הנחה 20% ב-WIZZAIR היום ומתר.
-
-
תודה, 20-31/10 הלוך ושוב לסופיה 142 ש"ח ...לאדם לטיסה הלוך ושוב כולל תיק עליה למטוס אחד בחינם
במידות מקסימום 42x32x25 ס"מ .
כולל תשלום חד פעמי של 159 ש"ח חברות מועדון לשנה.
-
תיקון ...לא כולל 159 ש"ח חברות מועדון לשנה .
-
26/10-02/11 לקלוז' נאפוקה 426 ש"ח הלוך ושוב ...לחבר מועדון .
לאדם לטיסה הלוך ושוב כולל תיק עליה למטוס אחד בחינם
במידות מקסימום 42x32x25 ס"מ.
-
26/10-02/11 לקלוז' נאפוקה 426 ש"ח הלוך ושוב ...ב-67 ש"ח לכיוון, אני מרשה שיבטלו לי. במחיר הזה קונים עסקית צהריים. אז מקסימום יבטלו ויחזירו הכסף ואני אהנה לי מארוחת צהריים טובה ואפילו פעמיים.
ועכשיו משעבר מספיק זמן נוכחנו שוויזאייר לא שונה בביטולים מכל חברה אחרת כמו איזיג'ט, ישראייר ומרידיאנה.
-
לסמוך על wizzair ???
בטיסה שלמה ▬▬◄ כמה מכלל מהנוסעים משלמים רק 67 שח לכיוון ? רוב הנוסעים משלמים הרבה מעבר, כדי שהטיסה הזו בכלל תצליח להתקיים.
אחרת החברה היתה פושטת את הרגל.
רק הזריזים והמנוסים מצליחים לשים ידם על הכרטיסים הספורים והזולים.
ולא ליפול בכל הקטנות .
סתם דוגמא, לבודפשט הזמנתי 8 חודשים מראש!, טיסה משפחתית שעלתה לא מעט.
ויש את כל התוספות שמעבר... שחשוב ביותר לשים לב (לכל המזמינים הטירונים)
+ כל הקנסות שחוטפים מנציגי ווייזאייר....
מי שלא מומחה באותיות הקטנות, עלול ליפול בהם...
ולשלם הרבה יותר ממה שתכנן בתחילה.
בטיסתנו מלפני 4 חודשים בוויזאייר פגשנו המון מאוכזבים מופתעים
מדרישות להוצאות כספיות גבוהות נוספות שנפלו עליהם פתאום! מבלי שידעו
(דף צ'ק אין שלא הודפס, חריגה בסנטימטר ועוד ועוד).
תזכורת כואבת רק מלפני חודש של אלפי לקוחות מאוכזבים שסמכו על wizzair... -
לסמוך על wizzair ???אני לא רוצה להיכנס לוויכוח למי טובות טיסות הלואוקואסט והגם שלא נסכים על הכל, נישאר חברים.

האשכול הזה מטרתו חלוקת מידע וטוב שכך.
על כן אציין שבמסגרת יום החגיגות גם איזיג'ט פתחו היום מכירות לאביב 2015, אפשר לתפוס לונדון ב-160 יורו לאדם .
-
לסמוך על wizzair ???מיקי,

להבא.. תדליף בבקשה מוקדם על הפתיחה של מכירות איזיג'ט
בשבילנו נשארו רק כרטיסים לברלין ב250 יורו בתאריכים שרציתי...
לא מציאה... אני ממש מתלבטת.

