נמצאות סוכנויות הנסיעות המדוברות .
אין אפשרות לנחש אם את מדברת על סוכנויות במטולה , אילת או איפה שהוא באמצע . -
אני מכיר את ע. הלל:Reדורון,
הסוכנות נמצאת בתל-אביב. ואני בטוחה שמי שנסע דרכם ידע. אין להם סניפים. מדובר בסוכנות פרטית.
(וידעת ששמו במקור של ע. הלל היה הלל עוגני?) -
אני מכיר את ע. הלל:Reלפני כ 10 שנים היתה סוכנות כזאת ברח` בן יהודה בת''א, הם עבדו הרבה עם רומניה ועד כמה שזכור לי היו בסדר. אבל 10 שנים זה הרבה זמן... -
ע. הלל:Reנדמה לי שדווקא שמו היה עומר, לא? -
כן, אחרי ששלונסקיהמליץ לו לשנות את השם. -
כן, אחרי ששלונסקי:Reיפה. השכלתי. תודה. -
שמו מלידה - הלל קוטוביץואחר הוא שונה לעוגני -
שמו מלידה - הלל קוטוביץ:Reהיי גוסטב,
אתה צודק בהחלט. מי שמעוניין יכול לקרוא עליו כאן:
http://pedia.walla.co.il/?w=/%D7%94%D7%9C%D7%9C_%D7%A2%D7%95%D7%9E%D7%A8 -
ואת סוכנות הנסיעות: י. הללמישהו מכיר??? -
ואת סוכנות הנסיעות: י. הלל:Reכן נסעתי איתם 3 פעמים לרומניה,הם מתמחים בנושא ובהחלט קבלתי מה שהזמנתי
היינו 10 אנשים ורצינו לעשות טיול מקיף עם נהג
ואדריאנה המליצה לנו על המון מקומות יפים -
ואת סוכנות הנסיעות: י. הלל:Reשולה, המון תודה.
רצינו לוודא שהם סוכנות רצינית שניתן לסמוך עליהם. אם נסעתם דרכם כבר 3 פעמים, אז זה אומר הכל! יופי, עכשיו אני שקטה. -
עניתי לך למעלהאם זאת הסוכנות בבן יהודה, הם היו בסדר בעבר. מתמחים ברומניה. -
כן, הם נמצאים בבן יהודה.נת, המון תודה! -
סוכנות נסיעות - י.הלל:Reהם בסדר גמור. השירות היה מעולה -
היי יפעת,האם נסעת דרכם? נאמר לי בפורום אחר שאדריאנה מתייחסת ללקוחות ולעובדים באופן מחפיר. האם הכרת את אדריאנה? לנו חשוב שהם יהיו אמינים. אנחנו מתכוונים להזמין דרכם הכל: כרטיסים, רכב+נהג ופנסיונים, לכן, אמינותם חשובה מאוד. וכמובן שאנחנו לא מעוניינים להזמין אצל סוכנות שידועה ביחס רע ללקוחותיה...
אני אודה לך מאוד-מאוד אם תוכלי להתייחס לשאלותיי...
שיהיה לך אחלה יום,
סנדרה -
היי יפעת,:Reאני הזמנתי אצל אדריאנה עצמה ,נכון שלעיתים היא חסרת סבלנות אז אני הייתי קובעת איתה יום ושעה ואז הייתי מקבלת יחס אישי.טיפים המלצות מה לעשות ועוד דברים קטנים אך חשובים
ותמיד קבלתי בדיוק מה שהובטח לי
אני למעשה יצרתי לעצמי מיני טיול מאורגן עם נהג,צימרים וכו.. וכל ההמלצות וההבטחות קוימו -
יופי, טוב לשמוע!תודה רבה-רבה! -
י.הללהיא רואה רק את הדולרים מול העיניים וברגע שסגרת עיסקה ויש לך אח``כ שאלות או בקשות - תם עידן הסבלנות. -
אם ככה,אז חייבים לפרסם את זה. אולי ככה היא תלמד איך מתנהגים עם לקוחות. זה מדהים מה שאני שומעת עליה- גם בפורומים אחרים. יש מספיק סוכנויות אחרות.