נ.ב. אופססס, המחיר לזוג. אז נראה כבר אחרת...
-
לסמוך על wizzair ???שלום לי,
את ממחזרת דברים שפרסמת כבר בעבר.
אין לי בעיה שכל אחד יביע דעתו האישית בכל נושא, אבל כדאי לפחות לדייק בעובדות.
1. הכתבה של "מומחי התיירות" של וואלה גיבוב של חוסר ידיעה מינימלית.
אני אציין רק דבר אחד: כתוב:"הנוסעים לישראל מבודפשט מובלים בימים אלה אחר כבוד אל מחוץ לבניין הטרמינל, שם הם צועדים במסדרון ארוך המוגן בגדרות ברזל חשופים לעין כל, לעבר האנגר מבודד ועגום-מראה בפאתי השדה."
המסדרון הארוך הזה משמש את כל נוסעי ויזאייר לכל היעדים כל ימות השנה. אני אישית צעדתי בה והמתנתי בהאנגר כבר לפני שנה כשטסטי מבודפשט ללוטון.
2. כשמגיעים בלי כרטיס עליה מודפס לא משלמים קנס אלא את התשלום שמופיע באתר החברה:€30.00/ £25.00 Airport check-in fee at the airport
Per flight, per passenger
התשלום הזה לא היה אף פעם 20€ וגם לא 40€.
(הערת אגב: כנראה גם חשוב באיזה גישה ניגשים לדיילות השירות, כי אני למשל שהגעתי לדלפק בלי הדף המודפס, ביקשתי יפה והוציאו לי כרטיס עליה מבלי לשלם אגורה.)
3. עלי לא עושים כל רושם הבכיינות של הישראלים שלא מקפידים על הוראות החברה ולא קוראים מה שכתוב באתר החברה. אני טסתי בויזאייר יותר פעמים מרוב חברי הפורום (אולי חוץ מ-DAVIDLAYBA ו-REEF) ולא היו לי כל בעיות עם מזוודות (כי אני לא חורג אפילו בסנטימטר אחד ולוקח רק תיק אחד למטוס).
4. גם את כתבת שלא השתמשו באפליקציה כדי להציג בסמארטפון את כרטיס העליה.
באתר החברה יש הוראות איך להשתמש באפליקציה ועובדה שאצלי זה עבד בבודפשט מצויין. חבל רק שלנתב"ג הקידמה הזאת עוד לא הגיע.
-
חברים בואו נשאיר את שירשור המפלצת על וויזאיר מאחורנכון לכל אחד יש זכות להביע דעה אבל בבקשה
שהמידע יהיה מדוייק ולא copy past מכתבות שלא מדייקות במידע .
וכן להיצמד לעובדות מה שכתוב באתר החברה ולא מקריאה של
תלונות של אנשים מכתבות באינטרנט .
-
הנחה 20% ב-WIZZAIR היום ומתר.מתוך האתר של WIZZAIR :
1. select check-in -
א. נמל התעופה - 47 ש"ח
ב. אתר - 0 ש"ח
-
לסמוך על wizzair ???גם אני איחרתי היום עם איזיג'ט, גיליתי רק בערב בעוד שבפייסבוק רץ השיתוף כבר משעת חצות היום.
מצאתי תאריכים... סימנתי V ו... התחרטתי.
אני גאה בעצמי

בואו אתנו לברלין בטרום כריסטמס כ-90 יורו לאדם

-
הנחה 20% ב-WIZZAIR היום ומחר . -
לסמוך על wizzair ???LBD ערב טוב,
התייחסתי לכל המכלול, של הפרשה העגומה
והתחושות שלי ושל אחרים כלפי המהלכים של ווייזאייר
בביטול המוני של הטיסות לפראג ופולין לשבעת החודשים הבאים.
כל ידיעה שתעסוק בנושא הזה תועלה כאן.
לפני שאנשים ימהרו לשלוף את כרטיס האשראי ולהזמין בוויזאייר,
שיחשבו עוד רגע...
ויקחו בחשבון את המהלך הפתאומי של ווויז שקרה רק בחודש האחרון, גם החופשה שלהם עלולה חלילה להתפקשש.. ולא ניתן לסמוך על וויזאייר לצערי.
ה20% יכולים להיות מ100 שח לכרטיס, וגם להמריא ל1000 שח לכרטיס... ואפילו יותר.
חשוב לי לעדכן כאן על כל התוספות הקטנות והקנסות שבדרך, לא כולם מנוסים כמוכם.
וצריך להגביר את המודעות בנושא.
יש בפורום מאות קוראים שהם אולי טירונים בכל הנושא של טיסות לואקוסט
חידוד המידע אודות הקנסות הנוספים בשדה, יכול לחסוך המון עוגמת נפש והוצאות כספיות מיותרות.
בנוגע למסדרון המוזכר בכתבה של אבנר -הבן שלי התעמק לאחרונה בנושא השואה ורק חזר ממסע עצוב בפוליןהאסוציאציה המהירה שעלתה לו, ברגע שהובלנו להאנגר המבודד והמגודר....היא של מחנה ריכוז מגודר.ונוסיף לזה את הקפדנות ההונגרית המחמירה של נציגי ווייז אייר....ולא רק אנחנו... כל הישראלים מסביבנו הרגישו ככה.לא הכי נעים - לעומת שדות תעופה אחרים באירופה.והנושא הזה דוקא הוזכר לא פעם בפורום בעבר...וגם אבנר בחר לכתוב עליו לפני שבועיים-שלושה... בכתבתו הזועמת על וויזאייר.
מצרפת את הקטע המסויים מהכתבה -על שדה התעופה בבודפשט בטיסת החזור,למי שעוד מתעניין........"לחוויה הדוחה הזאת, שהרסה את המצברוח אחרי טיול משפחתי מושלם, התלווה גם אלמנט הומוריסטי (כלומר, לאלה בינינו שאוהבים הומור-שואה כמוני): הנוסעים לישראל מבודפשט מובלים בימים אלה אחר כבוד אל מחוץ לבניין הטרמינל, שם הם צועדים במסדרון ארוך המוגן בגדרות ברזל חשופים לעין כל, לעבר האנגר מבודד ועגום-מראהבפאתי השדה.
"שיקולי בטחון", כבר אמרנו?
כמובן, כולנו שלפנו את ארסנל בדיחות ה"תיזהרו, זאת לא מקלחת" ו"שנל, שנל". אבל מעבר לצחוקים - לא יכולתם לפחות לוותר על גדרות הברזל המאיימות, ולו למען הרגישות ההיסטורית? ברקע המשבר הדיפלומטי החמור עם טורקיה, מסתובבים ברחבי הארץ עדויות על חוויות זוועה עם החברה הטורקית הלאומית, שהחלה לפתע להעסיק טייסים איראנים, ותקעה ישראלים ללא פתרון למשך ימים ארוכים בשדות תעופה נידחים.

אל תתחכמו ואל תבזו אותנו
הנוסע הישראלי הוא ביזנס טוב והשאיפה לפתוח את בטן המטוס ולהשליך אותו אל הים ברגע שמשהו קצת משתבש, במילמולים של "אילוצים כלכליים",
אינה מצטיירת כמדיניות עיסקית הוגנת במיוחד.
ללב מתגנב החשד שחברות התעופה האלה לא רק מנסות לצמצם הפסדים פוטנציאליים כתוצאה מירידה (מוטלת בספק, בוודאי לאורך זמן) במספר הנוסעים, אלא גם משדרות בדרכן הערמומית שאט נפש מיעד מותקף בלב המזרח התיכון.
ואם זה המצב - אולי כדאי גם לנו לאמץ מדיניות חדשה: הקם לבטלך - השכם להחרימו.
אם חברות התעופה הזרות רוצות לטוס לישראל וממנה - טוסו נא. אל תתחכמו ואל תבזו אותנו.
אם מתחשק לכם לצמצם ולבטל טיסות ולמחוץ את הנוסעים שבנו עליכם חופשות ועסקים,
כאילו היו אקורדיון במשחק הפוליטי הציני שלכם - נוותר על השירותים שלכם לחלוטין.
אנחנו נפסיק לטוס איתכם ונחפש פרטנרים אוהדים יותר, ששטרות הכסף שלנו מקובלים עליהם בלי להדביק עליו חותמות פוליטיות. בואו נראה אתכם אז, כשמי שקובע אם טיסה יוצאת ליעדה זה הצרכן ולא השיקולים הסמויים מן העין של המנהלים שלכם. אם חרם - אז תהיו גברים ולכו עד הסוף. אגב, אתם מוזמנים לנחות בקטאר במקום."
מתוך מאמרו של אבנר הופשטיין 13.8.14
-
לסמוך על wizzair ???ערב טוב לי ,
מדוע אם כך לא תשלפי ידיעות מהאינטרנט אודות
מקרים שהיו עם חברות תעופה אחרות בכל פעם שתהיה התעניינות ?
מדוע את כל כך מרירה כלפי וויזאיר ?
והנתונים שאת מביאה לכאן לא תמיד מדוייקים אלה COPY PAST .
מדוע שוב פעם להביא את נושא הטרמינל בבודפשט
כאשר נאמר וברור הוא שלא רק ישראלים עוברים במסדרון זה ?
וויזאיר ביטלה טיסות חודש מראש ולא כמו חברות אחרות שמבטלות
טיסות מהיום למחר או שבאמצע הטיסה מעל הים התיכון
עושות פארסה .
או טיסה מארה"ב שעושה פארסה ונוחתת בפריז .
חודש ימים הוא זמן מספיק להתארגן וזה ממש לא דומה
לביטולים מעכשיו לעכשיו או מהיום למחר .
לא צריך להיות מנוסה על מנת לדעת על התוספות הכל רשום !
בכל שלב של ההזמנה רשום למזמין מהן האפשרויות
והוא בוחר מה שמתאים לו .
את לא מגבירה שום מודעות את רק עושה הליהום על וויזאיר
בלי שום ביסוס !
את משחירה את פנייה של וויזאיר על לא אבל בכפה .
מצטער לומר אך את מגזימה , ויש הרגשה כאילו את מייצגת
כאן חברות מתחרות .
כאשר מי שטס עם וויזאיר וימשיך לטוס איתה מבין ויודע
שהטיסות איתה הן רק לטובת כלל הצרכנים כאשר החברה
גורמת לתחרות בריאה בקווים בהן היא טסה .
שיהיה לכולנו שבוע נפלא

-
לסמוך על wizzair ???א.בשנותי הרבות כבר קרו לי מקרים אחדים שחברות תעופה מכובדות,ביצעו לי אוברבוקינג וגם דחו טיסות.קרו גם שינויים די רבים על ההזמנות שלי שברגע האחרון (לפני חוק טיבי) אבל לא מהמטיסים אלא מסוכנויות נסיעות ישראליות.תהליך החזר הכספים מהסוכנויות היה תמיד מתיש.
הכל צפוי הכל פתוח,וצריך לקחת בחשבון הזמנות עם מיזעור נזקים.בינתיים וויז ניראית לא רק הוגנת בהחזרת כספים,אלא הרבה יותר טוב מכל מיני.--אני מצטרף להודעה של ריף.
ב.בבדיקת הזמנה חדשה ,על הנחות היום(עד הערב) אשר תבוצע (אם בכלל )הערב עבור חברים התברר: המחיר הנמוך הנקוב לפני רישום למועדון ניתן לשני כרטיסים גם בטיסה לקלוג' וגם לבוקרשט אם אני רושם 4 המחיר קופץ במדרגה.
האם לדעתכם ניתן להתחכם ולהזמין בזוגות נפרדים על אותו חבר מועדון?
-
WIZZAIR כן או לא?לפני ששוב הרוחות יתלהטו
לפני שיואשמו אנשים שהם נציגי החברה- חברות מתחרות-או כל האשמה אחרת.
הנושא של וויז אייר על יתרונותיה וחסרונותיה של החברה, על התשלומים הנוספים, על ביטול הטיסות של החודש הקודם ---נכתב ושוב נכתב ושוב נכתב.
המידע כאן על מחירים מוזלים לטובת מי שמעוניין.
ומי שלא מעוניין -- מדלג הלאה.
אבל-- אין מקום להעלות כל מחיר של כל כרטיס והצעה שעולה.
נפתחה הודעה- ומידע
ומכאן כל אחד יעשה את החשבונות הכלכליים-האישיים-הביטחונות שלו.
-
WIZZAIR כן או לא?לגבי הסוף של תגובתך:
האם את אומרת למשתתפים לא לענות לי?
-
לסמוך על wizzair ???אורי תודה
אי אפשר להתחכם עם וויזאייר. ברגע שאתה נכנס לחשבון של בוויזאייר ומזמין, לא תהיה אפשרות אח"כ להוסיף ולצרף נוסעים.
אם יש לך 2 נוסעים שיש להם חבר מועדון, זה אפשרי אבל לא בטוח שיצליח מכיוון שמדרגת המחיר תעלה.
נתקלתי במקרים שמדרגת המחיר עולה באופן מיידי ואז אחרי כמה ימים יורדת. אבל אז זה לא יהיה רלוונטי עבורך כי המבצע יסתיים.
-
לסמוך על wizzair ???בוקר טוב אורי

זה בדיוק מה שקרה לחבר שלי שקנה 4 כרטיסים מבוקרשט לתל אביב ,
הוא השתגע מכך שהמחיר קפץ מדרגה ובעצם התאפס על מחיר הכרטיס
הרביעי כאשר הוא חשב שמחיר החיפוש הראשוני יהיה על כל הארבעה.
הטעות שלו הייתה שהוא סיים את ההזמנה למרות שראה את שינוי המחיר
ורק לאחר מכן התרגז

בכל אופן אם אני זוכר נכון כשדיברתי עם נציגי שרות של וויזאיר
עלתה אפשרות לנסות לבצע הזמנה טלפונית וייתכן ויתפשר
לרכוש את כל הארבעה במחיר הזול .
כדאי להרים טלפון ולברר 03-7630911
המשך יום טוב